Въпрос относно хнс
- Напреднал
Въпрос относно хнс
Та ето я случката след която реших да попитам дали е правилно че админа пнк1 ме слейна или не ... изкачвах се по стълбата и гледах на долу и тамън се обръщам нагоре някои ми падна на главата и умря след което админа ме слейна... правилен ли беше този слей при положение че другия играч ми скочи на главата а аз го видях половин секунда преди да ми падне на главата та в този случай аз заслужавам ли да бъда слейнат или не? ако не ви е ясно какво стана ще кача демото г/д 15 минути е гледайте го и ще видите момента на инцидента 

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно хнс
Ако ти си се качвал по стълбата и въпростният играч е паднал може би нарочно или без да иска админа няма право да слейне, защото както ти твърдиш си се изкачвал по стълбата.

- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Боже :Хfondos написа:Ако ти си се качвал по стълбата и въпростният играч е паднал може би нарочно или без да иска админа няма право да слейне, защото както ти твърдиш си се изкачвал по стълбата.
Ако не види и не се увери, че е било нарочно няма право да слайва. И трябва първо да предупреди, че няма право да блоква и след това. Може и админа да е в грешка, но сте много дребнави. Можеше на ЛС да му го пишеш или в чата в сървъра не да пускаш глупави теми..

- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
В този случай админа е нямал това право,той е помошник админ все още и в пробен период надявам се, че вече знае. Извинява ме се за гршката! Приятна игра в сървърите.