1. TrolleR
2. 79.100.45.197
3. Дава команда на затворник "намери твоите за да ги убия". Според правилото: 26. Забранено е издаването на затворници, които притежават оръжие или някъде са се скрили! затворника е в нарушение ако каже къде съм, както и направи. Администратора задава команди, които карат изпълнителя да нарушава правилника, по този начин и самият Саймън нарушава правилника.
4. Demo.
5. JailBreak
Оплакване от администратор -
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от администратор -
Последно промяна от HuliganaKuncho на 03 Яну 2014, 20:18, променено общо 1 път.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Напреднал
- Ник в играта: Troller
- Скайп профил: vihren100
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от администратор -
Въпростният играч на когото казах намери твойте да ги убия, беше ласт от тези които са изплълнявали. Идеята ми беше да пусна бох, но както и да е. Признавам вината си, грешката е моя. А ти получи фд, и въпреки това пускаш репорт. Нищо ти си с правото си.HuliganaKuncho написа:1. TrolleR
2. До няколко часа, тъй като не мога да го взема в момента.
3. Дава команда на затворник "намери твоите за да ги убия". Според правилото: 26. Забранено е издаването на затворници, които притежават оръжие или някъде са се скрили! затворника е в нарушение ако каже къде съм, както и направи. Администратора задава команди, които карат изпълнителя да нарушава правилника, по този начин и самият Саймън нарушава правилника.
4. Demo.
5. JailBreak
Поздрави!
Не мачкай хората по пътя си до върха, защото всяко пътешествие има своят край.
- Новак
- Ник в играта: uSp # BAZUKATA
- Скайп профил: csforevar1996
- Обратна връзка:
Тук не съм съгласен ..... Troller не е в нарушение по простата причина че от г/д 20 играча като Т ( не съм гледам демото) този последен затворник има право на меню , а тези които са се крили тоест не са изпълнявали и бавят играта и чакат други играчи които са в опция ---DEAD--- Не може 1 играч които е последен и е оцелял да бъде пре**ан от друг/и затворници които се крият , дали са били в тунел или в килия те не са изпълнявали на SIMON командата дали 1ва или по следваща .... Според мен Админа не е в нарушение и немисля че трябва да го взимате под внимание .......... защото е глупост..... 

- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
админа е в изпитателен срок и затова го предупредих като за начало! Той си призна което е добре и да се надяваме да не се повтарят нещата.