1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Щита за ВИП/Админи (Всъщност не искам да бъде премахнато)
2. В кой сървър искате да стане промяната? - Поне направете така, че Или по-малко да е времето на действието, или лимит на щита.
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Уравновесяването на играта от страната на ЗМ. Като Зомби, от този щит и Инфекционни гранати не помагат, което е доста не-честно. Прекалява се, и няма никакъв шанс за инфекция.
Предложение за God Mode-a в Zombie Plague
- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за God Mode-a в Zombie Plague
Последно промяна от beOnewithMe на 14 Яну 2014, 22:59, променено общо 1 път.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Зарибен
- Ник в играта: .::DyNaM!xX::.
- Скайп профил: dynamix57
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Щита в Зомби сървъра.
Щита се казва "God Mode" ... (ако става въпрос за Slackserv.com # Zombie + Jetpack ) ... той си има лимит от 27 или 30 energy
П.П. ИНФ гранатите те заразяват ! ... Не е бъг като си пуснеш God Mode и някой ти метне инф да те зарази
П.П. ИНФ гранатите те заразяват ! ... Не е бъг като си пуснеш God Mode и някой ти метне инф да те зарази
Последно промяна от DyNaM!xX на 15 Яну 2014, 00:12, променено общо 1 път.
България Над Всичко!

- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Щита в Зомби сървъра.
АКО заразяват, значи е станал такъв БЪГ, че като е с ЩИТ не му действа.DyNaM!xX написа:Щита се казва "God Mode" ... (ако става въпрос за Slackserv.com # Zombie + Jetpack ) ... той си има лимит от 27 или 30 energy
П.П. ИНФ гранатите те заразяват !
П.П. Енергията, ми се струва, че постоянно се презарежда. + Като се сложи 999 армор, е тогава вече се отказвам да играя.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Новак
- Ник в играта: Angry Birds
- Скайп профил: неказвам
Re: Предложение за God Mode-a в Zombie Plague
ее защо го махнахте този мод това ме кефише най-много в сървара просто си беше уникат