Проблем със Skype

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: iHate
Скайп профил: vn.absolve97
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Проблем със Skype

Мнение от iHate »

Така , понеже не видях раздел където да пусна тази тема ще използвам мястото тук. :tooth: Искам да ви помоля ако знаете решение на проблема: единствено и само в дискусията SS Staff ми става така , стои си на 3014 пропуснати и цъкна ли скайп-а забива и ме изхвърля , така около 7- 8 пъти и вече ми се вдигнаха нервите. Не че спамя там :D просто днес на 2 пъти се случи да има в дъст-а хакер и не успях да ви викна или да видя някой забавен gif . . :tooth: Та ако имате някакво решение напишете го долу моля.

Благодаря предварително. :victory:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: E.SALT
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: Проблем със Skype

Мнение от E.SALT »

iHate написа:Така , понеже не видях раздел където да пусна тази тема ще използвам мястото тук. :tooth: Искам да ви помоля ако знаете решение на проблема: единствено и само в дискусията SS Staff ми става така , стои си на 3014 пропуснати и цъкна ли скайп-а забива и ме изхвърля , така около 7- 8 пъти и вече ми се вдигнаха нервите. Не че спамя там :D просто днес на 2 пъти се случи да има в дъст-а хакер и не успях да ви викна или да видя някой забавен gif . . :tooth: Та ако имате някакво решение напишете го долу моля.

Благодаря предварително. :victory:
Цъкни на чата на SS с десен бутон и натисни "Отбележи като прегледана".
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: iHate
Скайп профил: vn.absolve97
Обратна връзка:

Re: Проблем със Skype

Мнение от iHate »

E.SALT написа: Цъкни на чата на SS с десен бутон и натисни "Отбележи като прегледана".
Благодаря , onstyle и demolition веднага се появиха :lock:
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”