Оплакване от админ Zwitter

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Troller
Скайп профил: vihren100
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от админ Zwitter

Мнение от Sensitivity »

1.Zwitter
2.95.43.55.75:12493
3.Безпричинен слай. Следната случка, казвам фреезе на линия, админът zwitter е на глава, аз го убивам и той ме слайва. Няма на глави мре, но той не докосва линията.Слайна ме с предтекс, научи правилата.
4.http://www.slackserv.com/mods.php?image ... tmx200.bmp
5.JailBreak.
Не мачкай хората по пътя си до върха, защото всяко пътешествие има своят край.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ Zwitter

Мнение от Tony Montana »

Ще го кажа веднъж за винаги обмисляйте командите и всички ситуации не действайте на изуст! Когато има команда "freez na liniq" И Ако сте на глава СТ ИМА ПРАВО ДА ВИ УБИЕ! Вашите крака не са на линията а на нечия тиква. Разберете го това. И не е нужно да казва "na glavi mre" в този случай.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Zwitter
Скайп профил: riseto_96
Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Вече ти казах,до сега винаги когато е давана команда от рода на:Freeze на задна стена,събрани,малка група мре,но НЯМА НА ГЛАВИ мре,играчите се качват НА ГЛАВИ и не са килвани..Както е и на линия..Ако има НА ГЛАВИ МРЕ,никой не се качва,но ако НЯМА играчът има право да се качи на главата..За това всички Саймъни се уточняват дали има на глави мре,или няма.Както при "last duck mre" и "last duck mre ot mqsto" Къде е разликата ? "Ot mqsto" ! А при теб е,че не каза на глави мре..
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Ами когато има "freeze na zadna stena" Няма как да си НА задна стена..Би трябвало да е "freez DO zadna stena" Никъде не е уточнено,играя в този сървър вече година и няколко месеца,казвал съм се на глави при тази заповед и никога не са ме убивали..В правила също не пише какво се прави при подобни случай..Не може веднъж да не се убива,друг път да се убива..
Последно промяна от Mario на 08 Дек 2013, 23:38, променено общо 1 път.
Причина: +1 предупреждение! 9. Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения "бъмп" (bump). Използвайте бутона "ПРОМЕНИ"!
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Sensitivity »

Zwitter, това се отнася само за линия, мен на jailbreak няма да ме учиш.Следващия път ме послушай. Казах ти, извини ми се и няма да има репорт, ама ти не. :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Аз не виждам правило,където да го пише..Както казах от както аз играя тук НИКОГА не са ме убивали заради това..И по-хубаво,че репортна,сега поне ще се разбере,без значение дали аз съм прав или не.Няма да се извинявам за нищо !
Изображение
Офтопик:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Sensitivity »

Така е, но щом си згрешил, защо да не се извиниш? Човешко е всеки греши. Бъди по-тактичен.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Чакай,не се знае дали съм сгрешил..Ще ти дам пример.Ти каза,че се отнася само за линия..Ами,като има "fz na stulbi,malka grupa mre" и играчите се качват на глави? Не ги убиват..По вашата логика,те пак не са на стълби,а са на главите на другите играчи..Къде е логиката ?
Изображение
Офтопик:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: DJORDJ DJ !(*
Скайп профил: djordj235
Обратна връзка:

Мнение от djowe »

Tony Montana написа:Ще го кажа веднъж за винаги обмисляйте командите и всички ситуации не действайте на изуст! Когато има команда "freez na liniq" И Ако сте на глава СТ ИМА ПРАВО ДА ВИ УБИЕ! Вашите крака не са на линията а на нечия тиква. Разберете го това. И не е нужно да казва "na glavi mre" в този случай.
Виж кaкво ти говори тони !Като е казал на линия и си на нечия глава според теб на линия ли си,или на глава в този случай не става въпрос за никви задни стени,или стълби!Става въпрос за ЛИНИЯ!Трябва ли да го пише някъде?!Примерно имаш "fz na pod subrani v kiliq",ако се качиш на нечия глава на пода ли си я помисли малко?!Като се качиш върху някой не си на земята!
Последно промяна от djowe на 08 Дек 2013, 23:21, променено общо 2 пъти.
Българи,гордейте се със себе си и със своята родина!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: iHate
Скайп профил: vn.absolve97
Обратна връзка:

Мнение от iHate »

Тедо си е казал точно и ясно. + това за година и няколко месеца игра не съм много обеден в това .. :D . Както и да е , Sensitivity е в правото си. Това за изолатора няма нищо общо но все пак , частицата на се използва като притежание. В смисъл: на задната стена в изолатора , на коя стена в изолатора - на задната стена ..
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Ами да,точно..И в тези случай НИКОЙ не убива..И не се прави точно ти на интересен..
Изображение
Офтопик:
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Мнение от U.S.S. Voyager »

@Zwitter В случая се говори за линия, а ти минаваш направо с изолатора, замисли се командата с изолатора и за линията имат ли нещо общо (говоря за на глава) на едното няма как да си стъпил говорим, ако е с таван и за това може, но на линия Теди и дори Божидар от преди година горе-долу си убиваха директно за на линията и си го припомних сега като се започна темата, тука в случая ти не си прав според мен
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Men.
Скайп профил: niki300798
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Nicky Heet »

Айде по-полека с "интересните". В тоя случай админа е в грешка. Аз лично убивам при команда на линия / стълби или каквото и да е друго различно от стена / дори и да няма на глави мре .. То се подразбира че трябва да си долу. Колкото до стената е позволено на глави защото дори и да се качиш на нечия "тиква" пак докосваш стената и точно това ти е командата.. Не знам какво точно не разбра от поста на Теодор та продължаваш да се разправяш..
[20:29:32] Tony Montana: Обижда теб?
[20:29:48] Tony Montana: Ей сега ще махна бана
[20:29:52] Tony Montana: И ще ти го на**кам като търнокоп
[20:29:58] Tony Montana: да ти го т**а с глазура в гестапото
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Не,просто до сега не са ме убивали за това,че съм на главата на някой..Хубаво щом съм в грешка,но то тук ми се правят на "интересни" някакви хора,които дори не бяха в сървъра и не са част от екипа(той си знае)..Предупреждения тук,не знам си какво..Както и да е.Аз исках да разбера дали съм прав или не,щом не съм хубаво.
Изображение
Офтопик:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Първо ще кажа, че няма как всички действия да бъдат покрити с 5 страници правила, това са базови правила не конституция. Когато командата е "fz na liniq/fz na stulbi/fz na masa/na izolator" допълнението "na glavi mre" е излишно. Може да го кажете може и да него кажете, но ако някой е на глава имате пълното право да го убиете и без "na glavi mre". Винаги е било така и винаги ще бъде това, че си измисляте някакви правила и се водите по тях е ваш проблем, но ще бъдете наказвани според истинските правила. Колкото до командата "fz/duck na stena" си е напълно правилно казана. Ще ти дам пример от живота - "Закачи картината НА стената" Да си видял някой да казва "закачи картината до стената"? Ти като админ би трябвало да знаеш тези тънкости, а не да се водиш по това за какво те убиват и за какво не. И те съветвам да се запознаеш с тях. Колкото до теорията ти за логиката - Разумът е логичен, но логиката не винаги значи истина.
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: nekafnikaf
Обратна връзка:

Мнение от izmisleN »

Никой не е прав в случая след като няма такова правило никъде, но звучи по-разумно да е както казва Tony Montana. Понеже когато примерно е "freeze na stena" когато си на глава си докоснат до задната стена и не е проблем, но когато е "freeze na liniq" ти не си докоснат до линията след като си на глава.
Та искам да кажа, че и аз да бях - и аз щях да го slay, за това ще се напише ново правило свързано с това нещо.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Ето един човек,който ме разбира,а не бърза да ме упреква..Просто до сега не съм виждал да убиват заради такова нещо..Когато е имало такава команда Саймъна пояснява дали на глави умира или не..И аз съм свикнал да е така и когато той ме уби,без да е написал,на глави умира го slay-нах..А колкото до измислените правила,това което казвате също са си измислени от вас правила,които всеки разбира грешно..Давам пример.Саймъна казва: "na duck stigate DO liniq i tam ste freeze"Някой играчи разбират,че трябва да стигнат на duck до линията и след това да са на нея freeze..Други разбират,че трябва да стигнат на duck ДО нея и да застанат freeze ДО линията..За това аз предлагам да се напише някъде,като правила за тези пояснения,за да няма объркване сред играчите и да не се стига повече до такива ситуации..Решете вие :)
Изображение
Офтопик:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Sensitivity »

Добре бе човек, ако има някой легнал на твоето легло и ти си легнеш от горе му. На леглото ли ще си, или върху човека?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

izmisleN написа:Никой не е прав в случая след като няма такова правило никъде, но звучи по-разумно да е както казва Tony Montana. Понеже когато примерно е "freeze na stena" когато си на глава си докоснат до задната стена и не е проблем, но когато е "freeze na liniq" ти не си докоснат до линията след като си на глава.
Та искам да кажа, че и аз да бях - и аз щях да го slay, за това ще се напише ново правило свързано с това нещо.
Няма какво повече да се спами по темата.
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”