Проблем в JailBreak сървъра.
- Новак
- Ник в играта: uSp # BAZUKATA
- Скайп профил: csforevar1996
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем в JailBreak сървъра.
Имам в ''затвора'' следния проблем . Проблема е че когато SIMON говори не го чувам и точките които оставя неги виждам. Интересното е че проблема не е от мен нито от колонки/слушалки или от настройките на играта.Проблема го има и в други играчи (не всички). Идеи как да го оправя/оправим ?
Изключваме (опции,самата игра,колонки,слушалки) .
Изключваме (опции,самата игра,колонки,слушалки) .
- Напреднал
- Ник в играта: Zwitter
- Скайп профил: riseto_96
- Обратна връзка:
Re: Проблем в JailBreak сървъра.
Това за стъпките/точките и аз го имам с единия ми цс..За това съм си изтеглил 2,на единия играя в стрелковите сървъри,с другият (на който имам точки/стъпки в JB) Просто пробвай да изтеглиш друг CS..

Офтопик:
- Новак
- Ник в играта: uSp # BAZUKATA
- Скайп профил: csforevar1996
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Сложи пач v21.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Напреднал
- Ник в играта: famozen
- Обратна връзка:
Това с стъпките да нети е от разделителната способност на цс. Щом от 3 цс имаш проблем явно е нещо от настройките неможе и 3те да са бъгави. Ако неси на OpenGL се направи и кажи на каква резолюция играеш. Данеби да нямаш драйвери за видео и от там да идва проблема..
от много неща може да е.
от много неща може да е.
- Напреднал
- Ник в играта: Toni Todorov
- Скайп профил: todorov.14
- Обратна връзка:
famozeN написа:Това с стъпките да нети е от разделителната способност на цс. Щом от 3 цс имаш проблем явно е нещо от настройките неможе и 3те да са бъгави. Ако неси на OpenGL се направи и кажи на каква резолюция играеш. Данеби да нямаш драйвери за видео и от там да идва проблема..
от много неща може да е.
Може да е от драйверите изтегли си една програма която сваля всички драйвери driver scanner
ето и линк цъкни
Ден без футбол е загубен ден.
- Новак
Така за стъпките има 2 начина mp_decals 300 in console or отиваш в multiplayer , advanced цъкаш онова 2рото дето пише decals нещо си и го правиш на 300 ,а онова над него правиш на 600,а за звука праиш от цс настройките voice там сичко на макс ако ли не ако ли не за саунда нз.
- Новак
- Ник в играта: Iron Eneos
- Скайп профил: umenradi
- Новак
- Ник в играта: ......
- Скайп профил: ......
- Обратна връзка:
Проблема го имах и аз,проблема не е от слушалки колони и т.п.Проблема ти е в самата игра counter-strike предлагам ти да изтеглиш тази версия на играта Counter-Strike 1.6 New Era изтегли я от замундата.
Тази версия на counter-strike 1.6 е много добра защото в нея не са открити някакви бъгове и проблеми,версията е много добра,поне аз така я мисля на 17 съм с съм с нея от 14 годишен и не съм сменял този модел.
Тази версия на counter-strike 1.6 е много добра защото в нея не са открити някакви бъгове и проблеми,версията е много добра,поне аз така я мисля на 17 съм с съм с нея от 14 годишен и не съм сменял този модел.