Аз давам огромно ЗА,за това предложение..И не само поради причините изброени от потребителя,а и защото на Shark day-a,като последния избере дуел се бъгваше и ЦТ-тата можеха да си левитират (да стоят във въздуха и да влизат под земята) за това съм напълно съгласен да се премахне менюто за дуели за последните оцеляли освен на HNS day ..famozeN написа:Препоръчвам правило: Само на HNS day last prison да може да играе дуели и да пуска freegun. В останалите days да бъде забранено пускане на дуели и пускане на фг на последния затворник. Защото често се случва на Ghost day затворниците да негонят КТ да ги киллват ами да кампят някъде докато останат ласт да пуснат Freegun.
Правилото не важи ли само за Cage Day? Като на GhostDay се скрият няколко човека, колко време ще продължи рунда? И спечелилия ще е този, който последен slay-нат ли? На дни като Shark/AWP/USP/Ghost не би трябвало да има LR, както и би трябвало да има ограничение, след което играта да приключва. Така според мен ще бъде по-добре за всички.Tony Montana написа:След като някой е успял да оцелее до края на деня той заслужава да има last request menu, играчите които умишлено бавят биват наказвани. Правилото би обезсмислило играта и съм категорично против добавянето му.
Съжалявам ако се обидиш,но трябва да си доста не умен(така да се изразя) във връзка с първото предложение за правило..Feal.BG написа:Здравейте! За момента има три излишни точки, които фигурират в правилника.
15. Забранено е сами да се премествате в отбора на надзирателите.(При положение, че не сте админ.) - Дадения бъг е оправен.
13. Забранено е бъгвате скиновете/моделите на затворниците! - Дадения бъг е оправен.
40. Забранено е убиването на съотборник с НЕ [Отнася се за затворниците] - Дадения бъг е оправен.
Мисля, че ще е удачно при премахването им да бъдат заменени от:
Забранено е да подавате команди с цел объркване на затворниците [Отнася се към двата отбора]
Причина: Доста често се случва някой играч да подаде изречение, като [Last duck umira] по време на [freeze команда] и да настане олелия в чата.
Забранено е по време на специален ден CT да стоят пред вратите на килиите [Отнася се към надзирателите]
Причина: Малко е неловко за затворниците, да се дадат дни, като Ghost, Knife, а те са не могат да избегнат пълноценно атаката на надзирателите, да не говорим за ден, като HNS и умишленото им блокиране.
От сега нататък вота е във Вашите ръце, успех!
Според мен е добре да се премахнат тези правила, които си описал по-горе, ненужни са. Относно двете ти предложения за правила, за тях гласувам с Против. Саймън пише с prefix + цветен чат, не знам колко по-лесно може да се разбере командата, а и не мисля че има хора с чак такива рефлекси, както видят "last d" и вече да са клекнали. За предложението, за специалните дни съм Против също, ненужно е и както казаха по-горе никога до сега не се е случвало, поне не съм виждал.Feal.BG написа:Здравейте! За момента има три излишни точки, които фигурират в правилника.
15. Забранено е сами да се премествате в отбора на надзирателите.(При положение, че не сте админ.) - Дадения бъг е оправен.
13. Забранено е бъгвате скиновете/моделите на затворниците! - Дадения бъг е оправен.
40. Забранено е убиването на съотборник с НЕ [Отнася се за затворниците] - Дадения бъг е оправен.
Мисля, че ще е удачно при премахването им да бъдат заменени от:
Забранено е да подавате команди с цел объркване на затворниците [Отнася се към двата отбора]
Причина: Доста често се случва някой играч да подаде изречение, като [Last duck umira] по време на [freeze команда] и да настане олелия в чата.
Забранено е по време на специален ден CT да стоят пред вратите на килиите [Отнася се към надзирателите]
Причина: Малко е неловко за затворниците, да се дадат дни, като Ghost, Knife, а те са не могат да избегнат пълноценно атаката на надзирателите, да не говорим за ден, като HNS и умишленото им блокиране.
От сега нататък вота е във Вашите ръце, успех!
8. Забранено е блокирането/бъгването на вратите(Става въпрос за килиите) ! [Отнася се към двата отбора]Feal.BG написа:@Zwitter - харесват ми коментарите и ги приемам, като стимул. Относно първото правило, въпреки оцветовката на съобщенията му, то се появяват недоволни. В подобни безизходни ситуации не съм попадал, но и аз бих се изразил по твоя начин в случая. Всичките ми предложения са от страна на трето лице.
Относно второто правило, то и при мен не се е случвало да блокира вратите, но се е случвало да стои пред вратата, като не допуска затворниците да преминат, типичен пример е HNS, който съм и подал. Просто при започването на специални дни ще е добре, надзирателя, да не стои в близост до изхода на затворниците. Маловажно е правилото, но е с цел по-голямо удоволствие и забава, които трябва да са ключови в подобен тип сървъри.
Поздрави,
Feal.BG!
Благодаря ти много писна ми да спамят като луди за CT има си админи за тая работа !Относно моленето за СТ , просто и аз я мислих да я слагам ама не знам защо не я написах, ще го сложа моленето за СТ като правило . Моля прочетете пак правилата защото тука има въпроси които са свързани с правилата. За сега от всички неща ще бъде добавено правилото с моленето за СТ !
MAN, стой по-далеч от затворниците, половината не разбирам чий го държите до тях. После защо ви бунтят. /time 2? Сериозно? Абсолютно и категорично против! 5 сек. е достатъчно време за да прочетат, усмислят и изпълнят командата!Тони написа:Благодаря ти много писна ми да спамят като луди за CT има си админи за тая работа !Относно моленето за СТ , просто и аз я мислих да я слагам ама не знам защо не я написах, ще го сложа моленето за СТ като правило . Моля прочетете пак правилата защото тука има въпроси които са свързани с правилата. За сега от всички неща ще бъде добавено правилото с моленето за СТ !
И ако може да кажа нещо най много бунтове стават когато simona каже sled mene duck ili walk all drugo mre и дава time от 5 защото няма по малко и те се хукват да го бунтат и ако може да се въведе time ot 3 ili 2.
Ама и вие само се чудите какво да измислите само и само да пишете мнения... 3 секунди 2 не искаш ли стотни да се въведат? Какво искате играта да стане затвор със строг режим? Това е интересното бунтовете, емоцията, страстта, динамиката... Съветвам ви да прочетете http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 202&t=4307 и да пиете една студена вода.Тони написа:Благодаря ти много писна ми да спамят като луди за CT има си админи за тая работа !Относно моленето за СТ , просто и аз я мислих да я слагам ама не знам защо не я написах, ще го сложа моленето за СТ като правило . Моля прочетете пак правилата защото тука има въпроси които са свързани с правилата. За сега от всички неща ще бъде добавено правилото с моленето за СТ !
И ако може да кажа нещо най много бунтове стават когато simona каже sled mene duck ili walk all drugo mre и дава time от 5 защото няма по малко и те се хукват да го бунтат и ако може да се въведе time ot 3 ili 2.
Има го като 16 член в правилата на JailBreak и ви повторих СТО ПЪТИ! Преди да предлагате нещо четете преди това дали го има.famozeN написа:Предлагам само два мапа подред определен играч да може да играе КТ. Защото така някой като влезе и играе цяла вечер КТ щот приятеля му е админ.. няма да споделям имена щот нямам доказателства.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта