Видео карта
- Respected
Видео карта
Може ли да ми препоръчате някакво видео?По възможност nVidia.Изискванята ми са, да е над 512МВ,да е за PCI-Express слот и да не е повече от 60лв, защото имам и адаптер да взимам, който е 50лв.Също така и ЦС-а да върви добре, поне с минимум 60фпс.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Новак
- Ник в играта: me7abolic
- Обратна връзка:
Re: Видео карта
Ами с тези два линка който пича ти показа цс-а ще то върви просто идеално, особено този първия. Виж ако не успееш да ги намериш аз бих ти препоръчал Nvidia GeForce 8500 GT тя е малко по-слабичка от тези карти горе, но пък цс-а си ми вървеше идеално на нея и се оказа доста издържлива.
- Respected
За сега съм се спрял на нещо такова http://www.emag.bg/video-karta-gigabyte ... EDY0DBBBM/ , но не искам да прибързвам, за да видя най-добрата оферта.Пък и тази от www.emag.bg (не е с цел реклама) ме устройва, със безплатна доставка в рамките на 24часа.Ако някой е имал такова видео, моля да изкаже мнението си.Адаптера представлява това http://www.rmania.net/aksesoari-pci-to- ... r-696.html .
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
Сигурен ли си че компютърът ти поддържа GDDR3 (говоря за nVidia GeForce 210)? Поне дай характеристиките му 

- Respected
Процесор: Intel Atom D410 1.7 GHz (1 ядро)
Дъно: Intel Packton D410PT с един PCI слот, на който искам да сложа този адаптер, който съм посочил по-горе.
Захранването: 430W
Видео:Intel Graphics Media Accelerator 3150 256MВ (вградено)
Не разбирам много от такива работи, за това пиша тук
Дъно: Intel Packton D410PT с един PCI слот, на който искам да сложа този адаптер, който съм посочил по-горе.
Захранването: 430W
Видео:Intel Graphics Media Accelerator 3150 256MВ (вградено)
Не разбирам много от такива работи, за това пиша тук

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
ти хубаво гледаш за видео карти но запомни,взимаш ли си такава,гледай да е най малко 128 бита,в противен случай по добре си играй с вградената,по кяр ще видиш

- Respected
- Обратна връзка:
Ами мисля че не си заслужава и по добре да отделиш повече средства за ново дъно и процесор и рам защото игрите ще са с лоша графика заради "пци" слота
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
Аз играя само ЦС, защото ако искам да подкарам по-новите игри, трябват най-малко 400-500лв .По-нататък може да посъбера пари и да взема дъно и процесор, но засега нямам нужда от нови компоненти освен от едно видео с което да си играя прилчно ЦС-а.
- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Обратна връзка:
Аз мога да те посъветвам да не даваш пари за нещо по-остаряло от света. По-добре малко по малко събирай парички и си вземи някаква по евтина конфигурацийка с по-хубаво дъно, но не чак толкова хубави компоненти (за да ти излезе евтино) и постепенно ъпгрейдвай него.

- Respected
- Обратна връзка:
- Respected
Главния проблем при мен е това, че на дъното ми има един единствен разширителен слот и той е PCI.На него мога да поставя единствено някакво старо видео, от което няма смисъл.При този вариант по-добре да си остана с вграденото, затова искам да поставя един адаптер, който да ми върши работа като PCI-E .На него, да поставя накакво видео, с което просто да играя Цс, пък по-нататък може и да заменя и другите части.
EDIT: Намерих нещо, което ми се струва добро. http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=545892
EDIT: Намерих нещо, което ми се струва добро. http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=545892