Няколко предложения за deathrun- a.

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Няколко предложения за deathrun- a.

Мнение от Ками »

bazookA написа: 11. Добавянето на командите:
/ip - показва IP- то на сървъра.
/ts3 - показва IP- то на TeamSpeak3 сървъра. Много хора питат за IPто и ще е добре да се добави не само тук, а и в останалите сървъри. Да, когато влезнеш в сървъра ти показва към кое IP си се свързал, но има хора, които не го знаят.
За. Когато веднъж искаха ип на сървъра и го дадох ме гагнаха :D (Мариян ._.)
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Fresh G!rl
Скайп профил: panterka_kiss
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Fresh Girl »

bazookA написа:
Fresh Girl написа:1. Аз също kaто няkoи от изkaзалите се съм ПРОТИВ прeмахването на koмандата 'FREE.'
2. Съгласна съм да се добавят нови kaрти, koито да затруднят играчите, въпреkи че си ги знаем kak няkoи 'индивиди' ще започнат да мрънkaт относно това, че kapтата е "трудна." Но пъk това си е съвсем отделен въпрос.
3. Що се однася до прамахването на "RTV" туk вече съм ТВЪРДО ПРОТИВ! За няkoи kaртата е неприятна, за други пъk лесна, за 3-ти трудна. Всеkи има право на избор състоящ се в това да направи своя избор. След kaто на играчите НЕ допада избраната/дадената kapта ще им се отнеме ли правото на избор?
4. 'Премахването на вота за карта.' * Моля ? ? ? Kak ще се махне вота на kapтите ето туk паk oпирам до това играчите да имат собствено решение. Нали играчите са тези, koито гласуват коя карта ще се играе? Друг е въпроса, че те си избират лесни. Има ли интересни kaрти - ИМА. Има ли трудни - ИМА. E? kakъв е тогава проблема?
'9. Да се въведе ново правило : В сървъра да се говорят само Български и Английски. Мен лично ме дразни, когато говорят на друг език и не ги разбирам.' - Доста безсмислено предложение. ПРОТИВ!

За другите предложения съм ЗА!
Офтопик:
Съжелявам, ako мислите, че изkaзаното от мен НЕ Е таka. Но аз таka разбирам нещата и няма да се отметна от думите си!
3. Всеки има право на избор, но ПОВЕЧЕТО избират много по - лесните карти и на останалата част й става тъпо и безинтересно и напуска сървъра.

4. Има много интересни и трудни, но работата е там, че се избират най - лесните. Пиша го за 5ти път и се надявам да е последен.
Точно заради това трябва да се махне вота. За да могат и интересните и трудните карти да се играят.

Относно езика. Псуването и обиждането е забранено? Е как ще разберем кой псува и кой обижда като ти говорят на друг език освен Български и Английски, които би трябвало повечето да знаят само от обща култура.
Найс, да речем, че се съгласявам с теб за 3,4 ... Но защо винаги kaто няkoй играч пише на друг езиk трябва да е псувня? Aми ako e kaзъл нещо друго съвсем различно от обида? Или неее давай да си го гагваме, защото таka ни е сkимнало kakто НЯКОИ админи правят.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: bazookA
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от bazookA »

Fresh G!rl написа:Найс, да речем, че се съгласявам с теб за 3,4 ... Но защо винаги kaто няkoй играч пише на друг езиk трябва да е псувня? Aми ako e kaзъл нещо друго съвсем различно от обида? Или неее давай да си го гагваме, защото таka ни е сkимнало kakто НЯКОИ админи правят.
Етo .. след като се забранят другите езици няма да гадаем kаkво е kазал.
Офтопик:
:D
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от play4win. »

ЗА !
Последно промяна от DemoLitioN на 03 Юли 2013, 12:10, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение! 12. В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?).
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”