Въпрос относно демота
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Въпрос относно демота
Ъм,може ли от вече саписало се демо да махна (да не се вижда) чата и другите глупoсти ?
Офтопик:

- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно демота
Ъм, извинявай, не се кефя от фостати. Ако питаш, дали може, съобщението в началото след влизането ти в сървър да се не показва, не. Ако питаш да не се гледа чата в демото - нямам си понятие.mamuta написа:Ъм,може ли от вече саписало се демо да махна (да не се вижда) чата и другите глупoсти ?
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Супер потребител
Пишеш hud_saytext 0 или hud_draw 0 1-то ти е за чата 2-то е за да изчезне всичко.Докато гледаш демото напиши един от 2-та "cvar-a" и си готов.
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
Но когато някой друг го гледа ще вижда чата и другите неща ако е с hud_draw 1 и hud_saytext 1.kr0z написа:Пишеш hud_saytext 0 или hud_draw 0 1-то ти е за чата 2-то е за да изчезне всичко.Докато гледаш демото напиши един от 2-та "cvar-a" и си готов.

- Напреднал
- Ник в играта: Guardian Angel
- Обратна връзка:
Не че нещо ама не разбрахте ли че няма такова нещо като hud_saytext 1 или 0
Командата е hud_saytext няма променлива стойност ... 

It's your choice how to live !
- Супер потребител
Явно само аз го имамGuardian Angel написа:Не че нещо ама не разбрахте ли че няма такова нещо като hud_saytext 1 или 0Командата е hud_saytext няма променлива стойност ...

- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
Интересното е че влагате сарказъм, но никой ли прочете човека пита при вече записано демо дали може да изтрие надписите, да може с HLAE и някой друга тук/там програма като Cinema 4D, Adobe After Effect както и Sony Vegas стига да им разбираш. Как се работи с програмаите Google.com е много подходящ сайт за всичко което ти трябва.

- Respected
- Ник в играта: ...
- Обратна връзка:
Човекът е прав. Бях го обяснил по-простичко в един мой пост - ЦЪКkr0z написа:Явно само аз го имамGuardian Angel написа:Не че нещо ама не разбрахте ли че няма такова нещо като hud_saytext 1 или 0Командата е hud_saytext няма променлива стойност ...
(Понякога сте ми интересни когато натяквате на някого грешното без да знаете вярното)
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Отговорено е на въпроса ти.
u3HEHAga написа:Интересното е че влагате сарказъм, но никой ли прочете човека пита при вече записано демо дали може да изтрие надписите, да може с HLAE и някой друга тук/там програма като Cinema 4D, Adobe After Effect както и Sony Vegas стига да им разбираш. Как се работи с програмаите Google.com е много подходящ сайт за всичко което ти трябва.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека