Всички неща свързани с ПРАВИЛАТА,ще бъдат обсъждани ТУК!

Информация, проблеми и въпроси относно Jailbreak сървъра
IP Адрес: 93.123.18.80:27018
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: uSp # BAZUKATA
Скайп профил: csforevar1996
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Всички неща свързани с ПРАВИЛАТА,ще бъдат обсъждани ТУК!

Мнение от Georgi Georgiev »

Да предложа 1 правило .... Може да го има и да не съм го видял или да е предложено преди мен но сега го казвам: ЦТ нека да не използват съкращения като : fz do/na liniq / fz v izoto нека да се пише fz=freeze / izoto(izo) = izolator

:bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Мнение от U.S.S. Voyager »

Това правило вече беше предложено и до колкото помня беше отхвърлено и не мога да го намеря, а и има едно исказаване на Тони Монтана, което е "40 забрани не ви ли стигат? Или искате да изготвите конституция в сървъра? За всяко действие ли искате правило? " . Много точно го е казал.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Zwitter
Скайп профил: riseto_96
Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

famozeN написа:Препоръчвам правило: Само на HNS day last prison да може да играе дуели и да пуска freegun. В останалите days да бъде забранено пускане на дуели и пускане на фг на последния затворник. Защото често се случва на Ghost day затворниците да негонят КТ да ги киллват ами да кампят някъде докато останат ласт да пуснат Freegun.
Аз давам огромно ЗА,за това предложение..И не само поради причините изброени от потребителя,а и защото на Shark day-a,като последния избере дуел се бъгваше и ЦТ-тата можеха да си левитират (да стоят във въздуха и да влизат под земята) за това съм напълно съгласен да се премахне менюто за дуели за последните оцеляли освен на HNS day ..
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

След като някой е успял да оцелее до края на деня той заслужава да има last request menu, играчите които умишлено бавят биват наказвани. Правилото би обезсмислило играта и съм категорично против добавянето му.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Защо да я обезсмисля ? Целта на дадения day е да бъдат избити T/CT според зависи от day-a с awp,deagle,usp и т.н.Целта да останеш последен в даден day е за HNS day..Поне това е моята гледна точка и просто изказвам мнение :)
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Tony Montana написа:След като някой е успял да оцелее до края на деня той заслужава да има last request menu, играчите които умишлено бавят биват наказвани. Правилото би обезсмислило играта и съм категорично против добавянето му.
Правилото не важи ли само за Cage Day? Като на GhostDay се скрият няколко човека, колко време ще продължи рунда? И спечелилия ще е този, който последен slay-нат ли? На дни като Shark/AWP/USP/Ghost не би трябвало да има LR, както и би трябвало да има ограничение, след което играта да приключва. Така според мен ще бъде по-добре за всички.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Feal.BG »

Здравейте! За момента има три излишни точки, които фигурират в правилника.

15. Забранено е сами да се премествате в отбора на надзирателите.(При положение, че не сте админ.) - Дадения бъг е оправен.
13. Забранено е бъгвате скиновете/моделите на затворниците! - Дадения бъг е оправен.
40. Забранено е убиването на съотборник с НЕ [Отнася се за затворниците] - Дадения бъг е оправен.

Мисля, че ще е удачно при премахването им да бъдат заменени от:

Забранено е да подавате команди с цел объркване на затворниците [Отнася се към двата отбора]

Причина: Доста често се случва някой играч да подаде изречение, като [Last duck umira] по време на [freeze команда] и да настане олелия в чата.

Забранено е по време на специален ден CT да стоят пред вратите на килиите [Отнася се към надзирателите]
Причина: Малко е неловко за затворниците, да се дадат дни, като Ghost, Knife, а те са не могат да избегнат пълноценно атаката на надзирателите, да не говорим за ден, като HNS и умишленото им блокиране.

От сега нататък вота е във Вашите ръце, успех!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Мнение от U.S.S. Voyager »

Feal за първата забрана сигурно говориш за това, когато примерно някое СТ, което не е симон да го напише. Ми в този случай трябва да внимаваш кой го е написал, може да е фън съръвър, но се пак се нуждае от някаква концентрация да гадно е като някой го напише и друго СТ, което не е внимавалко ви убие после не съм сигурен дали ще трябва да ви даде, защото от ваша точка той е задължен да го направи, но изключвате фактора, че някой си е направил шега и ви е сте се вързали на нея, то и заради това командите на симона са толкова отличени от на другите СТ като пишат. За това си мисля, че не е хубаво правилото, защото си имаш достатъчно отличаващ чат, свързано с това, което пише симона и ограничения за това също не мисля, че трябва да има.

За второто правило за пръв път чувам, че някой затворник е запушван от СТ на изхода от килията си, те вратите винаги са достатъчно големи за поне двама души говорим свързано с HNS, а на другите дни ти говориш да избегнат играчите или едва ли не да се крият и да чакат да са последни на Ghost или Knife деня. Аз не знам колко съм се карал в сървъра на Т, че се крият на дните и добре, че СТ не им позволяват да избягат много и да се скрият някъде или пък да ходят и да си играят с топката -.- (говоря ако картата има футболно поле) и за това правило съм против. Просто, защото от моя страна искаш да се увеличат шансовете да може да се крият затворниците и да чакат да са подледните (не включвам ХНС -то).
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Feal.BG написа:Здравейте! За момента има три излишни точки, които фигурират в правилника.

15. Забранено е сами да се премествате в отбора на надзирателите.(При положение, че не сте админ.) - Дадения бъг е оправен.
13. Забранено е бъгвате скиновете/моделите на затворниците! - Дадения бъг е оправен.
40. Забранено е убиването на съотборник с НЕ [Отнася се за затворниците] - Дадения бъг е оправен.

Забранено е да подавате команди с цел объркване на затворниците [Отнася се към двата отбора]

Причина: Доста често се случва някой играч да подаде изречение, като [Last duck umira] по време на [freeze команда] и да настане олелия в чата.

Забранено е по време на специален ден CT да стоят пред вратите на килиите [Отнася се към надзирателите]
Причина: Малко е неловко за затворниците, да се дадат дни, като Ghost, Knife, а те са не могат да избегнат пълноценно атаката на надзирателите, да не говорим за ден, като HNS и умишленото им блокиране.

Съжалявам ако се обидиш,но трябва да си доста не умен(така да се изразя) във връзка с първото предложение за правило.. :thumbsdown:
Чата на саймъна се отличава мнооооого от обикновения чат и трябва да си не знам и аз какъв,че да не правиш разлика..
За 2-рото..за първи път чувам някое CT да е блоквало вратите при day..Пред мен това НИКОГА не е ставало :sarcastic:
Следователно съм ПРОТИВ добавянето и на 2-те към правилата,а иначе да тези 3-те правила са излишни вече поради оправянето на бъговете :rool:
Изображение
Офтопик:
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Feal.BG »

@Zwitter - харесват ми коментарите и ги приемам, като стимул. Относно първото правило, въпреки оцветовката на съобщенията му, то се появяват недоволни. В подобни безизходни ситуации не съм попадал, но и аз бих се изразил по твоя начин в случая. Всичките ми предложения са от страна на трето лице.
Относно второто правило, то и при мен не се е случвало да блокира вратите, но се е случвало да стои пред вратата, като не допуска затворниците да преминат, типичен пример е HNS, който съм и подал. Просто при започването на специални дни ще е добре, надзирателя, да не стои в близост до изхода на затворниците. Маловажно е правилото, но е с цел по-голямо удоволствие и забава, които трябва да са ключови в подобен тип сървъри.

Поздрави,
Feal.BG!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Feal.BG написа:Здравейте! За момента има три излишни точки, които фигурират в правилника.

Според мен е добре да се премахнат тези правила, които си описал по-горе, ненужни са. Относно двете ти предложения за правила, за тях гласувам с Против. Саймън пише с prefix + цветен чат, не знам колко по-лесно може да се разбере командата, а и не мисля че има хора с чак такива рефлекси, както видят "last d" и вече да са клекнали. За предложението, за специалните дни съм Против също, ненужно е и както казаха по-горе никога до сега не се е случвало, поне не съм виждал.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Feal.BG написа:@Zwitter - харесват ми коментарите и ги приемам, като стимул. Относно първото правило, въпреки оцветовката на съобщенията му, то се появяват недоволни. В подобни безизходни ситуации не съм попадал, но и аз бих се изразил по твоя начин в случая. Всичките ми предложения са от страна на трето лице.
Относно второто правило, то и при мен не се е случвало да блокира вратите, но се е случвало да стои пред вратата, като не допуска затворниците да преминат, типичен пример е HNS, който съм и подал. Просто при започването на специални дни ще е добре, надзирателя, да не стои в близост до изхода на затворниците. Маловажно е правилото, но е с цел по-голямо удоволствие и забава, които трябва да са ключови в подобен тип сървъри.

Поздрави,
Feal.BG!
8. Забранено е блокирането/бъгването на вратите(Става въпрос за килиите) ! [Отнася се към двата отбора]
Наказва се с : Slay;Kick;Ban
Има такова правило!Ако някой бъгва вратите е описано как да се накаже и аз гарантирам,че ако се случи,докато аз съм в сървъра,съответния играч(който бъгва) ще бъде наказан според правилото :coffee:
Изображение
Офтопик:
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Искам да уточним едно нещо защото стават недоразумения и винаги се запаметява грешното.

6. Забранено е използването на микрофона за: псуване,спамене,дразнене и пускане на музика ! [Отнася се към двата отбора]
  • Наказва се с : Gag;Kick;В последствие и бан.

Тук никъде не пише че само Simon/CT/T има право или няма право да говори. Нарушение е когато пречи на играта!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Toni Todorov
Скайп профил: todorov.14
Обратна връзка:

Мнение от Тони »

Относно моленето за СТ , просто и аз я мислих да я слагам ама не знам защо не я написах, ще го сложа моленето за СТ като правило . Моля прочетете пак правилата защото тука има въпроси които са свързани с правилата. За сега от всички неща ще бъде добавено правилото с моленето за СТ !
Благодаря ти много писна ми да спамят като луди за CT има си админи за тая работа !

И ако може да кажа нещо най много бунтове стават когато simona каже sled mene duck ili walk all drugo mre и дава time от 5 защото няма по малко и те се хукват да го бунтат и ако може да се въведе time ot 3 ili 2.
Ден без футбол е загубен ден.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Тони написа:
Относно моленето за СТ , просто и аз я мислих да я слагам ама не знам защо не я написах, ще го сложа моленето за СТ като правило . Моля прочетете пак правилата защото тука има въпроси които са свързани с правилата. За сега от всички неща ще бъде добавено правилото с моленето за СТ !
Благодаря ти много писна ми да спамят като луди за CT има си админи за тая работа !

И ако може да кажа нещо най много бунтове стават когато simona каже sled mene duck ili walk all drugo mre и дава time от 5 защото няма по малко и те се хукват да го бунтат и ако може да се въведе time ot 3 ili 2.
MAN, стой по-далеч от затворниците, половината не разбирам чий го държите до тях. После защо ви бунтят. /time 2? Сериозно? Абсолютно и категорично против! 5 сек. е достатъчно време за да прочетат, усмислят и изпълнят командата!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Тони написа:

Ама и вие само се чудите какво да измислите само и само да пишете мнения... 3 секунди 2 не искаш ли стотни да се въведат? Какво искате играта да стане затвор със строг режим? Това е интересното бунтовете, емоцията, страстта, динамиката... Съветвам ви да прочетете http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 202&t=4307 и да пиете една студена вода.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: famozen
Обратна връзка:

Мнение от famozeN »

Предлагам само два мапа подред определен играч да може да играе КТ. Защото така някой като влезе и играе цяла вечер КТ щот приятеля му е админ.. няма да споделям имена щот нямам доказателства.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: silviqsekazvam
Скайп профил: silviqsekazvam
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от silwetyy »

Еми попринцип в момента е така.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

famozeN написа:Предлагам само два мапа подред определен играч да може да играе КТ. Защото така някой като влезе и играе цяла вечер КТ щот приятеля му е админ.. няма да споделям имена щот нямам доказателства.
Има го като 16 член в правилата на JailBreak и ви повторих СТО ПЪТИ! Преди да предлагате нещо четете преди това дали го има.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Един въпрос - Забранено ли е да се пише на кирилица във сървърите (който има стеам,може да пише на нея) и счита ли се за бъг на чата ? и това,че някой хора нямат стеам и не могат да четат,счита ли се за бъг на чата
Изображение
Публикувай отговор Нова тема

Обратно към “SlackServ.com # Jailbreak Unique”