Лека вечер !

Съжалявам за правописните грешки или пунктуационните грешки но малко бързам.
(Не искам темата да се превръща в нещо драматично просто исках да ви информирам за да знаете

Модератор: Развлечения
bazookA написа:След няколко дни пак ще си се върнал в CS 100%, като те знам какъв си.
Не мисля че ме познаваш толкова добре за да говориш от мое име ! Айде успех на тебе и те искам в Xtreme-Jumps сайта с 50 WR-та аре !bazookA написа:След няколко дни пак ще си се върнал в CS 100%, като те знам какъв си.
Е, да не те познавам толкова, ама нали ми разправяше, че пак си спирал ЦС, пак си го почвал, пак си го спирал..nahnahmanah написа:Не мисля че ме познаваш толкова добре за да говориш от мое име ! Айде успех на тебе и те искам в Xtreme-Jumps сайта с 50 WR-та аре !bazookA написа:След няколко дни пак ще си се върнал в CS 100%, като те знам какъв си.
Подобно Ехо, подобно ..Exo написа:Голяма работа, днеска бягам, утре идвам... Преди време и аз бях така, но тоя цс е като марихуаната не можеш да го откажеш... Нали ся ако има кой др. да те задоволи да, но иначе си е забавно. Запознаваш се с нови хора, ако сте на близо се срещата, тоя цс колко двойки е събрал ... ;д
Офтопик:
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 0 госта