1. Nick на Админа: Troller
2. IP на Админа: Като неодобрихте amx_last Йанко да ви даде ип Излезе и неможах да го видя
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: slayva ме и пише teamkill а аз несъм киллвал никой от мойте :]
4. Доказателство: demo
5. Сървър: Jailbreak
Специални благодарности на Troller че освен слей ми дава -1 репутация, сигурно защото аз съм виновен за неговите грешки Благодаря!
Последно промяна от famozeN на 04 Яну 2014, 18:15, променено общо 1 път.
Аз съм единствен админ в този сървър в момента на случката. Теамкиллват се 5 човека с този камион ти си единственият човек до камиона какво би си помислил човек. Замисли се ти как би постъпил на мое място. Всички спамят че са ги убили, псуват мен, а каква вина имам аз? Няма как аз единствен да се оправя с 30 човека. Може и да съм сгрешил, но виждаш какъв хаус е там. Просто няма как да стане, късам си нервите всеки божи ден когато вляза. По-добре ли е да си седя, без нищо да правя? Нито репорти ще има срещу мен, нито някой ще ме псува. Който е да човек, колкото и лабилна да му е нервната система, не би издържал. Съжелявам, но нервите ми не са като корабни важета... Ше понеса наказанието си, каквото и да то.
Не мачкай хората по пътя си до върха, защото всяко пътешествие има своят край.
На следващата врътка като разбра,че не си ти,troller ти се извини и ти дадоха FD,като започнете с тия репорти,човека не може само да се оправя с 30 човека станало грешка,поправил я.
Последно промяна от r1odayftw на 04 Яну 2014, 18:23, променено общо 1 път.
Преди да почнеш да ми се оправдаваш като малолетна ученичка да беше прегледал демото да видиш, че аз изобщо несъм се качвал на камиона та камоли да киллвам съотборници. Като неси сигурен кой теамкиллва изчакай не се прави на много велик щот явно неси! И прегледай демото преди да ми спамиш отново в темата или да ми даваш -1 репутация..
Сбъркал е админа, на всеки се случва. А това, че сте го нарочили и при най-малкото нещо го репотвате не ви прави чест. Мисля, че няма какво повече да се коментира по темата.
ЕДИТ от Ianko : според мен се напрегаш повече за репутацията отколкото за оплакването
накрая ще почна да ви пляскам варнове за фалшиви оплаквания и на двамата,не знам толкова ли ви е яд или какво... щот сте само двама дето се мъчите да правите глупости,и да с това държание ептен си унищожавате някой ден да влезнете в екипа,тук мразим натегачите