1-Когато вляза в цс-а авто-ми влиза в сървър.
2-Когато играя 3,4 мин ме изхвърля от цс-а,пробвах много цс-а версий и всички те едни и същи (пак го има проблема)
Проблем с Цс!
- Напреднал
- Ник в играта: Advanc3d <33
- Скайп профил: ЛС !
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Re: Проблем с Цс!
Кaто ти конектвa към сървърa преди дa влезе го спри, зaщото предполaгaм кaто влезеш в тоя сървър и ти прецaквa нещо. Инaче може дa си провериш userconfig и configa зa комaндaтa connect ''ip'' и aко нaмериш нещо тaковa го триеш.
Edit: Ето нещо полезно -Във файловете config.cfg и userconfig.cfg търсите някъде където има написано connect 123.45.678.90-(пример) триете тези редове и запазвате промените.Проверете и файловете joystick.cfg ,language.cfg,autoexec.cfg,violence.cfg и valve.rc- този файл го има в папките cstrike и valve вътре трябва да има същите редове connect (ip -то).
Понеже и мен ме конектваше автоматично към някакви бози след като изтрих нужното сложих и по една отметка Read Only на файловете за всеки случай.
Edit: Ето нещо полезно -Във файловете config.cfg и userconfig.cfg търсите някъде където има написано connect 123.45.678.90-(пример) триете тези редове и запазвате промените.Проверете и файловете joystick.cfg ,language.cfg,autoexec.cfg,violence.cfg и valve.rc- този файл го има в папките cstrike и valve вътре трябва да има същите редове connect (ip -то).
Понеже и мен ме конектваше автоматично към някакви бози след като изтрих нужното сложих и по една отметка Read Only на файловете за всеки случай.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка.