[Counter-Strike 1.6 Steam] проблем.
- Активен
- Ник в играта: YouDonTwanTToSeeMe !
- Скайп профил: monster98110312
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Counter-Strike 1.6 Steam] проблем.
Имам следния проблем ,като си сложих новия ъпдейт и всичко е бъгнато .. например мишката се движи много бавно.. ,а и искам да си го настроя на D3D и неможе няма я тази опция.. ,някой ще кажели как да върна стария ъпдейт?
- Новак
Re: [Counter-Strike 1.6 Steam] проблем.
Значи, влизаш в "Библиотека", след това дясно копче върху играта (Counter-Strike), най-долу цъкаш "Свойства". Ще се отвори нов прозорец, отгоре има 4 опции, отваряш "Обновления". Избираш играта да не се обновява автоматично.
- Новак
Здравейте
Искам да помоля, ако някой знае да ми каже, как да си оправя стиима. Като мърдам мишката да се оглеждам се движи по бавно и плавно от нормалното ..Така ли е попринцип или може да се оправи ? Благодаря предварително 

- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
Само в CS ли ти е така? Ако е само там, пробвай от самата чувствителност на мишката. Може да си я променил без да искаш.kHUTZ написа:ЗдравейтеИскам да помоля, ако някой знае да ми каже, как да си оправя стиима. Като мърдам мишката да се оглеждам се движи по бавно и плавно от нормалното ..Така ли е попринцип или може да се оправи ? Благодаря предварително

- Напреднал
- Ник в играта: Guardian Angel
- Обратна връзка:
Имаш едно тикче на което пише Wait for Vertical Sync , цъкаш го и всичко ти е окей ;)

It's your choice how to live !