[Предложение] насочено към Jailbreak

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Предложение] насочено към Jailbreak

Мнение от Feal.BG »

Здравейте!

Доста често срещам оплаквания от играчи, че когато са затворници е имало случаи, в които са били убивани от надзирател вътре в оръжейната стая, когато той уж отивал да си подмени оръжието. Същността на предложението е свързана с ограничен достъп на използването на оръжията в оръжейната стая от страна на надзирателите.

Какво е цялостното предложение?
Предложението е - зона в оръжейната стая, която прави неуязвими влезлите затворници, ако и надзирател е влязъл в тази зона.
[само влезлия надзирател не може да им нанесе щета, а останалите, които не са в тази зона могат] Тоест - надзирател няма да може да убие затворник, докато не напусне периметъра на оръжейната стая, ще може да го убие извън, пред, до нея и т.н.
Поздрави,
Feal.BG!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Re: [Предложение] насочено към Jailbreak

Мнение от U.S.S. Voyager »

Здравей! Идеята ти наистина е доста добра :bow: ще е наистина добре, защото и на мен ми се е случвало не веднъж да ме убият, защото са влезнали в гъна за кратко и аз в този случай да излизам от тунела (примерно на aztec_escape)и мисля, че ще е по-добре като го има този да кажем "God mode" и за това съм за. :cheers:
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

U.S.S. Voyager написа:Здравей! Идеята ти наистина е доста добра :bow: ще е наистина добре, защото и на мен ми се е случвало не веднъж да ме убият, защото са влезнали в гъна за кратко и аз в този случай да излизам от тунела (примерно на aztec_escape)и мисля, че ще е по-добре като го има този да кажем "God mode" и за това съм за. :cheers:
Тук почти всичко е обяснено. И аз съм ЗА
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Zwitter
Скайп профил: riseto_96
Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Аз съм ПРОТИВ..има си правила,а вие се опитвате да ги сменяте..
10.Надзирателите имат право да убият всеки затворник,който е влязъл или излязъл от тунел.
11.Надзирателите имат право да убият всеки един затворник,който е влязъл в оръжейната стая.
Той е влял,за да подмени оръжието си,а ти си излязат от тунела(тук важи правило 10)Влезнал си в оръжейната стая,за да вземеш оръжие(тук важи правило 11)Мисля,че няма какво повече да коментирам.. :coffee:
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Feal.BG »

Zwitter написа:Аз съм ПРОТИВ..има си правила,а вие се опитвате да ги сменяте..
10.Надзирателите имат право да убият всеки затворник,който е влязъл или излязъл от тунел.
11.Надзирателите имат право да убият всеки един затворник,който е влязъл в оръжейната стая.
Той е влял,за да подмени оръжието си,а ти си излязат от тунела(тук важи правило 10)Влезнал си в оръжейната стая,за да вземеш оръжие(тук важи правило 11)Мисля,че няма какво повече да коментирам.. :coffee:
Направил се добра интерпретация, за която не се досетих. Ако има желание случайно да се пише подобен плъгин, то да се направи. Мисля, че ти си изтъкнал ключови фактори, които са по-добре скрепени и няма да защитавам повече тезата си. Благодаря за включването ти, с уважение Feal.BG!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Zwitter
Скайп профил: riseto_96
Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Просто си има правила,а това което ти искаш е в разрез с тях и просто няма смисъл според мен :)
Лека вечер :)
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: beyond
Скайп профил: gucisan
Обратна връзка:

Мнение от beOnewithMe »

-Против!
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ฿£ý०ʼnÐ
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Гласувам с Против. Както каза "Zwitter", има правила, които се опитвате да измените. Повечето искате като сте в тунел да сте неуязвими, едва ли не като сте в тунел, дайте да спечелите рунда. Тунелите са един от многото начини да спечелите рунда, вместо да търсите начин как да влезете и да киснете по 5мин. в тунела, започвайте да бунтувате, защото сам не ми е интересно. =D По същество, има си правила, които точно и ясно описват всичко свързано с тунелите и оръжейната стая, не мисля че има какво да се коментира.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: supermaN
Обратна връзка:

Мнение от superma »

Против
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: famozen
Обратна връзка:

Мнение от famozeN »

хората точно и ясно са написали правилата:

Против разбирасе! Това ако надзирател е в гъна да неможе да убива затворниците те само там ще стоят и ще са безсмъртни.. има някой оръжейната стаи който са големи и ако невлезе надзирател няма как да убие бунтара.. а ако влезе надзирателя, затворника ще е безсмъртен :D
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Toni Todorov
Скайп профил: todorov.14
Обратна връзка:

Мнение от Тони »

И аз съм против има си правила не ги променяйте.
Ден без футбол е загубен ден.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

Предложението е в разрез с правилата съответно се отхвърля!
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”