Bojidar написа:После като се качи нагоре имаше едно AFK и DemoLitioN който walkваше нямаше как да знаеш, че е там започна отново да fakeваш видя AFK, но продължи и след това видя DemoLitioN за мен също бана е заслужен.
f0zzzie написа:
Божи , не съм го знаел.И там на онова място което ти каза , не съм правил ФАКЕ.Онзи който пичагата до мен уби беше със авп , а според моята интуиция няма как да е сам.Отидох по-напред и скочих 1 път за да видя да не би някой да чака с авп , защото може да е видял на радара , че убиваме неговия там.И афк-то изобщо не съм го и забелязал.Накрая го забелязах , заради кръвта зад него някак си не се забелязваше.Отидох малко по-нагоре за да скоча , все пак е по-високо да видя да ли има някой.И чак тогава видях афк-то , тогава стрелна и демолитион с авп-то.
Си кажете , че тия простотий които сега пиша си ги измислям сега , но не е така...Казвам си самата истина , но не съм аз този който ще реши.Понякога съмнителните моменти се дължат и на интуиция.Ето DemoLitioN ме уби през врата дори без да съм се показал или тропнал , и той сам си каза , че незнае и той как ме е убил.Но може да се е дължало на интуиция или просто да провери.
Аз повече няма да си пиша по темата, освен ако не ми зададете въпрос.