Аз гласувам за Сигнатура N1.
Текста и цветовете на фона са съчетани много добре, добре подбрани цветове, пасващи с тематиката и не е с 300 четки. За мен тази сигнатура е на високо ниво и най - добрата сред изброените.
Последно промяна от bazookA на 10 Авг 2013, 23:43, променено общо 1 път.
Моля ви спрете с глупостите Lubownichkatаaa поне ти следиш редовно psbulgaria много добре си запозната с правилата за art battle, и ти е пределно ясно и не само на теб, че battle се прави от 2-ма или повече в зависимост дали са отбор или противници, не може да сложиш три снимки нито са ясни произход, нито автор и прочее.
Заглавие: Предизвикваме Име или Отбор
Тема:
Предизвикваме: Име или Отбора
Тип на изработка: Сигнатура, Дизайн, Банер, Аватар, Хедър и т.н. ...
Тема: Игра, Музика, Природа и т.н ...
Срок: Дата...
Задължително се пуска и анкета във която участва и двата отбора. Във анкетата могат да гласуват всички потребители,както и екипа.
След всеки вот се иска задължителен коментар ( който може да включва: Защо сте гласували за тях,критики,мнения и т.н )
Това е от мен, предимно избягвам да пиша пълни глупости, но от няколко дни форума се пълни само с безсмислици.
Номер 1 - Добро съчетаване на цветовете, все пак на изработката и липсват някой неша.
Номер 2 - Рендер + някаква произволна картинка отзад и текст...
Номер 3 - Какво да говорим, разтегнат stock image и някаква картинка на overlay може би?
Номер 4 - Отново цветовете са що-годе прилични, но е доста празна, от дясната страна е прекалено светла.