Предложение за промяна на някои неща в Jailbreak.

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: play_4_norka
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложение за промяна на някои неща в Jailbreak.

Мнение от play_4_norka »

Здравейте.
Моето предложение е - Командите, които затворниците трябва да изпълнят да се пишат без съкращения и винаги да се слагат предлози и т.н.
Пример - "Freeze v izolatora NA zadna stena, KOITO krivne, umira.
Така според мен би било по-добре.
Имам и още едно предложение - Когато саймън дава някаква игра, да се уточнява, не да каже " sled time trugvate", после, който е втори го убива, пък условие няма, че последния умира. (втория).
С две думи - Командите да се пишат БЕЗ съкращения, да се уточняват условията на играта.
Това е от мен, оставям гласуването на вас!

Поздрави,
play_4_norka. :)
- No pain, no gain!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Iznogoud
Скайп профил: feedme369
Обратна връзка:

Re: Предложение за промяна на някои неща в Jailbreak.

Мнение от iSpoxxy »

Относно първото ти предложение:

1.Задължително е да слагате предлози пред командите (Пред/над/във/до/на/върху) ! [Отнася се към simon]

Наказва се с : Slay; При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.

Има го в правилата и би трябвало тези админи, които го знаят да наказват за такова провинение.

Относно второто ти предложение:
Не всеки му разбира на тази игра, че да почне и да уточнява. Някои от бързината съкращават. Ще бъде доста трудно да се опита някой да ги накара да не съкращават думи като "freeze" - "fz".

- Стига играчите да го разбират, всичко е наред. :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Birichka <3
Обратна връзка:

Мнение от aHaJLruH »

1.И според мен е задължително да се изписват целите на командите поради причината , че има нови играчи които още не знаят какво означават тези термини. Проблемът е че , ако не си си направил бинд изписването на дадена команда става по-трудно и по продължително което дава възможност за повече бунтове.
2.Досега не съм срещал някой който да не е уточник правилата на дадена игра , но и да е имало такива случаи според мен дори да не го пише в правилата Администратор е длъжен да се намеси.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: oNlY [!]
Скайп профил: only.shit.1
Обратна връзка:

Мнение от oNlY [!] »

Абе съкращенията кой ще ги спазва... пишат " Fz w izo na zadna stena subrani malka grupa mre " и т.н. точно пък това нещо е безсмислено... +, че вече са се научили така, а на iSpoxxy предложението е добро. И той каза, че от бързината съкращават..
Изображение
Изображение
НОВ СКАЙП: only.shit.1
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от jikata »

Против!
Последно промяна от DemoLitioN на 01 Юли 2013, 21:03, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение! В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?)
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от !mPoSs!bLe_* »

iSpoxxy написа:Относно първото ти предложение:

1.Задължително е да слагате предлози пред командите (Пред/над/във/до/на/върху) ! [Отнася се към simon]

Наказва се с : Slay; При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.

Има го в правилата и би трябвало тези админи, които го знаят да наказват за такова провинение.

Относно второто ти предложение:
Не всеки му разбира на тази игра, че да почне и да уточнява. Някои от бързината съкращават. Ще бъде доста трудно да се опита някой да ги накара да не съкращават думи като "freeze" - "fz".

- Стига играчите да го разбират, всичко е наред. :)

+1 на същото мнение съм :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

С някои неща малко прекалявате. Няма тука да ви измислим кодекс за игри и всичко да е по учебник и после защо ви наказваме :unknw: Първо за предлозите го има като правило 2ро единствено freeze имате право да съкращавате на fz друго не може всичко което си изсмуквате от пръстите по време на игра е ваш проблем които ние решаваме. Да не говорим за това където си измисляте че заповедта трябва да е на 1 ред хайде намерете ми го това в правилата? Прочетете хубаво правилата и престанете да се излагате
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”