Проблем с телефон
- Супер потребител
Проблем с телефон
Моделът на телефона ми е LG P700 и е на 6 месеца.От както го взех имам много проблеми с него,приложенията не работят както трябва и се изключват,когато вляза в контакти или където и да било другаде ми отнема около 6~7 секунди (отнема ми 10 секунди след като съм цъкнал на даден абонат за разговор да бъде набран),игрите насичат (в момента игри нямам на телефона) ,facebook-a ми се изключва сам след 10 минути работа с телефона.Ако някой има някакво решение освен да бъде носен на техник (това ще бъде в краен случай) ще му бъда много благодарен защото не се трае с този "lagg".
- Зарибен
- Ник в играта: Fragmann
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Проблем с телефон
Проблема ти е в софтуера според мен аз имах подобен проблем ако ти е в гаранция занеси го ще ти сложат най новия и няма да имаш проблем..
- Супер потребител
Ще видя още няколко решения и сигурно утре ще го занеса да го видят.fragman написа:Проблема ти е в софтуера според мен аз имах подобен проблем ако ти е в гаранция занеси го ще ти сложат най новия и няма да имаш проблем..
- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Обратна връзка:
LG-тата са едни от най-гадните и бъгавите телефони и трябва да си взимаш едни от най-скъпите LG-та, за да не ти лагват игрите или приложенията

- Супер потребител
Знам,но просто това се наложи да взема заради договора който ми предлагаха..И за това търся начин да намаля лага.bittchezz. написа:LG-тата са едни от най-гадните и бъгавите телефони и трябва да си взимаш едни от най-скъпите LG-та, за да не ти лагват игрите или приложенията
- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Друг начин освен на ремонт няма, просто процесора ти е прецакан и е за смяна. Аз преди 2 години си бях взел HTC Wildfire S и имах същия проблем като твоя и накрая го дадох за ремонт и след това си беше пушка. 

Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.