Оплакване от Несправедлив бан !~SaD MaD~!
- Новак
Оплакване от Несправедлив бан !~SaD MaD~!
1. Вашият ник:!~SaD MaD~!
2. Сървър:Jailbreak Xtreme
3. Ник на админа:Tony Montana
4. Вашето IP:87.246.52.220
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Tony Montana.
[AMXBans] .
[AMXBans] : !~SaD MaD~!
[AMXBans] : ' Wallhack ( ka4i snimkite ) '
[AMXBans] @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 866046027 '
[AMXBans] IP : ' 87.246.52.220 '
[AMXBans] =======================================
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=5c237e7c5a
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!)-не мога да ги открия
2. Сървър:Jailbreak Xtreme
3. Ник на админа:Tony Montana
4. Вашето IP:87.246.52.220
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Tony Montana.
[AMXBans] .
[AMXBans] : !~SaD MaD~!
[AMXBans] : ' Wallhack ( ka4i snimkite ) '
[AMXBans] @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 866046027 '
[AMXBans] IP : ' 87.246.52.220 '
[AMXBans] =======================================
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=5c237e7c5a
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!)-не мога да ги открия
- Напреднал
- Ник в играта: KaenBX
- Скайп профил: ivex.pk
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от Несправедлив бан !~SaD MaD~!
Снимките се намират в папка Cstrike и после търсиш името на снимките те са със ника на картата на която са те баннали и не лъжи снимки винаги има и винаги са в cstrike папката 

- Напреднал
- Ник в играта: DJORDJ DJ !(*
- Скайп профил: djordj235
- Обратна връзка:
Брато аз знам,че си хак имам почти часове,колкото теб,винаги играеш с хака даже много играчи биха го потвърдили!Не лъжи сега!Още първият път като влезна в сървъра,ти играеше с хак и винаги ме убиваше в тунел като бях сега не се прави,че не си хак...
Българи,гордейте се със себе си и със своята родина!
- Новак
Ама аз не ви лъжа, аз не сам играл с хак аз говора по скайп с мои приятели,които ми казват къде има хора.Защо ми е хак в жеилбрейк, като това не е класик или друго.И за снимките нямам такива в Csstrike папката както ми казахте.
- Новак
- Ник в играта: kRaZy`
- Обратна връзка:
Еюи това е wallhack да ти казват лъде е играча кат неразбираш
I am the best ye but I AM
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Имаш 24 часа да предоставиш снимките, които са ти направени, в противен случай бана остава. Повече спам да не виждам по темата.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Новак
Само да допълня,че ако той ми е направил снимки те са в НЕГОВАТА csstrike папка, а ако аз сам правил са в мойта и така ми казаха и много мои приятели, които разбират от играта.Аз прерових навсякъде и няма никакви снимки.Аз снимки не сам правил,че да има при мене кажете на Tony Montana да ги качи, не аз.Извинявайте за спама!
Последно промяна от DemoLitioN на 04 Дек 2013, 18:10, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение! Спам!
- Новак
- Ник в играта: kRaZy`
- Обратна връзка:
Еми кат те страх ги покажеш вече няма влизаш в сървара
Последно промяна от DemoLitioN на 04 Дек 2013, 18:10, променено общо 1 път.
I am the best ye but I AM
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Ако може само и аз да кажа нещо. Аз съм те снимал с amx_screen тоест снимките са в твоя папка не в моя. 2ро бана е заслужен защото аз не мога да знам какви са ти отношенията с играчите, с кой говориш и т.н от страни изглеждаш като хак затова качи снимките ако не си бана ще бъде намален, но не и махнат
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Снимки наистина няма, затова те отпадат. Оправдания като "Подсказваха ми" не се приемат, така че ще си носиш последствията. Когато си с Awp се издаваш, също когато уби Twoeto Momiche
я знаеше, а няма как да е знаеш при положение, че не тропа. Затова смятам, че бана ти е заслужен.

"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Новак
- Ник в играта: botsn
- Обратна връзка:
http://upload.slackserv.com/index.php?f ... Z0IDIybHZs името на демото е sadmad -
кратко, ясно, точно, подсказване от приятели или по-скоро wallhack ON, в разрез с правилата си, нямаш място в slacks servers точка.
кратко, ясно, точно, подсказване от приятели или по-скоро wallhack ON, в разрез с правилата си, нямаш място в slacks servers точка.

Офтопик:
- Новак
Снимки наистина няма, затова те отпадат. Оправдания като "Подсказваха ми" не се приемат, така че ще си носиш последствията. Когато си с Awp се издаваш, също когато уби Twoeto Momiche
я знаеше, а няма как да е знаеш при положение, че не тропа. Затова смятам, че бана ти е заслужен.
Аз не ги знам просто приятелите ми ми казват когато са Деад къде има хора и аз разбирам накъде да стрелям.Не ми е нужен лал хак в жейлбрейк сървър като нито сам ФК нито нищо защо са ми килове, като няма /top15 или нещо друго.Аз не съм хак просто си играя и те ми подсказват къде има терористи или куки, а когато са живи си играем нормално.От сървъра ние се събираме и правим голяма конференция с доста хора сред, които почти винаги има деад.Немога по скоро незнам както и преди за снимките какго бях написал незнам как да обясня, че не съм хак.

Аз не ги знам просто приятелите ми ми казват когато са Деад къде има хора и аз разбирам накъде да стрелям.Не ми е нужен лал хак в жейлбрейк сървър като нито сам ФК нито нищо защо са ми килове, като няма /top15 или нещо друго.Аз не съм хак просто си играя и те ми подсказват къде има терористи или куки, а когато са живи си играем нормално.От сървъра ние се събираме и правим голяма конференция с доста хора сред, които почти винаги има деад.Немога по скоро незнам както и преди за снимките какго бях написал незнам как да обясня, че не съм хак.
- Напреднал
- Обратна връзка:
Да и винаги разбираш къде съм и ме убиваш докато съм в тунела?!Винаги убиваш всеки рунд ст и разбираш и тях къде са нали така?!Много хора разправят,че си хак и като им кажа sad mad го баннаха за wallhack те се радват и казват,че винаги си ги убивал и си разбирал къде са,така че няма какво да се оправдаваш
- Новак
djowe написа:Да и винаги разбираш къде съм и ме убиваш докато съм в тунела?!Винаги убиваш всеки рунд ст и разбираш и тях къде са нали така?!Много хора разправят,че си хак и като им кажа sad mad го баннаха за wallhack те се радват и казват,че винаги си ги убивал и си разбирал къде са,така че няма какво да се оправдаваш
Еми като ми казват къде има хора защо да не знам а и това което каза за другите,че се радват неможеш да го докажеш, че е така, а просто да си измисляш

- Напреднал
- Обратна връзка:
Ами това е вярно,че немога да го докажа,но въпреки това си поговорих с играчите и повечето вярват,че си с хак...SaD MaD написа:djowe написа:Да и винаги разбираш къде съм и ме убиваш докато съм в тунела?!Винаги убиваш всеки рунд ст и разбираш и тях къде са нали така?!Много хора разправят,че си хак и като им кажа sad mad го баннаха за wallhack те се радват и казват,че винаги си ги убивал и си разбирал къде са,така че няма какво да се оправдаваш
Еми като ми казват къде има хора защо да не знам а и това което каза за другите,че се радват неможеш да го докажеш, че е така, а просто да си измисляш
- Новак
Някой друг да даде мнението си?За да знам дали ще е махнат бана или не?!
- Напреднал
- Обратна връзка:
КОЛКО пъти трябва да ти се обясни?!?!?Много добре ти се каза,че няма да бъде махнат бана?DemoLitioN написа:Снимки наистина няма, затова те отпадат. Оправдания като "Подсказваха ми" не се приемат, така че ще си носиш последствията. Когато си с Awp се издаваш, също когато уби Twoeto Momicheя знаеше, а няма как да е знаеш при положение, че не тропа. Затова смятам, че бана ти е заслужен.
- Напреднал
- Ник в играта: Zwitter
- Скайп профил: riseto_96
- Обратна връзка:
Аз колко пъти ти казах,че си хак ? Киквах те,но ти пак влизаш,всички казват,че си с хак,но ти отричаш..И ми е много интересно,как всеки път има някой,с който да говориш ?

Офтопик:
- Новак
еми като намеря хора и влизаме да играем заедно а и те ми казват как да ви го обясня.Не мога да разбера защо мислите, че човек неможе да има приятели?Zwitter написа:Аз колко пъти ти казах,че си хак ? Киквах те,но ти пак влизаш,всички казват,че си с хак,но ти отричаш..И ми е много интересно,как всеки път има някой,с който да говориш ?
- Напреднал
- Обратна връзка:
не си мислим,че човек неможе да има приятели,а как така никога не бъркаш къде има играчи и винаги ги убиваш?!Аз още първият път ти казах,че си с хак.