Предложение за правило в BaseBuilder
- Respected
Предложение за правило в BaseBuilder
Искам да се добави следното правило: Забранено стрелянето в чужди бази, наказва се със slay.
Бях писала още някъде за това, но не помня къде, дори нямаше никаква реакция относно администраторите. В сървъра става пълна анархия когато се започне това. Напоследък много от играчите не са доволни. Според мен въобще не е приятно да си построиш база и някой друг да ти взима фраговете. Дано има някакъв окончателен отговор най-после...
Желаете ли да се добави правило в BaseBuilder, с което се забранява биенето в чужди бази? Ако се одобри правилото нарушителите ще бъдат наказвани със Slay; при продължаващо нарушение ще доведе до бан до 30 минути!
Предимства: Ако си построите хубава база, няма да ви убиват зомбитата и да Ви взимат кредитите.
Недостатъци: Ако зомбито сметне, че Вашата база е по-укрепена за нарочно може да не идва при Вас, а да ходи в другите бази, които са по-неукрепени и така ще Ви са загуби удоволствието от играта.
Анкетата е валидна до 07.09.2013г. 20:00 часа. Ще се гледа само анкетата, но ако желаете може да коментирате и в темата.
Бях писала още някъде за това, но не помня къде, дори нямаше никаква реакция относно администраторите. В сървъра става пълна анархия когато се започне това. Напоследък много от играчите не са доволни. Според мен въобще не е приятно да си построиш база и някой друг да ти взима фраговете. Дано има някакъв окончателен отговор най-после...
Желаете ли да се добави правило в BaseBuilder, с което се забранява биенето в чужди бази? Ако се одобри правилото нарушителите ще бъдат наказвани със Slay; при продължаващо нарушение ще доведе до бан до 30 минути!
Предимства: Ако си построите хубава база, няма да ви убиват зомбитата и да Ви взимат кредитите.
Недостатъци: Ако зомбито сметне, че Вашата база е по-укрепена за нарочно може да не идва при Вас, а да ходи в другите бази, които са по-неукрепени и така ще Ви са загуби удоволствието от играта.
Анкетата е валидна до 07.09.2013г. 20:00 часа. Ще се гледа само анкетата, но ако желаете може да коментирате и в темата.
Последно промяна от DemoLitioN на 05 Сеп 2013, 14:15, променено общо 3 пъти.
Причина: Добавяне на анкета!
Причина: Добавяне на анкета!
- Супер потребител
- Ник в играта: miroslavv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Предложение за правило.
Аз съм ЗА! Наистина не е хубаво да ти взимат фраговете под носа. Надявам се да се добави това правило. 

Най-активен във форум: Отхвърлени кандидатури
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
(130 Мнения / 12.35% от всички ваши мнения)
- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
Против!!! Както казах и във сървъра. Зомбитата когато не гонят едните а постоянно гонят една с същта база и ние трябва си стоиме ей така за да чакаме едно ши***о зомби да дойде. Или съвъра е 2 вс 1 и зомбито отиде на другиу в базата и ние да му го оставим ?? Отново казвам ПРОТИВ!!!!.
Офтопик:
Последно промяна от skobata на 05 Сеп 2013, 13:41, променено общо 1 път.

- Новак
- Ник в играта: Dream-BG| VoINoV
- Скайп профил: fragset
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: silviqsekazvam
- Скайп профил: silviqsekazvam
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
И аз съм ЗА .
Последно промяна от DemoLitioN на 05 Сеп 2013, 23:12, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение! В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?).
Причина: +1 предупреждение! В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?).

- Зарибен
- Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
- Обратна връзка:
Аз съм против ! Скобата е казал защо - има зомбита които ходят само в една и съща база и някой път при теб не идва никой и ти какво да стоиш и да гледаш от страни . ПРОТИВ!
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Re: Предложение за правило в BaseBuilder
Аз също съм Против да се добави това правило, защото зомбитата за нарочно няма да идват във Вашата база, защото е по-трудна за превземане. Сега Ви се струва удачно да се добави това правило, но след 5-6 игри, когато не влиза едно зомби в базата Ви, друга песен ще запеете. Един вид с това правило само ощетяваме добрите строители в сървъра.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Активен
- Ник в играта: SKILLFUN
- Обратна връзка:
АХАХХАХАХ Нали знаете, че като може да се стреля в чужда база е все едно 1301301031 човека в една база ;) по темата ЗАDemoLitioN написа:Аз също съм Против да се добави това правило, защото зомбитата за нарочно няма да идват във Вашата база, защото е по-трудна за превземане. Сега Ви се струва удачно да се добави това правило, но след 5-6 игри, когато не влиза едно зомби в базата Ви, друга песен ще запеете. Един вид с това правило само ощетяваме добрите строители в сървъра.
- Аматьор
- Ник в играта: `Monkey's ~ Roar
- Скайп профил: LS
- Обратна връзка:
Против. Извинявай шмати но това е тъпо правило. Знам че не играя в бб-то, но преди играх много бб преди жаила, и се е случвало никой да не се качи на базата ми + ако има правило забраняването да се цели в други бази само ще седиш. + ако се приеме това правило на дали някой ще го спази + на дали ще се следи за това правило.
Never Give Up! John Cena
- Respected
skw3r0w написа:Против. Извинявай шмати но това е тъпо правило. Знам че не играя в бб-то, но преди играх много бб преди жаила, и се е случвало никой да не се качи на базата ми + ако има правило забраняването да се цели в други бази само ще седиш. + ако се приеме това правило на дали някой ще го спази + на дали ще се следи за това правило.
Опитвам се да следя всичко възможно в сървъра. Ето затова пуснах темата, защото играчите се оплакват, че им стрелят в базите, а аз нищо не мога да направя защото няма никакво правило относно това.
Не знам какво толкова за 7 кредита се правите на ударени..... Като са 2 vs 1 мяташ другия зомби и толкова или пък обраното. И да добавя - когато едно зомби не влиза в базата се прави забележка вследствие се банва.
И се обезмисля правилото:
Както каза свирката (DeMoNTRAK) да те стрелят от 300та вида страни, то все едно са 300та човека в база.Забранено е да стоят повече от трима (Human-а) в една база.
- Аматьор
- Ник в играта: `Monkey's ~ Roar
- Скайп профил: LS
- Обратна връзка:
Нищо не каза ако цяла игра никой не ти е стъпвал в базата, ако това правило се приеме ще е добре да се добави и едно друго правило "Забранено е зомбитата да се качват на 1 и съща база повече от 10 пъти" както каза DemoLiTion 

Never Give Up! John Cena
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Правилото е добавено в правилата, от тук нататък ще се наказва със Slay, а при многократно неспазване ще доведе до бан за не повече от 30 минути.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека