Админ краде аммо пакс !
Модератор: Развлечения
- Баннат
- Ник в играта: Cherry*
- Скайп профил: valentin_ronchev
- Вашият пол е: Мъж
Админ краде аммо пакс !
Здравейте на всички.Искам да съобщя,че админ на име .::DyNaM!xX::. краде аммо. Мисля, че той банна един мой приятел,а той после си изпрати смс за ънбан,а после си прати за смс ВИП само че се пиши сега Yanko16 а преди се пишеше само Yanko. И когато влиза моят приятел с новия си ник: Yanko16, вижда, че има някакъв с името Yanko, а в този ник имаше 180000 аммо пакс. Тогава моят приятел го е питал кой е той и защо е с неговия ник,а той е казал че е .::DyNaM!xX::. и е админ и изпрати аммото на един друг човек,но незнам точно кой е. Аз написах тази тема,защото моят приятел е баннат завинаги от форума. ¯(º_o)¯

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Re: Админ краде аммо пакс !
Само да те попитам откаде знаеш че е .::DyNaM!xX::. Може да е нормален играч който се преструва на него..

- Баннат
До колкото знам админа има Menu и може да си дава аммо пакс колкото си иска мислиш ли че ще краде аммо? Така че даже и нямаш доказателство няма смисъл да пускаш такава тема без доказателство.
Последно промяна от DeXtRoYeR^ на 28 Мар 2014, 18:37, променено общо 1 път.
Ianko написа:Ти си нереален просто.От дума не разбираш,от бан не разбираш?Какво трябва да направиме с тебе,че да се откажеш?Я ми прати телефонния номер на майка ти да и се обадя да се оплача
- Аматьор
- Ник в играта: Rachomen
- Скайп профил: divaka_913
- Обратна връзка:
Valio99 написа:Здравейте на всички.Искам да съобщя,че админ на име .::DyNaM!xX::. краде аммо. Мисля, че той банна един мой приятел,а той после си изпрати смс за ънбан,а после си прати за смс ВИП само че се пиши сега Yanko16 а преди се пишеше само Yanko. И когато влиза моят приятел с новия си ник: Yanko16, вижда, че има някакъв с името Yanko, а в този ник имаше 180000 аммо пакс. Тогава моят приятел го е питал кой е той и защо е с неговия ник,а той е казал че е .::DyNaM!xX::. и е админ и изпрати аммото на един друг човек,но незнам точно кой е. Аз написах тази тема,защото моят приятел е баннат завинаги от форума. ¯(º_o)¯
Ти наясно ли си че Yanko крадеше амо и за това го банаха и му занулиха амото за това няма как в този ник да има амо .
Re: Оплакванe от СМС Админи (+доказателства) vol.13
Мнениеот DyNaM!xX » 24 Мар 2014, 22:09
1. Yanko
2. Zombie
3. Краде амо!
4. http://prikachi.com/images.php?images/818/7191818I.png
Като не можеш да плуваш, защо изобщо се събличаш ?
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Пич ако искаш напиши още един роман, но без доказателства нема да стане номера ;) кошш

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
лично аз казах на динамикс да ти вземе аммото и то сега в момента е в мен,но така или иначе няма да го видиш върнато,прочети ясно правилата = при кражби то се занулява