Everything Is Possible
Модератор: Развлечения
- Аматьор
- Respected
- Ник в играта: ...
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Everything Is Possible
Така.. Реших да го приема в скайп с цел да ми прати демото, за да го проверя. Прати ми следното демо: http://dox.bg/files/dw?a=4801f8c6af . Мина през FPS Death и се оказа чисто. Пускаме го да го видим дали това е реалното демо и що да видим... Първоначално го мъчи на SCJ с AWP, но уви той дори не хваща над 200 stats. След това прави 2-3 скока с awp на lj и прави по 210 stats. След това превключва на нож и скача 4 пъти lj, като най-големият му скок беше 239 lj. По нататък го виждаме как скача просто с нож и на няколко пъти го скача от 500 опита. След това не си заслужава гледането.. мъчи някакви eb-та. Добър опит да ни преметнеш с някакво фалшиво демо.
За ваше улеснение ви го давам да проверите 2-3 пъти, защото аз не видях нищо.
А за Vic7im, наистина вече си жалък! Чакам с нетърпение да видя какво ще скалъпите с клинчерчо, за да го изкарате хак и накрая пак ще сте с пръст в г*за. Когато скочиш колкото той е скачал без да ползваш хак, лично ще дойда и ще ти кажа браво! Но както сте я подкарали с хакчетата, това няма да е скоро ;).
Интересно ми е с какво ще се оправдаеш, че се е случило с демото ти на което "реално" го скачаш. Дали демото се е презаписало ? Или майкати го е изтрила ? Или котката ти е бутнала лакета докато си го местил и си го изтрил неволно ?
Код за потвърждение: Избери целия код
[00:54:58] АЗ: на коя минута го скачаш ?
[00:55:06] Даниел Христов/Eacan Visual Arts/: nz :D
[00:55:18] АЗ: в началото
[00:55:19] АЗ: в края?
[00:55:23] Даниел Христов/Eacan Visual Arts/: kum sredata
[00:55:29] Даниел Христов/Eacan Visual Arts/: shtoto posle muchih eb-ta
А за Vic7im, наистина вече си жалък! Чакам с нетърпение да видя какво ще скалъпите с клинчерчо, за да го изкарате хак и накрая пак ще сте с пръст в г*за. Когато скочиш колкото той е скачал без да ползваш хак, лично ще дойда и ще ти кажа браво! Но както сте я подкарали с хакчетата, това няма да е скоро ;).
Интересно ми е с какво ще се оправдаеш, че се е случило с демото ти на което "реално" го скачаш. Дали демото се е презаписало ? Или майкати го е изтрила ? Или котката ти е бутнала лакета докато си го местил и си го изтрил неволно ?
Последно промяна от Nicky на 14 Сеп 2013, 13:18, променено общо 2 пъти.
- Супер потребител
lif3,по-добре си прави едитове на себе си на подобния блок който беше писал "WR" днеска поне няма да събираш толкова "Позитивни" коментари 

- Новак
- Ник в играта: nahnahmanah
- Обратна връзка:
Аз го минах през Fps-Death 1.2.8 Admin Version .. и не видях нищо.. Може да ми е пратил някакво друго демо или не знам. Беше някакво 28 минутно демо 30MB или там колко и го проверих и му казах. Не съм си правил труда да влизам и да гледам какво е правил. Не ме намесвайте в цялата хейтърска история. Check-вам това което ми пратят.
Едит : @Nicky - Същото демо беше пратено и на мен.
Едит : @Nicky - Същото демо беше пратено и на мен.
"I only swim freestyle." ( 俺はフリーしか泳がないから。) - Haruka Nanase
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
Е как може да е пратил друго демо? Не го ли гледа демото? На демото не се ли видя как го скочи със StandUp GroundStrafe с awp. И честно казано предпочитам да ти гледам 255 LJ block- a, отколкото Комиците. Повече ме разсмива тоя клип
.

- Новак
- Обратна връзка:
Не съм го гледал а просто го минах през Fps-Death .. Това беше което той иска. Демото беше същото което @Nicky даде.bazookA написа:Е как може да е пратил друго демо? Не го ли гледа демото? На демото не се ли видя как го скочи със StandUp GroundStrafe с awp. И честно казано предпочитам да ти гледам 255 LJ block- a, отколкото Комиците. Повече ме разсмива тоя клип.
Едит : Не съм му авер !? Вчера му писах да едитне няколко мои демота и поисках да проверя демото защото не вярвах да успее да го скочи .. След време влезнахме в неговия сървър и той 0 Трика 0 Стаст .. Успял е да ме метне.
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Чакай малко ся. На кой са тия демота? Твои или негови? И + това вече всички знаем, че е голям лъжец, след като се представи за 19 годишен.nahnahmanah написа:Не съм го гледал а просто го минах през Fps-Death .. Това беше което той иска. Демото беше същото което @Nicky даде.bazookA написа:Е как може да е пратил друго демо? Не го ли гледа демото? На демото не се ли видя как го скочи със StandUp GroundStrafe с awp. И честно казано предпочитам да ти гледам 255 LJ block- a, отколкото Комиците. Повече ме разсмива тоя клип.
Едит : Не съм му авер !? Вчера му писах да едитне няколко мои демота и поисках да проверя демото защото не вярвах да успее да го скочи .. След време влезнахме в неговия сървър и той 0 Трика 0 Стаст .. Успял е да ме метне.

- Новак
- Обратна връзка:
Това са негови демота .. Аз просто го питах да едитне мой Kreedz Рън .. Спрях да играя Hns преди време. Сега като го питам дали е пращал фалшиви демота в скайп пълен игнор ми тегли. BUSTEDbazookA написа:Чакай малко ся. На кой са тия демота? Твои или негови? И + това вече всички знаем, че е голям лъжец, след като се представи за 19 годишен.nahnahmanah написа:Не съм го гледал а просто го минах през Fps-Death .. Това беше което той иска. Демото беше същото което @Nicky даде.bazookA написа:Е как може да е пратил друго демо? Не го ли гледа демото? На демото не се ли видя как го скочи със StandUp GroundStrafe с awp. И честно казано предпочитам да ти гледам 255 LJ block- a, отколкото Комиците. Повече ме разсмива тоя клип.
Едит : Гледам клипа отново и отново и мяза на някъв хакец. SGS Script ?
Пак ми е чудно как в сървъра ти когато игра 1в1 с някакъв нооб не можеше нищо ?!
- Respected
- Обратна връзка:
lif3SkuLL написа:За какво 240 ми говориш бе ahahah.. демото няма да го дам защото цитирам "много ми ги крадат" но ако ми пишеш в скайп ще пусна team viewer и ще го чекна пред теб...
[13:18:41] АЗ: Той няма админската версия нали ?
[13:18:47] nahnahmanah: Toi nqma Fps-Death
[13:18:53] nahnahmanah: sumnqwam se che moje da raboti s neq vaobshte.
[14:04:31] nahnahmanah:
[13 септември 2013 г. 20:00] Даниел Христов/Eacan Visual Arts/:
kato go checknesh
mi prati snimka
da q pusna kato puskam klipa
che nqmam fps-death
[14:04:34] nahnahmanah: eto ;d
Я ми кажи стийм профила си да те потърся ? Или пък ще кажеш, че са ти го откраднали ?
Enter the player name, account name, real name, or profile url of the person you're looking for.
[13:24:43] nahnahmanah: Kogato vchera igraeshe 1v1 lif3skull sreshtu nqkakuw deto neznae kude se namira
[13:24:45] nahnahmanah: nemoje da prawi nishto
[13:24:48] nahnahmanah: duck bhop prawi picha
[13:24:50] nahnahmanah: sgs-to mu ne e sushtoto
[13:26:14] nahnahmanah: toi onq slabiq vika
[13:26:16] nahnahmanah: neznam mapa
[13:26:20] nahnahmanah: smqtai sreshtu kakuw pada ..

- Аматьор
Може да съм нооб .. ама не съм хак
просто намерих начин по които мога да скоча нещо с knife и да го направя да изглежда така ,че е с awp.. можете да локвате темата и очаквайте следващия ми "хакнат" клип ;
Както вече разбрахте sgs-то ми си е чисто ;)
steam acc : thelrius

- Новак
- Обратна връзка:
Защо в стеама името ти е "Росен" ? а в скайп Даниел !?
- Respected
- Обратна връзка:
Нещо пак увърташ... Дай си демото на LJ2 ? Или си го изгубил някъде ? Иначе за 255 блок добре си цъкаш със скрипта , гравитацията , хака или ... ? Ти ми кажи..lif3SkuLL написа:Може да съм нооб .. ама не съм хакпросто намерих начин по които мога да скоча нещо с knife и да го направя да изглежда така ,че е с awp.. можете да локвате темата и очаквайте следващия ми "хакнат" клип ;
А за стийм акаунта...
Вече Росен ли се казваш ? Я си погледни скайпа и си виж името ?Alpha
Росен
Gabrovo, Gabrovo, Bulgaria
Даниел Христов/Eacan Visual Arts/
Или пък си го дал на брат ти ? Той се казва Росен... ?
Currently Offline
Last Online: 18 hrs, 32 mins ago
Последно на линия - преди 18 часа и 32 минути.
Recent Game Activity
Counter-Strike
980 hrs on record
last played on 13 Sep 2013
Май вчера си играл ? Я пък ти.. Някой дух е влязъл да цъка. о.0
Отново добър опит. Чудно ми е дали си откраднал демото на някого от rayish или си цъкал с non steam или cracked steam в някой смешен rooftops сървър. Май пак някое аверче караш да си смени ника за 2 минутки и да направи 2 снимчици как скачаш уж ти.
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Поредната лъжа. Явно бая си си писал със sicknature. Той имаше един такъв клип как скача 270 dcj block с awp, а всъщност е fake, но ти си злоупотребил с това. За това ли даваше други демота? Защото нямаш самото демо с awp.lif3SkuLL написа:Може да съм нооб .. ама не съм хакпросто намерих начин по които мога да скоча нещо с knife и да го направя да изглежда така ,че е с awp.. можете да локвате темата и очаквайте следващия ми "хакнат" клип ;

- Новак
- Обратна връзка:
Леко хванахме те тебе май
- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Обратна връзка:
баце ония ден се радваше на клип как прескачаш 10 пъти някав дет не знае кво е цс и то по толкова калпав начин дет няколко пъти те спъна пък сега тези 2 клипа и 255 блока хаха

- Новак
- Обратна връзка:
Да, относно този клип не знам кой си триквал .. Някъф твой приятел и е нагласено или просто е някакъв който току що пипа Counter Strike 1.6 .. Той дори седи и ти гледа по едно време а ти си краучиш и трикваш себе си.
- Активен
- Ник в играта: iHate
- Скайп профил: vn.absolve97
- Обратна връзка:
- Новак
- Обратна връзка:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RSDKNuzcgaI[/youtube]
Ето още един клип от съответният господин и съм сигурен 100% че или това е Developer или Gravity .. Вижте му стрейфовете и че и 720 правел пича .. Я кажи с тия махимум 4-5 стрейфа скачаш с тежка такива работи
? Да не говорим и за първият скок на LJ3 Където е повече от явно че си някакъв Dev/Gravity поради причината е че скачаш правиш 4-5 стрейфа и се оставяш с правиш 720 ..
Дори не стигна половината на Lj3 и се остави
.. Интересен си ми момче .. Ако може демотата от този клип ще съм ти благодарен. 
Ето още един клип от съответният господин и съм сигурен 100% че или това е Developer или Gravity .. Вижте му стрейфовете и че и 720 правел пича .. Я кажи с тия махимум 4-5 стрейфа скачаш с тежка такива работи

- Активен
- Ник в играта: iHate
- Скайп профил: vn.absolve97
- Обратна връзка:
Чакай малко nahnah ти не беше ли от неговия "отбор" ??! И направо локвайте темата , пълен спам.

- Respected
- Ник в играта: onstyle
- Скайп профил: mydarkdesire2
- Обратна връзка:
Клипове с помощни средства не се толерират тук Кош!
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice