Оплакване относно кадърността на някои админи

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: babe
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване относно кадърността на някои админи

Мнение от 20/ »

Здравейте!
Оплаквам се, относно кадърността на някои ваши админи:
u3HEHAgа и ChereShka.
Първият, гледа явен уаллер над 20 минути, втората мютва за 10 минути, защото съм казал на някой цитирам "че ще го еба". Въпросният потребител бе много отворен, псуваше си волно, без никой нищо да му каже и чак когато аз се обадих, тогава се сети въпросния админ да почне да мютва. Направи ми впечатление, че директно ме мютна и мене, без предупреждение, без нищо. Преди това не бях казвал абсолютно нищо.

След като ми мина гага, може и да съм се държал по - грубо, но си имаше и причина - нагледах се на админска некадърност цял мап.
Качвам демото ми, за да се види супер забавената реакция от страна на u3HEHAgа, докато се сети да банне въпросния хакер:
http://upload.slackserv.com/nekadurnost.dem
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Re: Оплакване относно кадърността на някои админи

Мнение от Photoshop »

вече си има такава тема http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =78&t=9097 :lock:
Последно промяна от INCESSANTANGUISH на 25 Авг 2013, 01:05, променено общо 2 пъти.
Причина: Спам!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ChereShka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от ChereShka »

От 15 минути те чакам да си пуснеш оплакването. Относно реакциите на колегите, не смятам да коментирам...ще говоря за себе си.
Мен не ме интересува особено дали има причина да се... "изразяваш" по този начин. Виждам нещо, което според моите разбирания е за гаг...и те гагвам. Поради тази причина твоят беше 10 минути, а неговият 30. Смятам, че си пределно наясно как трябва да се държиш...и варианта с предупреждението ми се вижда доста излишен.
"Съдбата не е случайност, а избор: тя не се очаква, а се печели!"- Уилям Брайън

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: E.SALT
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от E.SALT »

Photoshop написа:вече си има такава тема http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =78&t=9097 :lock:
Ако не си видял, той се оплаква от Админи които са в ЕКИПА, а не от СМС Админи...
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от 20/ »

Дали, тогава защо уж няколко администратора се изказаха из различните теми, че винаги казват на сървър админите да предупреждават, преди да гагват? Другият админ поне направи забележка, а ти директно си мютваш и се правиш на велика? Тоз соли 2 часа, ти си трайкаш, изведнъж като реша да се намеса, гледайки че вие не правите нищо по въпроса, чак тогава ще се сетиш да мютваш, браво бе. Нека да стане сеира, да влезнат в него колкото могат повече хора и след това всички да го отнесат, вместо да се предотврати още в началото.
Едит: На демото, което съм качил, за съжалениея я няма ситуацията, при която изядох гага, но ти поне сама потвърждаваш, защо ме мютна в каченото демо.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от ChereShka »

Предлагам да обърнеш внимание КОГА съм влязла в сървъра...какво се е случило СЛЕД ТОВА, и какво съм НАПРАВИЛА впоследствие. Коментар - абсолютно излишен.
Ето ти го момента:

http://prikachi.com/images.php?images/696/6482696T.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/697/6482697e.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/698/6482698u.jpg

Изображение
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от 20/ »

Аз преди да влезна в сървъра, ти вече беше вътре. Точно когато аз влезнах, ти банна някакъв или за по - точно, този:
http://www.slackserv.com/banlist.php?view=4010 -> Баннат на: 25 August 2013 в 00:06 (тоест ти си от минимум 00:06 в сървъра)
Поиграх малко и този почна да те соли, ти не му обърна внимание минимум минута. Да, това му го казах "че ще го еба", "големия мъж" и затова изядох гаг? А защо не пастна хронологията от думите на този, дето псуваше като каруцар, сумати време?
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от ChereShka »

Мисля, че и ти не знаеш от какво се оплакваш. Ако не съм реагирала на секундата за нещо...се предполага, че съм правила нещо друго. Не виждам защо говориш за някой друг, при положение че този НЯКОЙ ДРУГ е гагнат и това няма нищо общо с твоят гаг. На теб проблема ти в момента какъв е? Че си бил гагнат? Че не съм те предупредила? Или 10 минути ти се виждат много ?

Изображение
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от 20/ »

На мен не ми е проблема гаг-а. Както казах, този псуваше сумати време, вътре бяхте 2 админа, никой нищо не направи/каза, чак когато аз почнах да се занимавам с този, тогава се сетихте да предприемете някакви действия. Другият админ си цъкаше, ти беше спектатор. Ако си била афк, поне другият (u3HEHAgа) можеше да направи нещо, вместо да си цъка. Просто ми стана много чудно, как може някои админи да правят предупреждения, да не се псува и прочие, а други, като тебе, за най - малко нещо да гагват директно. Както споменах, няколко ваши администратора, модератора и прочие, се бяха изказали, че уж трябва да се правят предупреждения, преди гагване, та затова ми стана интересно, защо ме гагна.
Както и да е, дано поне се види, как другия админ бездейства 20 минути, докато се сети да банне супер явен уаллер.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Скайп профил: eminem5500
Обратна връзка:

Мнение от [PRO]Eminem »

20/ и аз съм бил свидетел на такова държание от страна на u3HEHAgа и то не един път.Винаги като му казвам на админ чата че има хакер.След рунда влиза спектатор за 30 сек и излиза.След 5-10 минути влиза отново и явно си мисли че няма да му кажа пак да види хакера.Вече знам да търся друг админ ако ще опирам до него...
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Така нека ви кажа нещо и на Двамата.
Първо: колкото до Интересния Расист, Мироглед и Арогантен babe, нямаш никакво право да ме съдиш и да ме обиждаш или каквото си мислиш че се опитваш да направиш създавайки драми.
20 минути както се изрази не спря да мрънкаш в сървъра за какво ли не.
Може и да са повече не ме интересува, рядко гледам чата и конзолата и то заради ей такива недоизрастнали клавиатурни нинджи.
Бях "afk" във сървъра за единствен път до момента от както съм админ тук, и да прав си само за едно и то е че бях в сървъра.
Но не че и че съм неграмотен,некадърен и прочее.
Ти ако си нямаш работа и по цял ден висиш из разни сървъри и се правиш на палячо разбираемо е държанието ти. Простено ти е.
Малко преди да предприема действия с конкретния играч за който става на въпрос, също така ти отговорих, че съм бил "afk" и ти най-нахално реши да пуснеш тема.
Извинявай, обаче треа да си малко и джентълмен в тоя живот брато... къде отива твоята почтеност.
Както и да е. Нека решим, че с тебе приключихме за момента и недей ми се прави на упорита клавиатурна нинджа с твоите спам темички и прочее.

Колкото до тебе "FEMINEM" брато ти па точно за 10 секунди както си влезнал така си и излезнал, не знам къде ме видя да съм некоректен, некъдърен и т.н.
Представи ми ясни прояви от моя страна с демота и снимки, искам нагледни факти стига ми спамихте във форума.
Добре ви е на вас малолетни деца, седите се пред компютъра цял ден и си питате оная работа.
Е извинете ме и двамата супер играчи и герои, но вземете се стегнете и се дръжте малко по мъжки и не като деца.
Ако искате да правите на някой мръсно, намерете правилния подход, не да ми циврите във форум за игри.
Хайде лека и доходна и умната.
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

темата е приключена
Изображение