Поредната риболовна събота.

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mario
Скайп профил: mario_sscs1.6
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Поредната риболовна събота.

Мнение от Mario »

Здравейте!

Направо почвам по същество. Вчера в късния следобед получих обаждане от колегата - брат ми(Koceto) :D със следното предложение да направим едно излетче на водоем извън София и аз естествено приех. Вечерта стегнахме такъмите и на другия ден ставане в 04:45 и 05:30 бяхме на гьола, а той ни посрещна ето така:
Изображение
Изображение
Набелязахме мястото и последва разпъване на въдичките.
Изображение
Изображение
Докато едни разпъваха въдици, други упражняваха не по-малко добро хоби. :D
Изображение
Риболова тръгна много тегаво с една доста добра изпусната каракуда от брата(откачи се в близост до брега).
Въпреки регуларното подаване на захранка, стрелба на бял червей и царевица, не излизаше нищо по-съществено. Излизаха костури
от този калибър:
Изображение
По едно времи на Коцето плувката с потопи. Последва засечка от негова страна. Започна скачане, дърпане, плискане, яростно дърпане на аванса и скоро в кепа се озова първата трофейна риба на брат ми
Изображение
(това е отмъщение за миналия път, когато ти ловеше шараните, а аз благородно ти завиждах :devil:)
И докато той се занимаваше с такива, иначе тъй борбени риби, аз реших да направя една спинингова разходка по водоема, която се оказа доста ползотворна. След около половин час сменяне на изкуствени примамки, сефтето на новия ми спининг беше направено - излезна една, прилична за мен щука.
Изображение
След внимателна асистенция от страна на брат ми, щуката беше незабавно върната във водата:
Изображение
След около още 10 минути последва още един добър удар, но за съжаление не можах ме да направим снимка с нея, защото се откачи буквално на метър от брега.
Малко по-късно се показа вятър, който правеше изхвърлянията невъзможни. Сътветно започна прибиране на сергията, натоварихме каручката и айде по местата:
Изображение

Прекарахме един прекрасен ден. Кой доволен, кой не толкова :D Важното е, че направих сефтето на спининга.

Поздрави,
Mario
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Re: Поредната риболовна събота.

Мнение от skobata »

Край не ти говоря вече за пореден път не ме викаш :D

ПП:Имаш ли риболовен билет.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Koceto
Скайп профил: koceto_slackserv
Обратна връзка:

Мнение от Koceto »

Щуката ти не е и 1/5 от теглото на шараните ми от миналата седмца. :tooth:

Шегувам се разбира се. Искрено ти пожелавам още много хубави риби с въдичката ти!
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

гадни предатели такива,а уж щяхте да се обадите да ловим риба заедно,край ще почна да ви налагам глоби за където не викате,на всяко пропуснато викане,и двамата ще дължите по каса бира :D
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mario
Скайп профил: mario_sscs1.6
Обратна връзка:

Мнение от Mario »

skobata написа:Край не ти говоря вече за пореден път не ме викаш :D

ПП:Имаш ли риболовен билет.
Твърде спонтанно решаваме кога ще ходим за риба. Лятото е пред нас, ще направим съвместен излет(няколко човека от екипа) ;)

п.п. Разбира се, че имам билет :tongue:
Genata написа:гадни предатели такива,а уж щяхте да се обадите да ловим риба заедно,край ще почна да ви налагам глоби за където не викате,на всяко пропуснато викане,и двамата ще дължите по каса бира
Както казах и по-горе, лятото е пред нас. :D
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”