[Предложение] За SS # Hide N Seek [100aa] сървъра
- Напреднал
- Ник в играта: oNlY [!]
- Скайп профил: only.shit.1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Предложение] За SS # Hide N Seek [100aa] сървъра
Здравейте !
Предложението ми за Hide N Seek [100aa] сървъра е: да се увеличат слотовете с поне 3-4 места. Защо ли ? Защото винаги сървъра става пълен и вътре има afk-кове и те запълват мястото, или някой ботове, които си скачат и изобщо не играят... по-добре слотовете да станат някъде около 24-25.
Искам вашите мнения ! И не забравяйте, че в този раздел се основава защо си За/Против !
Предложението ми за Hide N Seek [100aa] сървъра е: да се увеличат слотовете с поне 3-4 места. Защо ли ? Защото винаги сървъра става пълен и вътре има afk-кове и те запълват мястото, или някой ботове, които си скачат и изобщо не играят... по-добре слотовете да станат някъде около 24-25.
Искам вашите мнения ! И не забравяйте, че в този раздел се основава защо си За/Против !

НОВ СКАЙП: only.shit.1
- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Re: [Предложение] За SS # Hide N Seek [100aa] сървъра
Аз съм ЗА, да се увеличът слотовете или да се сложи AFK kicker за да няма AFK-та който да заемат местата.
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Аматьор
- Ник в играта: addsadasdas
- Обратна връзка:
Здрасти не си ли забелязал че има AFK kicker след , 120 секунда afk се киква автоматично ..E.SALT написа:Аз съм ЗА, да се увеличът слотовете или да се сложи AFK kicker за да няма AFK-та който да заемат местата.
По темата против ще се увеличи сечa !
- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Ами досега несъм забелязвал да има AFK kicker, ако найстина има се извинявам!khaligss написа:Здрасти не си ли забелязал че има AFK kicker след , 120 секунда afk се киква автоматично ..E.SALT написа:Аз съм ЗА, да се увеличът слотовете или да се сложи AFK kicker за да няма AFK-та който да заемат местата.
По темата против ще се увеличи сечa !
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Напреднал
- Ник в играта: NoobernatoR
- Обратна връзка:
Против.
Твърде голямо меле ще стане и не само това. Повечето карти нямат толкова много spawn-ове и ще стане като на tinytown да се раждат един в/у друг.
Твърде голямо меле ще стане и не само това. Повечето карти нямат толкова много spawn-ове и ще стане като на tinytown да се раждат един в/у друг.
- Напреднал
- Обратна връзка:
Ами, добре ! Нека някакви ботове си скачат и да запълват мястото, а ние да чакаме някой да излезе... поне 2 слота да се дигне... и afk кикера да се намали на 60 секунди...

- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
И ти си бил бот!Но никой не е искал да те изгони от даден сървър!Представи си сега всички новаци в HNS-то да се изгонят,и какво ще стане 50% от сървъра празен....oNlY [!] написа:Ами, добре ! Нека някакви ботове си скачат и да запълват мястото, а ние да чакаме някой да излезе... поне 2 слота да се дигне... и afk кикера да се намали на 60 секунди...
Офтопик:

- Напреднал
- Обратна връзка:
Ами, добре де да идват ботове, но поне да играят... а не да си скачат, просто искам да кажа, че те си скачат нещо и като умре целия отбор и чакаме оня да умре...
Последно промяна от DemoLitioN на 18 Юни 2013, 15:35, променено общо 1 път.
Причина: Престани да спамиш по темата.
Причина: Престани да спамиш по темата.

- Напреднал
- Ник в играта: NoobernatoR
- Обратна връзка:
Ако проблема ти е влизането в сървъра имаш много лесно решение - резервиран слот от услугите СМС Вип и СМС Админ. Другото, което е аз един път не съм видял, някое CT като е последен да седи и да си скача вместо да гони. В този сървър ще се избият за фраговете.
- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Обратна връзка:
На някои карти ще се запълват местата и ще убива по няколко човека
Фпсто ще е по-малко от многото играчи и в момента местата са си идеални, а ако са 24-6 чове ще стане голямо меле и ще се развали кефа от играта
Фпсто ще е по-малко от многото играчи и в момента местата са си идеални, а ако са 24-6 чове ще стане голямо меле и ще се развали кефа от играта

- Respected
- Ник в играта: XTSY
- Обратна връзка:
- Баннат