Оплакване от админ - kr0z
- Напреднал
Оплакване от админ - kr0z
1. Nick на Админа: kr0z
2. IP на Админа: Нямам
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: "Слапва ме, Слейва ме, Сменя ми ника и ме гагва" - причина "Следващия път си направи по-голям DMG"
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). - http://dox.bg/files/dw?a=4fa59fc438
5. Сървър: Hide N Seek
2. IP на Админа: Нямам
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: "Слапва ме, Слейва ме, Сменя ми ника и ме гагва" - причина "Следващия път си направи по-голям DMG"
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). - http://dox.bg/files/dw?a=4fa59fc438
5. Сървър: Hide N Seek
- Супер потребител
Re: Оплакване от админ - kr0z
Само погледнете на минута и 30 секунди от къде скача за да ме вземе.Повече обяснение няма да давам.
8.Забранено е правенето на деймидж ( скачане от високо ) с цел убииство на Терорист !
Наказва се с : Slay
Добавка 3 снимки преди да ме заколи.
1:
Демото се прецака на 1-та снимка за това пише,че е на 3 кръв.
2:
3:
На снимките се вижда името му което аз смених,а за обидата не съм качил снимка,но може да се види и в демото.
8.Забранено е правенето на деймидж ( скачане от високо ) с цел убииство на Терорист !
Наказва се с : Slay
Добавка 3 снимки преди да ме заколи.
1:

Демото се прецака на 1-та снимка за това пише,че е на 3 кръв.
2:

3:

На снимките се вижда името му което аз смених,а за обидата не съм качил снимка,но може да се види и в демото.
- Напреднал
Брато, виновен си. Тъй като в тая игра има неща като "JumpBug,WallBug" и т.н
Мен като ме фраг-ват по-същия начин, ти къде си? То това е целта, да те убия...
---
А защо ми смени ника????
---
А защо ми смени ника????
- Супер потребител
Знаеш ли колко "локуми" ще се разтягат докато разбереш,че JumpBug е късмет не го правиш,защото го можеш.Тука се вижда,че си скочи точно за да ме вземеш,просто на демото се запази на 3 кръв от горе беше 100 като падна беше на 3.Видя правилото какво гласи.Като цяло и аз не харесвам правилото,но го има и трябва да се спазва.Няма как през цялото време да знам кой как те е убил и по какъв начин тъй като и аз играя през това време.Сега нека останалите си кажат мнението.angelow написа:Брато, виновен си. Тъй като в тая игра има неща като "JumpBug,WallBug" и т.н
---
А защо ми смени ника????
- Напреднал
Вашият админ - kr0z, постоянно ми сменя ника - "otkacheno kopele" и го прави на "SSPlayer"
Кажете ми сега, това админ ли е?
Банна, ще си го изтърпя, няма проблем, но това админ ли е?
Вместо да гледа реда в сървъра, той ми сменя ника?
Кажете ми сега, това админ ли е?
Банна, ще си го изтърпя, няма проблем, но това админ ли е?
Вместо да гледа реда в сървъра, той ми сменя ника?
- Новак
Извинете,че пиша,но самият той така си е написал името(ника)...Доказателство :
http://prikachi.com/images.php?images/168/7022168Q.png или пък си сгрешил нещо ?
http://prikachi.com/images.php?images/168/7022168Q.png или пък си сгрешил нещо ?
- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Супер потребител
На 2-та и 3-та снимка трябваше да забавя демото за да мога да я снимам,а при забавяне винаги фпс-то се дига.bittchezz. написа:Тоя, който е правил снимките е играл със 199 фпс?
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Бана е заслужен и ще го изтърпиш, колкото до смяната на nick-a - смяната също е правомерна.
Темата е приключена.
Темата е приключена.