Невъзможността да се играе в Jailbreak сървъра.

За стари и важни теми.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Zwitter
Скайп профил: riseto_96
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Невъзможността да се играе в Jailbreak сървъра.

Мнение от Zwitter »

Значи от както се появи играча HuliganaKuncho аз и доста от играчите започнахме да влизаме мноого по-рядко !!Защо ли ?
Ами така:
1-во Възползва се от "дупките" в правила и си прави каквото поиска..Един пресен пример:Саймъна ни каза да идем в изолатора на стена по избор и там freeze,той се качи на изолатора и изби абсолютно всички,които бяха вътре с оправданието,че в правилата никъде не пише,че подобно нещо се наказвало..Ами това си е чист FK според мен и той трябва да си понесе последствията от тези си действия !
2-ро Понеже в правилата пише,че CT имат право да пазят gun room-a отвън,а не отвътре,той стои на вратата да речем или на стълба(според зависи от мапа и буквално никой от Т няма как да си взема оръжие,защото той ги избива от там с оправданието,че не е в gun room-a и има право..То така никой не може да си вземе оръжие..Какъв е смисълът тогава?Той не е в gun room-a,а извън него,или по-точно дебне от стълбата на маповете,където има и ги избива още щом прекрачат прага ..

Не знам дали ще вземете темата ми под внимание или не,но супер много играчи се оплакват и излизат от игра,аз също нямам желание да играя в сървъра поради причините изброени по-горе..
Офтопик:
нищо лично към въпросния играч,но просто не може да се играе така ..
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Re: Невъзможността да се играе в Jailbreak сървъра.

Мнение от U.S.S. Voyager »

Еми zwitter какво да ти кажа аз играех преди много във сървъра, но напоследък влизам и то ми става безинтересно като почнат първо с едни същи команди, откакто кунчо си даде идеята с менюто всички зеха да го позлват и то става едно повтаряне и ужас направо. Харесвам сървъра играта, ама с тези биндове за мен няма абсолютно никакъв смисъл и дори според мен показва, че не си креативен, а действаш по видяно от другите да дори и аз понякога го правя,но аз толковя рядко съм СТ просто, защото не ми харесва толкова. А иначе извинявай, че малко се отклоних за дупките в правилата Тони Монтана е казвал, че не може да се опише всяко действие какво можем и какво не можем да играем по-добре е така със известна свобода в играта и аз съм съгласен и мисля че ще е по-добре така отколкото описване на всяко възможно действие кое може и кое не. Това, че ще се намери хитрец използваш дупките винаги ще го има за съжаление, но какво да се прави.
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: DJSwear
Скайп профил: domitrov_71
Обратна връзка:

Мнение от DJSweara »

Хитър не хитър прайте кат мене 7jb=опенера и боййй !!! :D :devil: :bgflag: :banana: :tooth: :rock:
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Erhanskiii
Обратна връзка:

Мнение от Spain »

U.S.S. Voyager написа:Еми zwitter какво да ти кажа аз играех преди много във сървъра, но напоследък влизам и то ми става безинтересно като почнат първо с едни същи команди, откакто кунчо си даде идеята с менюто всички зеха да го позлват и то става едно повтаряне и ужас направо. Харесвам сървъра играта, ама с тези биндове за мен няма абсолютно никакъв смисъл и дори според мен показва, че не си креативен, а действаш по видяно от другите да дори и аз понякога го правя,но аз толковя рядко съм СТ просто, защото не ми харесва толкова. А иначе извинявай, че малко се отклоних за дупките в правилата Тони Монтана е казвал, че не може да се опише всяко действие какво можем и какво не можем да играем по-добре е така със известна свобода в играта и аз съм съгласен и мисля че ще е по-добре така отколкото описване на всяко възможно действие кое може и кое не. Това, че ще се намери хитрец използваш дупките винаги ще го има за съжаление, но какво да се прави.
Прав си прав си и прав си чесно ти казвам киквал ме е доста пъти за нзм какво докато не беше Помощник Админ бях редовен все бях във сървъра просто като се появи спрях да играя jailbreak.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

1. Проблем

7. Забраненое убиването без причина ! [Отнася се към надзирателите]
  • Наказва се с : Slay;При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.

Което означава, че е забранено

2. Проблем

11. Забранено е да пазите оръжейната стая от вътре! [Отнася се към надзирателите]
  • Наказва се с : Slay;При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.

Да има право да стой от вън. Освен ако не се промени.

Не знам кой е прав и кой крив тъй като не е предоставено доказателство затова просто ще кажа да не се опитвате да манипулирате всичко и да правите гадно играта е с цел забавление, а админите са длъжни да осигурят това забавление иначе не са за този пост.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Tony Montana написа:
Не знам кой е прав и кой крив тъй като не е предоставено доказателство затова просто ще кажа да не се опитвате да манипулирате всичко и да правите гадно играта е с цел забавление, а админите са длъжни да осигурят това забавление иначе не са за този пост.

Попринцип тука не мисля че е обвиняване на даден играч, а по-скоро като изказване на мисли за това какво се случва в сървъра. А за правилото наистина се колебая дали да го предложа, но много се чудя дали няма да предизвика разделение между страни, защото ще е доста оспорвано.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Той беше Т и се качи на изолатор и изби всички Т..Не се опитвам да го докладвам,а просто споделям,че той използва всичко възможно в сървъра да НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИГРАЕ..Супер много играчи се оплакват от това,но понеже нямало правило(както той казва) не е нарушение..Т.е. той мисли за това как да си направи играта интересна на него,а въобще не го интересува за останалите играчи..
Ами моите извинения към всички,но преди да се появи и преди да си предоставя новите идеи,беше 100 пъти по-яко и сървъра беше постоянно пълен !
Изображение
Офтопик:
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! (Напишете годините си!) - на 9 сам но изглеждам като 14 годи6
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Ми zwi какво да се направи знам, че има скрит раздел на сайта там започни да докладваш какво прави. Аз до колкото знам той се води като част от екипа и съм почти напълно убеден, че не държите главните на Слаксерв само на правилата, а и на това как се държат хората, които казвате, че са едни от вашия екип. Говоря в смисъла, че нали работата на един админ е не само да банва, гагва и киква, а и да прави хубава играта аз не виждам как може да има човек от екипа правещ "мръсно" и да е там. За това Христо кажи на някой главен представи доказателства и ще се види дали тука държат много повече за човек влязъл в екипа, отколкото да имат пълни сървъри (не ви обвинявам, изказвам мнение)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Ами веднъж не бях доволен от поведението на един от админите в JB (няма да споменавам ник) и се "измъкнаха" с коментара,че завиждаме за това,че е админ..Аз не завиждам на абсолютно никой,не ме интересува принципно кой как си е получил правата,стига да си върши задълженията както трябва..Ми щом няма написа в правила,дай да избиваме всички играчи с бутоните на изолатора пък после да чакаме да влизат хора,е няма как..За това няма да клеветя,не ми е в стила..Просто който желае може да си смени ника и да влезе да поиграе,за да види за какво говоря..
Изображение
Офтопик:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

преди малко бях jailbreak и той влезна и със влизането ни изби всички и каза опс аз бях
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Зуитер исках да ти кажа, ако искаш дори в скрития раздел направи тема и там покажи, че някой бърка това не вярвам, че е клеветене, защото всичките оплаквания, които има и от това, което чета излгежда все едно искаш да кажеш, че оплакванията са клевета. Аз не мисля така някой е допуснал груба грешка и трябва да си понесе послетствията. Аз преди малко повече от година бях пак СМС админ във тази верига и правех много груби грешки и сега вярвам, че съм си взел поука и се старая да не ги повторя. Да няма перфектни винаги е така и като правят по-малки грешки може да ги простиш стига да не прекали дадения човек с повтарянето ѝ тогава да се накаже, но допуска грешката да прави интересна играта е егоистично и това мисля, че е по-груба грешка, защото от вас Админите се очаква да помагате и съдействате на играчите и играта. А дори и да допълня играх с Кунчо веднъж и наистина игра арогантно по мое мислене гледа как някой малко да го затрудни, ако му направи малко гадно като малко заобикаля случая беше заповедите му като например изпуска на глави мре, аз се кача и той веднага ми задава труден въпрос греша го и ме убива с причина цитирам "takiva nahalni kato teb nai-gi obicham", аз не мисля, че това е държание на човек от екипа, за който се говори едно, а има индивиди, които правят друго ненаказано. Нали но кой съм аз да съдя обикновения играч във веригата, който изразява някакво си там мнение, за да трупа мнения във веригата.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Venom
Скайп профил: gerrard_71
Обратна връзка:

Мнение от ideaL` »

Наистина сте прави всички! Преди малко играх в сървъра и го спипах не веднеж да не изпълнява команди и да влиза в гъна и го убивах! Нарече ме "Wall" след това го спипах в тунела и отново го убих и той ме мента Т .. Казах му " da ne sadna ot men" и той ме гагна за 5 минути! Zwitter e абсолютно прав .. Това момче е много проблемно! Ако искате и демо ще ви представя! :) Само ми кажете! А да и само да добавя, че според него му намигам "педофилски"
Последно промяна от ideaL` на 12 Фев 2014, 15:16, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: aNubiS
Скайп профил: anubis.ss
Обратна връзка:

Мнение от |HaRD_TeAM|aNubiS »

@Ideal добре ще е да предоставиш демо. Мен също ме е убивал без причина не веднъж!!
За жалосг нямам демо и подкрепам @Zwitter и останалите играчи !! Дано да се вземат нясакви мерки !!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: nekafnikaf
Обратна връзка:

Мнение от izmisleN »

Когато дадена команда е неразбрана правилно и трябва да се убият всички играчи или по-голямата част, се въздържайте да ги убивате, а от добра воля уточнете командата или дайте нова. АДМИНИ сте все пак, сложени сте не да създавате хаос, а да го предотвратявате и да се грижите на играчите да им е добре в сървъра, а не да ги прецаквате. Дори някой играч да не е изпълнил командата както трябва, ако видите, че няма опастност да направи бунт или да вземе оръжие и си стои мирно, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го убивате, само защото в правилата пишело така. Стига сте издребнявали за най-малкото, заради тези глупости се получават псувания, караници и т.н. както казах сте админи за да ПРЕДОТВРАТЯВАТЕ такива неща..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Men.
Скайп профил: niki300798
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Nicky Heet »

Още от както играя джейл (има няма година и половина) винаги се е наказвало ако някой СТ и Т убие всички с бутоните на изолаора. Наказва се от админа със слей , ако не го убият СТ-тата , и ако се повтори пак - може и бан. Не знам от къде е решил че е позволено.. Явно не е играл достатъчно за да го разбере. И също ми е интересно защо не коментира в тази тема , едва ли не я е видял... Искам да кажа, че аз видя ли някой да го прави тоя номер пред мен ще си изяде наказанието , дори и админ да е!
[20:29:32] Tony Montana: Обижда теб?
[20:29:48] Tony Montana: Ей сега ще махна бана
[20:29:52] Tony Montana: И ще ти го на**кам като търнокоп
[20:29:58] Tony Montana: да ти го т**а с глазура в гестапото
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

izmisleN написа:Когато дадена команда е неразбрана правилно и трябва да се убият всички играчи или по-голямата част, се въздържайте да ги убивате, а от добра воля уточнете командата или дайте нова. АДМИНИ сте все пак, сложени сте не да създавате хаос, а да го предотвратявате и да се грижите на играчите да им е добре в сървъра, а не да ги прецаквате. Дори някой играч да не е изпълнил командата както трябва, ако видите, че няма опастност да направи бунт или да вземе оръжие и си стои мирно, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го убивате, само защото в правилата пишело така. Стига сте издребнявали за най-малкото, заради тези глупости се получават псувания, караници и т.н. както казах сте админи за да ПРЕДОТВРАТЯВАТЕ такива неща..
Въпросният играч чака най-малката грешка на играч,за да го убие и не веднъж съм казвал,че не бива да бъдат такива фрагери CT-тата..
Nicky Heet написа:Още от както играя джейл (има няма година и половина) винаги се е наказвало ако някой СТ и Т убие всички с бутоните на изолаора. Наказва се от админа със слей , ако не го убият СТ-тата , и ако се повтори пак - може и бан. Не знам от къде е решил че е позволено.. Явно не е играл достатъчно за да го разбере. И също ми е интересно защо не коментира в тази тема , едва ли не я е видял... Искам да кажа, че аз видя ли някой да го прави тоя номер пред мен ще си изяде наказанието , дори и админ да е!
Предопредих го,че ще отнесе наказание за това си действие,а той отговори,че С НИЩО НЕ Е НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА,защото не пишело в тях..Т.е. въпросният админ иска правила за всичко ?Поне аз така разбирам..И така реших да не го "наказвам",а да пусна тази тема в която да вземат участие играчите,които неведнъж са били потърпевши на такива действия от страна на АДМИНА..
Изображение
Офтопик:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

От прочетените коментари разбрах, че повечето глезени играчи в този сървър, са свикнали при зададено време за изпълнение на командата, са свикнали първите 5 секунди да си обикалят и да изпълняват командата след като времето е изтекло? Какъв смисъла на това време, ако то служи просто формално, колкото да брои там нещо? Никога не съм задавал недостатъчно време, за да се прочете, осмисли и изпълни командата, а когато видя че повечето не са тръгнали да я изпълняват винаги давам допълнително време, от порядъка на 5-10 сек. за да могат да си помислят "Защо дава +, да не би да съм объркал нещо"? Вие играете по стандарти на играта "zadna stena", "last duck umira", "football po vrati". Казвате, че командите ми са объркани и не добре написани, добре, защо никога не умирам защото не съм изпълнил условие на командата? Защото не действам като робот, а чета командата, осмислям я и тогава я изпълнявам. Търся дупка в командата за да създам бунт, за да спечеля рунда. Защото да си Т или СТ, не е просто да си седиш (както се случва да ме гонят 6 човека да ме бият, а другите СТ да гледат като теле в железница), а да оцелееш и да спечелиш рунда! Играя за да печеля, не за да умирам за щяло и нещяло. Замислете се, че при положение че целта на играта е да останеш последен, а всички мои съотборници могат да бъдат елиминирани, това не е ли стратегия да ги избиеш? Не е ли невнимание от страна на СТ, че не гледат отклонилите се? Не сте СТ за да се лепите пред играчите и да чакат да ви избият, а за следите всяка стъпка на всеки затворник, да разберете какво е намислил. Спрете да играете като роботи, а именно използвайте въображението си. Лично ми писна от баналните команди (123/last mre/izolator) и се опитвам да създавам по-интересни игри, ако не нови поне да променя старите по по-различен вид. Добре, обиждате менюто, което съм прикачил. Но за това аз ли съм виновен? Аз съм прикачил модел на меню, който лично съм разрешил да се променя по вкуса на всеки един. Лично аз не играя с това меню, а с мое променено по много по-различен начин, по много по-интересен и забавен начин. Да, командите ми са строги, но при положение че пред мен седят 10 човека, които могат да ме убият за отрицателно време, нормално да искам да има ред. Искате игри, а при всеки възможен случай гледате да "отбиете в страни" и да направите бунт? Именно за това са строги моите команди и винаги ще останат такива! Арогантно държание НИКОГА не съм имал към хора, които са се отнасяли с нормално и човешко държание към мен (JustiCe, Xper!a, MAGNUM - играх последно с тях, не съм имал проблеми, дори да съм гагвал xperia десетки пъти, пак не си е позволил да се държи лошо с мен). До сега не съм докладвал всяка злоупотреба с права, с мисълта "той ще се поправи, няма да го повтори) и ще продължи да е така. Дори все още не съм докладвал повечето смс администратори, които злоупотребяват.
dqvola18 написа:преди малко бях jailbreak и той влезна и със влизането ни изби всички и каза опс аз бях
Играех на карта за пръв път, исках да пусна масите, но махнах пода и ви дадох следващият рунд Free Day нали?
U.S.S. Voyager написа:Зуитер исках да ти кажа, ако искаш дори в скрития раздел направи тема и там покажи, че някой бърка това не вярвам, че е клеветене, защото всичките оплаквания, които има и от това, което чета излгежда все едно искаш да кажеш, че оплакванията са клевета. Аз не мисля така някой е допуснал груба грешка и трябва да си понесе послетствията. Аз преди малко повече от година бях пак СМС админ във тази верига и правех много груби грешки и сега вярвам, че съм си взел поука и се старая да не ги повторя. Да няма перфектни винаги е така и като правят по-малки грешки може да ги простиш стига да не прекали дадения човек с повтарянето ѝ тогава да се накаже, но допуска грешката да прави интересна играта е егоистично и това мисля, че е по-груба грешка, защото от вас Админите се очаква да помагате и съдействате на играчите и играта. А дори и да допълня играх с Кунчо веднъж и наистина игра арогантно по мое мислене гледа как някой малко да го затрудни, ако му направи малко гадно като малко заобикаля случая беше заповедите му като например изпуска на глави мре, аз се кача и той веднага ми задава труден въпрос греша го и ме убива с причина цитирам "takiva nahalni kato teb nai-gi obicham", аз не мисля, че това е държание на човек от екипа, за който се говори едно, а има индивиди, които правят друго ненаказано. Нали но кой съм аз да съдя обикновения играч във веригата, който изразява някакво си там мнение, за да трупа мнения във веригата.
Бъркаш понятията. Едно е да помогна на играч, когато ме попита нещо за същността на играта, за въпрос свързан със сървъра, това е моята "Административна" работа. Но, това как играя и какви стратегии използвам за да победя, няма нищо общо с правата ми, не намесвайте неща, които нямат нищо общо. Щом имам права, не значи че не мога да играя мръсно на дуели, игри с цел да победя и да остана последен, стига това да не нарушава "Правилника на Slackserv # Jailbreak".
ideaL` написа:Наистина сте прави всички! Преди малко играх в сървъра и го спипах не веднеж да не изпълнява команди и да влиза в гъна и го убивах! Нарече ме "Wall" след това го спипах в тунела и отново го убих и той ме мента СТ .. Казах му " da ne sadna ot men" и той ме гагна за 5 минути! Zwitter e абсолютно прав .. Това момче е много проблемно! Ако искате и демо ще ви представя! :) Само ми кажете!
Ти каза думи като "bitch", "fuck" под формата на псувня на английски, всичко ще е документирано скоро в докладите ми и ще се види защо съм те гагнал, това че се опитваш да използваш други езици за да псуваш, не те оневинява.
Никога не съм убивал на прага на gun room. Според правилата имам право, а като СТ съм длъжен да прекратявам бунтове! "6.Надзирателят има право да убие всеки,който притежава оръжие, при положение,че го е видял." Мое задължение е като СТ, да предпазя затворниците от бунт, взимане на оръжия и т.н. Обяснявал съм и в други теми, че Freeday не е "Ден: Убийте СТ", а ден в който НЯМА КОМАНДИ. Този ден е обикновен като другите, в него затворниците са свободни да играят игри, да се забавляват (нещо което рядко правите по време на този ден), именно за това той е ако не се лъжа или 120 или 180 сек.
Да си продължа мисълта с "прескачането" на правилата. Никога не съм наказвал някой, който не е нарушил правилата, а ги е заобиколил? Приятно е когато Вие махате пода нали? От сега нататък, няма да заобикалям правилата, но мислете му хитреците, няма да останете не наказани, обещавам Ви го! Извинявам се, ако съм обидил някой или съм накърнил някой с моите команди, думи в сървъра, няма да се повтори.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

Ама ето виж как се изразяваш отново:"Никога не съм убивал на прага на gun room. Според правилата имам право, а като СТ съм длъжен да прекратявам бунтове! "6.Надзирателят има право да убие всеки,който притежава оръжие, при положение,че го е видял." Мое задължение е като СТ, да предпазя затворниците от бунт, взимане на оръжия и т.н."
Приятел,ти стоиш и пазиш gun room-a,като бащин дом ..Тази игра не е за фрагове,разбери го,тази игра е за удоволствие на играчите..Ти какво искаш,да няма никакви бунтове ли ?Да бъдеш диктатор и всеки да ти изпълнява командите ?А когато човек ти каже,че грешиш ти излизаш с оправданието,че нямало такова написано право..Всичко ли трябва да ти се напише,не можеш ли сам да се сетиш?Целта на играта е да се забавляват играчите и бунта е част от това,а ти ако има как ще го забраниш,когато си CT..Още когато влезе за пръв път в сървъра и започна да предлагаш разни неща да бъдат добавяни/махани и т.н. и да се опиташ да си пригодиш играта,така че да ти харесва на теб..Честно казано няма значение дали ще стоиш в гън-а или на стълбата над него,така или иначе НИКОЙ няма да излезе жив от там..Тогава за какво са направени тези оръжейни стаи с толкова много оръжия ?
Просто спри да се правиш на остроумен,като търсиш все някакви слабости в правилата или командите на саймъните и играй,за да се забавляваш и най-важното,като админ гледай всички в сървъра да се забавляват..
Изображение
Офтопик:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: famozen
Обратна връзка:

Мнение от famozeN »

В темата оплакване от играчи никой неискаше да го погледне тук може и да има желаещи!

1. Huligana Kuncho
2. ip
3. Задава /vapros на който дори той незнае отговора с цел да ме фрагне
4. demo
Рядко се случва някой да погледне хорицата като мен които са качвали демота, а не снимки.. затова ще кача и снимки
снимка
снимка2
снимка3

Тук искам да спомена също, че и аз намалих джейла заради фрагери като него. Той негледа да им е забавно на затворнииците ми гледа да него бунтят и да направи 100 на 0 умирания. Мен като ме фрагне някой, го фрагвам по същия начин както той мене.. както е рекъл народа "с неговите камъни, по неговата глава" Влиза на 1 мап КТ и почва да ми задава взеки рунд въпрос индивидуален с цел да ме фрагне, а въпроса е от сорта на 5x5x55x5x5=? Аз несъм "калкулатор" и си се смеех на простотията на хората и така всеки рунд на демото и на снимките се вижда! Дори след въпроса го питах за отговора но той неми каза колко е вие си направете изводите!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Zwitter »

famozeN написа:В темата оплакване от играчи никой неискаше да го погледне тук може и да има желаещи!

1. Huligana Kuncho
2. ip
3. Задава /vapros на който дори той незнае отговора с цел да ме фрагне
4. demo
Рядко се случва някой да погледне хорицата като мен които са качвали демота, а не снимки.. затова ще кача и снимки
снимка
снимка2
снимка3

Тук искам да спомена също, че и аз намалих джейла заради фрагери като него. Той негледа да им е забавно на затворнииците ми гледа да него бунтят и да направи 100 на 0 умирания. Мен като ме фрагне някой, го фрагвам по същия начин както той мене.. както е рекъл народа "с неговите камъни, по неговата глава" Влиза на 1 мап КТ и почва да ми задава взеки рунд въпрос индивидуален с цел да ме фрагне, а въпроса е от сорта на 5x5x55x5x5=? Аз несъм "калкулатор" и си се смеех на простотията на хората и така всеки рунд на демото и на снимките се вижда! Дори след въпроса го питах за отговора но той неми каза колко е вие си направете изводите!
Мисля,че това напълно доказва думите ми,че той си прави каквото иска..И сега чакам отговор от Кънчо..Нали казваш,че гледаш да бъде интересно на играчите!!Как,като им задаваш супер безсмислените въпроси,като дори прецакваш играта на момчето.. :thumbsdown:
Изображение
Офтопик:
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”