Предложение относно гагването
- Аматьор
- Ник в играта: babe
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение относно гагването
Здравейте.
Всеки ден се убеждавам как за най - малкото нещо се лепват някакви супер дълги гагвания.
Преди малко влиза един пич, играл в някоя си верига със слоухакинг, налепила му биндове по най - използваните клавиши и само 1 единствен път пусна ип в чата и на момента изяде гаг за 30 минути. Нито му бе направена забележка, нито нищо.
Предлагам, когато някой псува/рекламира, първо да му се направи забележка и след това, ако въпросният играч продължава, тогава да изяде гага и той да бъде в период 5-20 минути макс, а не както е сега до 60 минути, това времетраене на гага е супер дълго и досадно...
След като му изтече гага, ако продължава да не спазва правилата, лепвате му нов, но по - дълъг и готово.
Също така за някакви елементарни обиди, някой си нарекъл другия п**** и веднага изяжда гаг от типа на 40-60 минути...
Ако става на въпрос, гагът е по - досаден дори и от банна за псувни, поне за мен лично.
Като лепвате такива дълги гагове, едва ли онлито някога ще се напълни, дори точно обратното, най - много и малкото останали играчи ще го напуснат.
Аз лично засега нямам проблеми с админите, с гагове и прочие, просто гледам как постепенно сървъра се празни все повече и повече от такива супер дълги гагове. 90% от играчите, които биват мютвани за период от 30 минути нагоре, дропват веднага след гага. Сами си правете извода.
Добре че поне има няколко съвестни админи, които правят забележки и гагват за малко време. Надявам се да си вземете поука и да се стегнете малко.
Всеки ден се убеждавам как за най - малкото нещо се лепват някакви супер дълги гагвания.
Преди малко влиза един пич, играл в някоя си верига със слоухакинг, налепила му биндове по най - използваните клавиши и само 1 единствен път пусна ип в чата и на момента изяде гаг за 30 минути. Нито му бе направена забележка, нито нищо.
Предлагам, когато някой псува/рекламира, първо да му се направи забележка и след това, ако въпросният играч продължава, тогава да изяде гага и той да бъде в период 5-20 минути макс, а не както е сега до 60 минути, това времетраене на гага е супер дълго и досадно...
След като му изтече гага, ако продължава да не спазва правилата, лепвате му нов, но по - дълъг и готово.
Също така за някакви елементарни обиди, някой си нарекъл другия п**** и веднага изяжда гаг от типа на 40-60 минути...
Ако става на въпрос, гагът е по - досаден дори и от банна за псувни, поне за мен лично.
Като лепвате такива дълги гагове, едва ли онлито някога ще се напълни, дори точно обратното, най - много и малкото останали играчи ще го напуснат.
Аз лично засега нямам проблеми с админите, с гагове и прочие, просто гледам как постепенно сървъра се празни все повече и повече от такива супер дълги гагове. 90% от играчите, които биват мютвани за период от 30 минути нагоре, дропват веднага след гага. Сами си правете извода.
Добре че поне има няколко съвестни админи, които правят забележки и гагват за малко време. Надявам се да си вземете поука и да се стегнете малко.
- Баннат
- Ник в играта: MupEH
- Скайп профил: gucisan
Re: Предложение относно гагването
Уважавам ти труда, и времето, през което си писал тоя роман, но твърдо против. Първо: Като рекламира само веднъж, е достатачно да видят хората, ип-то или рекламата. Просто си се наказва. И да, без предупреждение. Така се действа най-добре, и се учат най-добре.

- Respected
Аз много пъти съм казвал и пак ще кажа за да видят тези който не са.Преди гаг искам ВИНАГИ първо да се предупреждава и ако се повтори нарушението тогава да се гагва.Най-малкото на хората който спамят можете да им го кажете защото те в повечето случай не го виждат и да им обясните как да го оправят.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Аз пък не съм виждал някои от екипа да гагва толкова дълго. Поне за JailBreak и Awp Melee мога да гарантирам - там винаги се пуска предупреждение и гаговете от сорта на 30 минути са за най-големите рецидивисти иначе са по 5 минути даже и по 1 защото там има такава опция. Това не знам предложение ли се води тъй като по принцип админите трябва да действат по този начин...
- Новак
- Ник в играта: 4Life # 0nlY[!]
- Скайп профил: the_dark_king2
Tony Montana Аз пък не съм виждал някои от екипа да гагва толкова дълго. Поне за JailBreak и Awp Melee мога да гарантирам - там винаги се пуска предупреждение и гаговете от сорта на 30 минути са за най-големите рецидивисти иначе са по 5 минути даже и по 1 защото там има такава опция. Това не знам предложение ли се води тъй като по принцип админите трябва да действат по този начин...
тони мен джак ме гагна 60 минути щот кат цакнай едно копче и ми излезе но си го опраих да нестава повече
тони мен джак ме гагна 60 минути щот кат цакнай едно копче и ми излезе но си го опраих да нестава повече
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Има една опцийка "цитирай"Sayshoo написа:Tony Montana Аз пък не съм виждал някои от екипа да гагва толкова дълго. Поне за JailBreak и Awp Melee мога да гарантирам - там винаги се пуска предупреждение и гаговете от сорта на 30 минути са за най-големите рецидивисти иначе са по 5 минути даже и по 1 защото там има такава опция. Това не знам предложение ли се води тъй като по принцип админите трябва да действат по този начин...

И без доказателства не говори празни приказки

- Напреднал
- Скайп профил: monkata_r
- Обратна връзка:
То в Jailbreaka никой не ги лепва толкова дълги .... Минимума е 1 минута,максимума е 5 мин.,а 30 мин евентуално на някой които е гагван 2-3 пъти за едно и също и си продалжава ...И попринцип трябва да е така в сърварите .... Ако някой ги прави без да предупреждава и толкова дълги само за 1 ип или псувня го докладвай !
Офтопик:
- Аматьор
- Ник в играта: babe
- Обратна връзка:
Аз говоря специално за д2 онлито. Направете си труда да го посещавате по - често и ще видите закакво става на въпрос.
В останалите сървъри не знам как се процедира, тъй като почти не ги посещавам.
За който не вярва, мога да качвам снимки/демота при такива ситуации, за да се види поради какво админът гагва за толкова много време и дали преди това е направил забележка и прочие.
В останалите сървъри не знам как се процедира, тъй като почти не ги посещавам.
За който не вярва, мога да качвам снимки/демота при такива ситуации, за да се види поради какво админът гагва за толкова много време и дали преди това е направил забележка и прочие.
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Псуването/Обиждането се наказва с гаг до час (ако изключим Админския чат), оттук нататък сме оставили свобода на Админите да решават за кое, колко да гагват, но разбира се има различни обиди и трябва да се наказват по-различен начин.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека