Здравейте, от вчера ми изникна проблем със скайп-а и си викам, че тва може би е от интернет връзката, понеже беше ветровито времето тия дни, ама уви явно проблема не е от това. Та значи пускам си аз скайп-а, пиша си името и паролата съответно и той почва да зарежда, но зарежда и зарежда (продължително се върти обичайното кръгче) и най-накрая след зареждане траещо около минута или две ми се показва ето това, паролата ми съвпада и си нямам и на идея от какво би могъл да бъде проблема. С версия на скайп 4.2 и нещо си съм, смених няколко версии, но нищо различно не излезе. Ако може някой да се отзове бързичко и да ми помогне, ще съм му много благодарна :/
Проблем със скайп.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Проблем със скайп.
като за начало провери колко свободно място имаш в дяла в който ти е инсталиран скайпа
възможно е да няма място и заради това да не иска

- Баннат
- Ник в играта: '
- Вашият пол е: Мъж
Тоя тупан съм го тупал и аз го имах същия незнах като теб какво да правя дейнсталирах текущата версия и свалих по-стара (3.8) след което я инсталира и вече си инталирах миналата верся, малко така набързо ти го обяснявам надявам се да се оправиш и да си ме разбрал
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Еми аз инсталирвах по-стари и по-нови версийки на скайп, обаче проблема не се отстранява. Ами колкото до Гената - http://prikachi.com/images/2/7108002E.png мисля, че имам достатъчно свободно пространство, ако тва си имал в предвид. :>
ПП: Оправих проблема, може да се заключва темата ^^
ПП: Оправих проблема, може да се заключва темата ^^
I'll see you soon then..