Браво картата е хубава, заслужава да бъде добавена, много ми хареса това със шезлонгите и чадърите и всичките игри, които се видяха на снимките, но искам и да те попитам това на снимка 6 и 7 не можах да разбера какво е. Ако нямаш против би ли обяснил?
6, това са дълги като кули, вътре има по около 10~15 платформички дървени, те се трошат. Който стигне до долу първи, печели. А това на 7 е стаята с оръжия (gun room-a).
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Виждам, че мапът е стар, но ще ти дам няколко съвета за които най-вероятно си се сетил. До колкото видях не може да се вижда на далеч по картата. От горното меню избери "Map-Map Properties-Max Viewable Distance" и от там направи разтоянието да е по-голямо. Текстурите си ги използвал възможно най-добре като съдим, че са скучните обикновенни. Бутончетата до столовете не знам дали са за тях, но когато ги натисна не ми се чува музика (възможно е да е само при мен). Първата врата на килията от горе в ляво си я вдлъбнал леко в земята затова когато се отворят килийте не си личи от долу, но при другите не си го направил и седи грозно. Като цяло обаче картата много ми харесва, особено как си наблегнал на детайлите на малкото изолаторче и големият изолатор. Игрите са доста и не пада ФПС-то.
Като за една от първите ми карти, мисля че бива. В тази карта има много неща и много грешки, които вече не допускам, както и вече се справям много по-добре с оправянето на текстурите. Мисля, че скоро ще ми се освободи малко време, ще мога да направя една хубава JB карта, която да си заслужава. Мерси за съвета за view distance, изключил съм напълно.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.