Оплакване от несправедлив бан - f0zzzie [c]

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - f0zzzie [c]

Мнение от f0zzzie »

1. Вашият ник: f0zzzie [c]
2. Сървър: SlackServ.com # Dust2 Only [1000FPS]
3. Ник на админа: DemoLitioN
4. Вашето IP: 95.43.96.46
5. Причина, поради която сте наказан: (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата)- WallHack
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в /cstrike, с името на съответния сървър)- http://dox.bg/files/dw?a=e259697954
Офтопик:
Доста кофти е според мен , защото вече играя доста време във веригата и доста администратори ме гледаха със най-различни никове във продължение на седмица и 1/2 дни.Няма верига във която да не съм получавал бан.Поради опитът ми като администратор , бих ви съветвал да гледате демото от началото до края, и също така да съдите и преценявате по соунд/интуиция/стратегия.Бих искал и да споделя това което не мисля , че ще ми е от полза , но все пак ... http://prikachi.com/images.php?images/995/6462995b.jpg >>>>> ..
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - f0zzzie [c]

Мнение от DemoLitioN »

Гледах цялото ти демо и мисля, че на моменти си личи, че ги знаеш. Нека и колегите си кажат думата. Може би не направих най-правилното като не те гледах, но доста ме усъмни, като ме знаеше почти всеки път къде съм.
Офтопик:
Колкото до въпросния рунд, където те убих през вратата си гледах демото и наистина не се виждаш, не знам защо ми се стори, че те видях.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан > f0zzzie [c]

Мнение от Bojidar »

Ако можеш да ми дадеш обяснение за 9ти рунд 08:51 мин. седиш в тунела и го чакаш да се покаже от Т Spawn при положение, че не издава грам звук.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от f0zzzie »

Да ! Седях и чаках някой да дойде от база Т.После чух стъпки , но понеже слушалките ми са със скъсан кабел, и съм му сложил тиксо , прекъсва от време на време.Когато моя идваше от Б, стъпките ми се чуваха , че някой идва от Т база (заради хубавите ми слушалки).И понеже DemoLitioN ми направи впечатление със няколко негови съмнителни момента , реших че е той и започнах да правя ФАКЕ , за да видя да ли ще се върже.След това видях , че това е мой.И следователно , вече онзи стрелна по моя и разбрах , че чакали горе.И излезнах на рш.Това е :)

Уважавам преценката ви , затова няма да се инатя.Това което решите , това ще е :)
Изображение
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от INCESSANTANGUISH »

Не съм сигурен 100%, но за мен това си е заслужен бан!
Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Мнение от Bojidar »

f0zzzie написа:Да ! Седях и чаках някой да дойде от база Т.После чух стъпки , но понеже слушалките ми са със скъсан кабел, и съм му сложил тиксо , прекъсва от време на време.Когато моя идваше от Б, стъпките ми се чуваха , че някой идва от Т база (заради хубавите ми слушалки).И понеже DemoLitioN ми направи впечатление със няколко негови съмнителни момента , реших че е той и започнах да правя ФАКЕ , за да видя да ли ще се върже.След това видях , че това е мой.И следователно , вече онзи стрелна по моя и разбрах , че чакали горе.И излезнах на рш.Това е :)

Уважавам преценката ви , затова няма да се инатя.Това което решите , това ще е :)
После като се качи нагоре имаше едно AFK и DemoLitioN който walkваше нямаше как да знаеш, че е там започна отново да fakeваш видя AFK, но продължи и след това видя DemoLitioN за мен също бана е заслужен.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от f0zzzie »

Bojidar написа:После като се качи нагоре имаше едно AFK и DemoLitioN който walkваше нямаше как да знаеш, че е там започна отново да fakeваш видя AFK, но продължи и след това видя DemoLitioN за мен също бана е заслужен.
f0zzzie написа:
Божи , не съм го знаел.И там на онова място което ти каза , не съм правил ФАКЕ.Онзи който пичагата до мен уби беше със авп , а според моята интуиция няма как да е сам.Отидох по-напред и скочих 1 път за да видя да не би някой да чака с авп , защото може да е видял на радара , че убиваме неговия там.И афк-то изобщо не съм го и забелязал.Накрая го забелязах , заради кръвта зад него някак си не се забелязваше.Отидох малко по-нагоре за да скоча , все пак е по-високо да видя да ли има някой.И чак тогава видях афк-то , тогава стрелна и демолитион с авп-то.

Си кажете , че тия простотий които сега пиша си ги измислям сега , но не е така...Казвам си самата истина , но не съм аз този който ще реши.Понякога съмнителните моменти се дължат и на интуиция.Ето DemoLitioN ме уби през врата дори без да съм се показал или тропнал , и той сам си каза , че незнае и той как ме е убил.Но може да се е дължало на интуиция или просто да провери.

Аз повече няма да си пиша по темата, освен ако не ми зададете въпрос.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: XTSY
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - f0zzzie [c]

Мнение от XTSY »

Бана остава ако искаш да го махнеш използвай услугата за махане на бан

http://www.slackserv.com/services.php?sms=unban