Оплакване от админ - mdNh

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Оплакване от админ - mdNh

Мнение от DarkstyleR »

1. Ник на Админа: mdNh
2. IP на Админа: Нямам излезе когато казах, че ще кача демото (но му имам steam)
3. Причина поради, която искате да бъде наказан:
Използваше АЛЛ чата, за "глупости" (както се вижда в демото), и после заплашва хората да не му държат сметка иначе почва да банва. После почнахме игра и той ме фрагна и аз се навиках на U@ (без да псувам) и той реши, че трябва да ме гагне за 1 час. Хората банват за псувни 7 минути той банва за по 1 час човек който даже не го е напсувал. Заплашва хората общо взето също.
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=187e40b6aa
5. Сървър: HideNseek
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: bittchezz.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - mdNh

Мнение от bittchezz. »

на демото има само един играч как се качва по стълбата - 5-6 секунди
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: NoobernatoR
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ - mdNh

Мнение от NoobernatoR »

DarkstyleR защо взимаш мнение по средата на филма ? Значи за това " не ми дръжте сметка " беше на rooftops_remake, когато банна 2-3 скриптера и вие почнахте да ревете, за това защо ги бил баннвал, а в същото време вие не сте им гледали играта. Ако някой от тези баннатите беше бан без причина, то 100 процента щяхме да му гледаме демото в форума, ала няма такъв нали ? Вие може да пълните чата с админ с глупости, ама явно нямате достатъчно акъл, за да разберете, че той може ви отговори само с глобал чат, когато сте мъртви или обратното.
Не ги заплашва, предупреждава ги така че всички да го видят. Savvy ?
По цял ден се реве в сървъра, че няма кой да нарита задниците на тия дето развалят играта, а пък като влезне админ и го направи това му държите сметка, че даже на глобал чата бил писал ауууууу :lock:
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”