[JB] Искате ли да се махне Free gun?
- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[JB] Искате ли да се махне Free gun?
В много теми, а и в самия сървър много хора са се оплаквали от Free Gun в дуел меню-то. В повечето сървъри е забранено дори да се избира free gun. Та искаме да се допитаме до вас - искате ли да се премахне изцяло free gun?

- Respected
- Ник в играта: d_t
- Обратна връзка:
Re: [JB] Искате ли да се махне Free gun?
За добрите играчи би било супер ако се махне... жалко че те са "малцинство" в сървъра 

- Активен
Аз съм за премахването на фрее гън. Просто разваля играта ... 1 фг и целия мап за ЦТ-та е почти загубен защото играча след фг получава от 20 до 40 ЖБ (взависимост от цт-тата) .. Ако е възможно реснете Анкетата и нека се допускат отговори и вотове само с обосноваване на отговора защо са "ЗА" или "ПРОТИВ" .

- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Против. Всеки е свободен да избира каквото поиска и някои хора си харесват fg-то защо да се маха... Да играят както искат и както могат.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: Venom
- Скайп профил: gerrard_71
- Обратна връзка:
Против! Freegun-a е по бърз начин за събиране на JBPacks + Това играта не протича толкова много, и не всички са добри на дуели 

- Новак
Аз съм ЗА разбира се,защото фг разваля играта и незнам ideaL` защо толко милси за това събиране на JBpacks като се правят бунтове се събират JBpacks а с фг само се разваля играта и не мисля,че с дуел много повече ще протече рунда,след като са изчакали другите до последния оцелял на никой няма да му пречи да изчака още 1/2 минути да свърши дуела и да почне следващия рунд.
- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Обратна връзка:
Гласуването приключва тук. Мисля, че ясно се вижа какво искат повечето играчи. Free Gun oстава така - както си е.