Направо почвам по същество. Вчера в късния следобед получих обаждане от колегата - брат ми(Koceto)

Набелязахме мястото и последва разпъване на въдичките.

Докато едни разпъваха въдици, други упражняваха не по-малко добро хоби.

Риболова тръгна много тегаво с една доста добра изпусната каракуда от брата(откачи се в близост до брега).
Въпреки регуларното подаване на захранка, стрелба на бял червей и царевица, не излизаше нищо по-съществено. Излизаха костури
от този калибър:

По едно времи на Коцето плувката с потопи. Последва засечка от негова страна. Започна скачане, дърпане, плискане, яростно дърпане на аванса и скоро в кепа се озова първата трофейна риба на брат ми

(това е отмъщение за миналия път, когато ти ловеше шараните, а аз благородно ти завиждах

И докато той се занимаваше с такива, иначе тъй борбени риби, аз реших да направя една спинингова разходка по водоема, която се оказа доста ползотворна. След около половин час сменяне на изкуствени примамки, сефтето на новия ми спининг беше направено - излезна една, прилична за мен щука.

След внимателна асистенция от страна на брат ми, щуката беше незабавно върната във водата:

След около още 10 минути последва още един добър удар, но за съжаление не можах ме да направим снимка с нея, защото се откачи буквално на метър от брега.
Малко по-късно се показа вятър, който правеше изхвърлянията невъзможни. Сътветно започна прибиране на сергията, натоварихме каручката и айде по местата:

Прекарахме един прекрасен ден. Кой доволен, кой не толкова

Поздрави,
Mario