Оплакване от Админ - 4:20

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: babe
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ - 4:20

Мнение от 20/ »

1. Nick на Админа: 4:20
2. IP на Админа: http://upload.slackserv.com/martina.bmp
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Eдин потребител ме псува, като видях, че админа не прави нищо по въпроса, му отвърнах и единствено аз бях наказан. Дори след като изядох гага, другият потребител продължи да ме соли, а админът само му каза: "не му пиши, гагнаг е". Накрая даже и кик изядох..., супер кадри сте подбрали. Става на въпрос за последните 2-3 рунда от демото
4. Доказателство: http://upload.slackserv.com/martina.dem
5. Сървър: Slackserv.com # Dust2 Arena
Последно промяна от 20/ на 01 Ное 2013, 00:56, променено общо 2 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Re: Оплакване от "админ" 4:20

Мнение от Lucky »

Ти си псувал, бил си наказан.
Твойто стана като случката в първи клас: "Ама госпожооо и той говори!"
Айде не се излагай като кифладжия, него не съм го гагнала щото бях афк за малко (+ не бях единствения админ в сървъра) и видях точно от теб неприятни думи.
Кик изяде поради тая причина (долу в линка) и МНОГО ТИ СЕ МОЛЯ не се изкарвай ангелче, щото ти си един от най-"некултурните" играчи в сървъра и като цяло веригата, така че не спори кой крив, кой прав. - http://prikachi.com/images/534/6709534f.jpg
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - 4:20

Мнение от 20/ »

Какво ми поставаш този пик? Това ти го написах минимум 2 минути след като изядох гаг, за дето не мютна другия. И не казвай, че си била афк, защото ти си играеше, но реши да гагнеш само мене
На демото всичко се вижда скъпа моя, тези лъжички, които си измисляш, няма как да се скрият на демото. Ясно се вижда как по това си правиш килове/убиват те, тъй че едва ли си афк.
Аз не предирам, че съм бил кротък, че не псувам и прочие, но точно такива като тебе, няма как да не ги напсувам, поради това, което направи.
Отделно, след като ме гагна, онзи продължи да ме соли, а ти му каза само, че съм бил гагнат, тоест няма смисъл да ми пише и викаш, че това била правилна постъпка :sarcastic:
За да не поствам нов пост, ще ти отговоря в този:
Как пък прецени, че съм мамино дете? 15-16 годишно лапе ми държи сметка, много си наперена нещо...
Има още бая хляб да изядеш докато ми стигнеш годините и опита.
Докато си измисляш още причини, защо евентуално не си видяла как онзи ме псува първия път, преди да изям гага, вземи измисли и причина, защо не си видяла как почва да ме псува повторно, след като изядох гага.

Някой мод моля да ми премести този пост в предишния, случайно се пуснаха 2, вместо 1.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Нямаш право да пишеш на админ чата, когато си гагнат, КАМО ЛИ да се правиш на важен като мислиш че това би ме засегнало от някой с врътната глава от цс, силно се лъжеш.
Предоставям ти пик-а, за да осъзнаеш що съм те кикнала след твоите прекрасни думи "Накрая ДАЖЕ и кик изядох".
Сякаш не знаеш защо и маминото синче мистериозно се показа.
Няма нужда да ти се обеснявам защо не съм го гагнала, горе можеш да го прочетеш отново а тва дали ще ми вярваш или пък не, не ме топли толкова. Не мисля да спамя повече по темата освен ако не ми бъде зададен въпрос от администратор.
+ Не ми се меси в личния живот, може някой да ме е занимавал докато съм играла и да не съм внимавала? Може да съм си изпуснала телефона на земята и докато си го вдинга псувните да си вървят по чата и да съм забелязала само твоята? Всичко може да се е случило, а аз на теб обяснение не мисля че ти дължа.
2+ Ти в ред ли си? :D леле не, как ще ми държи сметка къде съм била, с кого съм била, кво съм прайла точно. Тъй причината няма от значение, но ти си виновен, правиш панаир за глупост и то огромна, що не направи забележка на Demolition или IzmisleN ? И те бяха в игра, ако слепотата ти надделява, или ме изкара one man army..та просто имах друга работа докато цъках цс и тебе те бях набелязала от преди със страхотните ти бисери, теб видях, теб наказах и ме напсува отгоре на админ чата. Просто си помисли твоя "грях" къв е в сравнение с моя.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от 20/ »

Демо бе лефтнал, преди да изям гага, а "измислен" седя цял мап спек, най - вероятно бе афк, тоест само ти бе админа, затова пускам оплакване срещу теб ;)

Аз кога съм ти държал сметка? Ти сама почна да говориш какви ли не дивотии, само и само да се измъкнеш от положението. Все още гледам не си измислила причина, защо не си видяла, че онзи ме псува дори след като ме гагна. Докато онзи ме псуваше, ти играеше и правеше килове, това може да се види на демото, щом си играла и си правила убийства, едва ли не си видяла и чата, нещо ти бяга логиката, сама се оплиташ в лъжите си. Аз не правя панаира, ти го правиш, защото още преди няколко дни се измъкна от една ситуация, в която гледа явен хакер около 15-20 минути и отново излезна с оправданието, че си била афк... Прекалено много лъжеш и затова реших да пусна това оплакване, да се види какво представляваш.
Относно долния ти пост:
А аз как да ти обясня по - лесно, че едно съобщние като се пастне в чата, то стои там минимум 5 секунди, ясно се виждаха както моите, така и неговите съобщения пуснати в чата / и на двама ни съобщенията седяха в чата едно под друго, няма как да видиш едното ,а другото не, след като бяха г/д почти по едно и също време пуснати +/- по - малко от секунда разлика. Няма как да си видяла само моите. Отделно след като ме гагна, очевидно си видяла какво ми писа той, след като му каза, че съм гагнат и няма причина тоест да ми пише.

Аз спирам със спама.
Последно промяна от 20/ на 01 Ное 2013, 00:27, променено общо 3 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Ти трябва да се шегуваш...хах
Аз не говоря неверни неща за теб, а точно свързани с тая ситуация които логически погледнати са верни..
Та ти не четеш ли какво пиша изобщо? Или просто ти се спами.. "та просто имах друга работа докато цъках цс" и не знам с колко по-големи букви трябва да се напише, че да го отразиш.
Причината може да е лична и да не искам да я споделя тук? Па може и да е срамна кой знае
Не съм видяла него, теб видях, ТЕБ гагнах и НЕ ЗНАМ колко по-ПРОСТО от това да ти го напиша.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от 20/ »

Айде, за да спреш да си измиляш, ето ти няколко снимки, на които се вижда, че очевидно следиш чата, след като си пишеш с някой, но на този, който ме псува, не му казваш нищо:
http://upload.slackserv.com/martina1.png
http://upload.slackserv.com/martina2.png
http://upload.slackserv.com/martina3.png
http://upload.slackserv.com/martina4.png
Обърни внимание на момента с гага, като ме гагна, как си седеше чата, как ме псува той. Отделно на демото ще се види, как играеш / правиш килове, след което те убиват на Б, малко след като ме гагна, тъй че едва ли си била афк/ занимавала се с нещо друго /

едит: По - малко от 30 секунди, преди този да почне да ме псува, ти гагна един играч - ИВО/ЕВО, нещо такова, може да се види на демото. Мога да ти извадя още една камара доказателства как лъжеш, че си била афк, за да излезеш от ситуацията.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Снимките на babe ясно показват, че си била в игра и не си гагнала другия. Това избирателно гагване на мен лично не ми е ама грам по вкуса, затова ще те помоля повече да не се повтаря! Все пак не е голямо нарушение и няма да има наказания спрямо помощник админа. Спрямо играч @babe си действала правилно.

Колкото до мен бях AFK..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”