Помощ за цса ми
- Напреднал
- Скайп профил: monkata_r
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Помощ за цса ми
Здравейте имам 2 проблема с цса ми:
1.Цса ми е на Pro_Killer и когато натисна ентер без да искам 2 пъти и след съобщението ми пуска спам cs 1.6 By Pro...(това само като натисна ентер без да пиша).Може ли някой да ми помогне да премяхна спама?
2.На маповете zm_ice_attack и zm_ice_attack3 ми лаги.Може ли някой да каже от какво става и как да го оправя?
1.Цса ми е на Pro_Killer и когато натисна ентер без да искам 2 пъти и след съобщението ми пуска спам cs 1.6 By Pro...(това само като натисна ентер без да пиша).Може ли някой да ми помогне да премяхна спама?
2.На маповете zm_ice_attack и zm_ice_attack3 ми лаги.Може ли някой да каже от какво става и как да го оправя?
Последно промяна от NooB4o на 30 Юли 2013, 10:46, променено общо 1 път.
- Respected
- Напреднал
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
- Аматьор
- Ник в играта: HEXZ0R
- Обратна връзка:
Re: Помощ за цса ми
щом ти лагят само тея 2 мапа , значи ти пада фпс-то напиши net_graph 3 и виж на колко ти е , ако е под 60 , ето защо ти лагва - видео картата ти не е много хубава. ако има /invis - за хората + hud_saytext , малко щи се качи фпс , но пак може да имаш някав лаг , пробвай |(
- Напреднал
- Обратна връзка:
Да всичко е идва от видеокартата-сега ще си купувам новаHEXZ0R написа:щом ти лагят само тея 2 мапа , значи ти пада фпс-то напиши net_graph 3 и виж на колко ти е , ако е под 60 , ето защо ти лагва - видео картата ти не е много хубава. ако има /invis - за хората + hud_saytext , малко щи се качи фпс , но пак може да имаш някав лаг , пробвай |(
- Respected
- Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
- Скайп профил: Лс
- Обратна връзка:
Щом знаеш, че проблема ти е от видео картата защо питаш ? ? ?NooB4o написа:Да всичко е идва от видеокартата-сега ще си купувам новаHEXZ0R написа:щом ти лагят само тея 2 мапа , значи ти пада фпс-то напиши net_graph 3 и виж на колко ти е , ако е под 60 , ето защо ти лагва - видео картата ти не е много хубава. ако има /invis - за хората + hud_saytext , малко щи се качи фпс , но пак може да имаш някав лаг , пробвай |(

П.п. Пробвай да си махнеш vertycal sync от настройките на видео картата, както и в конзолата напиши следното:
fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000

- Напреднал
- Обратна връзка:
Мс стана (за малко да си купя нова видео карта)Bojidar написа:Щом знаеш, че проблема ти е от видео картата защо питаш ? ? ?NooB4o написа:Да всичко е идва от видеокартата-сега ще си купувам новаHEXZ0R написа:щом ти лагят само тея 2 мапа , значи ти пада фпс-то напиши net_graph 3 и виж на колко ти е , ако е под 60 , ето защо ти лагва - видео картата ти не е много хубава. ако има /invis - за хората + hud_saytext , малко щи се качи фпс , но пак може да имаш някав лаг , пробвай |(![]()
П.п. Пробвай да си махнеш vertycal sync от настройките на видео картата, както и в конзолата напиши следното:
fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000
Офтопик:
- Баннат
- Ник в играта: MupEH
- Скайп профил: gucisan
Значи:
Версия 1:
1.Отиваш в ЦС-а ти (Играта)
2.Опциите
3. Keyboard
4. Use Deafult (долния ляв ъгал)
5. Apply / OK
Версия 2:
1. Теглиш: Dox.Abv.Email
2. Слагаш файла в GameDIR/cstrike/
3. Когато попита, дали да го замести: Цъкаш Да
4. Готов си. Просто си оправяш настройките както подобаващо ги беше направил.
А, колкото до втория проблем, ето няколко команди, които трябва да ти укротят Latency-то:
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_rate 9999
fps_max 101
Версия 1:
1.Отиваш в ЦС-а ти (Играта)
2.Опциите
3. Keyboard
4. Use Deafult (долния ляв ъгал)
5. Apply / OK
Версия 2:
1. Теглиш: Dox.Abv.Email
2. Слагаш файла в GameDIR/cstrike/
3. Когато попита, дали да го замести: Цъкаш Да
4. Готов си. Просто си оправяш настройките както подобаващо ги беше направил.
А, колкото до втория проблем, ето няколко команди, които трябва да ти укротят Latency-то:
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_rate 9999
fps_max 101