Оплакване от администратор -

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от администратор -

Мнение от HuliganaKuncho »

1. TrolleR
2. 79.100.45.197
3. Дава команда на затворник "намери твоите за да ги убия". Според правилото: 26. Забранено е издаването на затворници, които притежават оръжие или някъде са се скрили! затворника е в нарушение ако каже къде съм, както и направи. Администратора задава команди, които карат изпълнителя да нарушава правилника, по този начин и самият Саймън нарушава правилника.
4. Demo.
5. JailBreak
Последно промяна от HuliganaKuncho на 03 Яну 2014, 20:18, променено общо 1 път.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Troller
Скайп профил: vihren100
Обратна връзка:

Re: Оплакване от администратор -

Мнение от Sensitivity »

HuliganaKuncho написа:1. TrolleR
2. До няколко часа, тъй като не мога да го взема в момента.
3. Дава команда на затворник "намери твоите за да ги убия". Според правилото: 26. Забранено е издаването на затворници, които притежават оръжие или някъде са се скрили! затворника е в нарушение ако каже къде съм, както и направи. Администратора задава команди, които карат изпълнителя да нарушава правилника, по този начин и самият Саймън нарушава правилника.
4. Demo.
5. JailBreak
Въпростният играч на когото казах намери твойте да ги убия, беше ласт от тези които са изплълнявали. Идеята ми беше да пусна бох, но както и да е. Признавам вината си, грешката е моя. А ти получи фд, и въпреки това пускаш репорт. Нищо ти си с правото си.
Поздрави!
Не мачкай хората по пътя си до върха, защото всяко пътешествие има своят край.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: uSp # BAZUKATA
Скайп профил: csforevar1996
Обратна връзка:

Мнение от Georgi Georgiev »

Тук не съм съгласен ..... Troller не е в нарушение по простата причина че от г/д 20 играча като Т ( не съм гледам демото) този последен затворник има право на меню , а тези които са се крили тоест не са изпълнявали и бавят играта и чакат други играчи които са в опция ---DEAD--- Не може 1 играч които е последен и е оцелял да бъде пре**ан от друг/и затворници които се крият , дали са били в тунел или в килия те не са изпълнявали на SIMON командата дали 1ва или по следваща .... Според мен Админа не е в нарушение и немисля че трябва да го взимате под внимание .......... защото е глупост..... :coffee:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

админа е в изпитателен срок и затова го предупредих като за начало! Той си призна което е добре и да се надяваме да не се повтарят нещата.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”