A4tech bloody v7
- Напреднал
A4tech bloody v7
Днес ми доставиха тази мишка и се като я включих от бутоните 1,И,3 не се регулира чувствителнистта на мишката и видях че в самата кутия имаше нещо като визитка с линк за сваляне на някакви файлове след като ги свалих пробвах да видя кво правят тия програми но нищо пълен крап та въпроса ми е някои знае ли как се праи тая работа с чувствителността?
- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: A4tech bloody v7
Ами след като имаш такава мишка би трябвало да имаш и диск и от там можеш да си настроиш различни работи..
HuKOJL0BA - Не е толкова тъп че да не се сети да виде в YouTube за да му помогнеш с нещо повече защо поне не се потруди да му намериш линк.. Според мен коментара ти е излишен
HuKOJL0BA - Не е толкова тъп че да не се сети да виде в YouTube за да му помогнеш с нещо повече защо поне не се потруди да му намериш линк.. Според мен коментара ти е излишен

- Respected
- Ник в играта: HuKOJLOBA
- Скайп профил: lnxway
- Обратна връзка:
Хах, добреfondos написа:Ами след като имаш такава мишка би трябвало да имаш и диск и от там можеш да си настроиш различни работи..

Иначе видях за каква мишка става на въпрос, обикновено качват видеота в youtube за геймърски мишки, ако се поразровиш може и да намериш иначе напълно възможно да не си погледал там, за това и писах ;) Иначе фондос, мерси са Информативния и адски полезен коментар

- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Имам v8 версията и аз имах този проблем, но след 2/3 минути ровичкане из програмата намерих решението. Там, където пише колко скорости има мишката махаш всички без една. И в полето над тази скорост пишеш dpi- то, с което искаш да играеш.

- Напреднал