Предложение за ново правило в BaseBuilder

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Предложение за ново правило в BaseBuilder

Мнение от DamnY0U »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато?
Предложение за ново правило в BaseBuilder.

Всеки, който има правото да мести предмети след времето за строене може да си служи с това право само и единствено тогава когато:
а) са му запушели входа на базата и това автоматично го прави "AIR" или "CAMP".
б) да си проправи път към входа на друга база която е маркирана като "AIR" или "CAMP".

2. В кой сървър искате да стане промяната? BaseBuilder
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! Админите ще спрат да местят когото си поискат и да си разширяват базите по време на игра.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложение за ново правило в BaseBuilder

Мнение от Genata »

ми че то тва го могат принципно само администраторите и глобалните админи,никой друг,освен ако не си е купил PrepareTime(мисля че така са казваше)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Genata написа:ми че то тва го могат принципно само администраторите и глобалните админи,никой друг,освен ако не си е купил PrepareTime(мисля че така са казваше)

Аз го пускам за сървър админите а не за СМС админи.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Няма нужда от правилото, защото то се подразбира, че админа няма право да мести блоковете, когато му скимне, а само тогава, когато има air или някой е запушил базата на зомбитата. Колкото до играчите, които са си закупили BattleBuild могат да си разширяват базата и да си я оправят по време на игра.

Колкото до поста на Гената, всички админи могат да местят блокове, само за СМС Админите не съм сигурен.. Ако някой админ мести след time, без горе изброените 2 причини подлежи на наказание и ако има такъв случай може да се оплачеш за това по всяко време.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

DemoLitioN написа:Няма нужда от правилото, защото то се подразбира, че админа няма право да мести блоковете, когато му скимне, а само тогава, когато има air или някой е запушил базата на зомбитата. Колкото до играчите, които са си закупили BattleBuild могат да си разширяват базата и да си я оправят по време на игра.

Колкото до поста на Гената, всички админи могат да местят блокове, само за СМС Админите не съм сигурен.. Ако някой админ мести след time, без горе изброените 2 причини подлежи на наказание и ако има такъв случай може да се оплачеш за това по всяко време.
Е не до сега не го спазвах защото го нямаше във правилата,а тези правила са за да се четат и да се спазват. Но както и да е вече ще се спазва :Д
Последно промяна от DemoLitioN на 12 Сеп 2013, 00:36, променено общо 1 път.
Причина: Вече го има.
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

skobata написа:
DemoLitioN написа:Няма нужда от правилото, защото то се подразбира, че админа няма право да мести блоковете, когато му скимне, а само тогава, когато има air или някой е запушил базата на зомбитата. Колкото до играчите, които са си закупили BattleBuild могат да си разширяват базата и да си я оправят по време на игра.

Е не до сега не го спазвах защото го нямаше във правилата,а тези правила са за да се четат и да се спазват. Но както и да е вече ще се спазва :Д
ми то се подразбира бре :finger:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

Правилото го има "5. Админът НЯМА право да мести блокове с цел дооправяне на базата след Build Time, освен в случаите на Air база или запушване на зомби базата. Изключение се прави ако е закупил BattleBuild. (Отнася се за сървъра Zombie BaseBuilder)." може да я lock за да не става спам :)
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”