Оплакване от несправедлив бан - iv0
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Оплакване от несправедлив бан - iv0
1. Вашият ник: iv0
2. Сървър: HidenSeek
3. Ник на админа: Сървъра
4. Вашето IP: 77.78.33.60
5. Причина, поради която сте наказан: Пише холдинг спейс ама не разбрах кво се случи :X
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=7a130bc4a1
7. Screenshots: http://prikachi.com/images/668/7296668O.jpg
Пусна ме кт докато чакам завъртях скрола и в същия момент банан :X
2. Сървър: HidenSeek
3. Ник на админа: Сървъра
4. Вашето IP: 77.78.33.60
5. Причина, поради която сте наказан: Пише холдинг спейс ама не разбрах кво се случи :X
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=7a130bc4a1
7. Screenshots: http://prikachi.com/images/668/7296668O.jpg
Пусна ме кт докато чакам завъртях скрола и в същия момент банан :X
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от несправедлив бан - iv0
Сигурен ли си, че това е демото? То е 200кб и бан на него няма.
- Respected
- Обратна връзка:
Абсолютно, това е демото ама защо не показва бана не знам. Всъщност като получих бана не ми изписа причина продължителност и тем подобни, а ми каза You have been banned from this server. Викам си стана някаква грешка и конектнах наново и вече ми показа в конзолата причина и т.н. В момента в който свършва демото е банът.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Ако имаше грешка нямаше да е точно твоя ник и твоя ип адрес ;) има и други банове от системата със същата причина, освен ако системата има бъг и когато се задържа спейс да те банва? няма да е лошо да се изпробва от някой и ако тогава не е това причината ще трябва да предоставиш цялото демо защото когато има бан се записва в демото, а на този няма 

- Respected
- Обратна връзка:
По-цяло демо от това не мога да дам, защото просто няма. Както казах не ми изписа причини и така, а ме кикна с You have .... :X при реконекта ми показа причината.
Едит: Не казвам че е грашка бана .. баш на мене си го лепна ама защо не разбрах :/
Едит: Не казвам че е грашка бана .. баш на мене си го лепна ама защо не разбрах :/

- Супер потребител
- Respected
- Ник в играта: ...
- Обратна връзка:
Защитата е направена така, че когато те хване банва те и те киква директно без забавяне. Защитата съм я тествал с повече от 3 различни цс-а. ЦС от стийм (оригинален - преди ъпдейтите и след ъпдейтите), Кракнат стийм и valve.
Също така искам да съобщя за бъг в бан листата, че не показва реалното стийм-ид на самият играч - показва STEAM_ID_LAN.
За да проверим дали е бъг обясни какво точно си правил преди да те банне, дай си config.cfg и userconfig.cfg.
Защитата скоро ще бъде обновена в сървъра, като ще бъде махнат fast кик-а.
Също така искам да съобщя за бъг в бан листата, че не показва реалното стийм-ид на самият играч - показва STEAM_ID_LAN.
За да проверим дали е бъг обясни какво точно си правил преди да те банне, дай си config.cfg и userconfig.cfg.
Защитата скоро ще бъде обновена в сървъра, като ще бъде махнат fast кик-а.
- Respected
- Обратна връзка:
Config + userconfig
Чаках да ме пусне да играя. Пусна ме КТ и ме блиндна нали докато Т се разбягат. В тоя момент на мене ми доскуча и завъртях скрола да си поскачам малко. Май тука е момента да кажа и че мишката ми се посчупи и скрола ми се врътка свободно и така с едно завъртане се получава доста плътен +jump.
Чаках да ме пусне да играя. Пусна ме КТ и ме блиндна нали докато Т се разбягат. В тоя момент на мене ми доскуча и завъртях скрола да си поскачам малко. Май тука е момента да кажа и че мишката ми се посчупи и скрола ми се врътка свободно и така с едно завъртане се получава доста плътен +jump.

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
след като го прочетох влезнах за един тест но нищо не ме банна значи няма бъгIanko написа:Ако имаше грешка нямаше да е точно твоя ник и твоя ип адрес ;) има и други банове от системата със същата причина, освен ако системата има бъг и когато се задържа спейс да те банва? няма да е лошо да се изпробва от някой и ако тогава не е това причината ще трябва да предоставиш цялото демо защото когато има бан се записва в демото, а на този няма
- Respected
- Обратна връзка:
По .cfg-тата ти няма нищо нередно. А колко време изчака, зада те пусне да играеш като CT ?iv00 написа:Config + userconfig
- Respected
- Обратна връзка:
Около 30-40 секунди. Влязох изчаках рунда да свърши и докато започне да записва демото ме пусна да играя. Преди това обикалях сървърите от скука влизах и в хнсто ама не ми хареса мапа и излезнах обиколих наново и тогава влязох и ме банна

- Аматьор
Ако паролата в цфг-то ти я ползваш някъде ти препоръчвам да я смениш моментално.
Влезнах да тествам и направих всичко което описа, в блайнда въртях скрола като ненормален цъках и спейс/задържах спейс и нищо. Следователно според мен си ползвал нещо. jwj/bhop script и т.н.
Ако все пак някой открие,че реално е бъг и как точно става нека сподели.
Влезнах да тествам и направих всичко което описа, в блайнда въртях скрола като ненормален цъках и спейс/задържах спейс и нищо. Следователно според мен си ползвал нещо. jwj/bhop script и т.н.
- Respected
- Обратна връзка:
Е глупости цял ден въртя из сървърите и изобщо никога не съм имал проблеми, а не е като да не съм играл. / не си изключвам цс а ми стои минимизиран почти винаги/
И не паролата ми е останала от бившото уктт
И не паролата ми е останала от бившото уктт

- Супер потребител
За jwj няма как да го хване и да ползва.Too Many Nicknames написа:Ако паролата в цфг-то ти я ползваш някъде ти препоръчвам да я смениш моментално.
- Respected
- Обратна връзка:
Много странно. Изчакал си 30-40 секунди. Нека приемем че си чакал 30 секунди преди да започне рунда. Демото започва да се записва 15 секунди след като си влязъл в сървъра, следователно на демото трябва да се вижда как 15 секунди си бил умрял и си гледал някого, обаче това не е така. На него се вижда как в началото на рунда те пуска и след 2-3 секунди "излизаш". Нещо намирисва тука...iv00 написа:Около 30-40 секунди. Влязох изчаках рунда да свърши и докато започне да записва демото ме пусна да играя. Преди това обикалях сървърите от скука влизах и в хнсто ама не ми хареса мапа и излезнах обиколих наново и тогава влязох и ме банна
- Respected
- Обратна връзка:
Е не съм си броил секундите общо долу горе толкова съм бил в сървъра не съм секундарник :X

- Respected
- Обратна връзка:
Добре, архивирай си цс-а и го качи някъде или си дай скайп-а на ЛС и ми го прати да пробвам и аз 

- Respected
- Обратна връзка:
Оценявам че се занимаваш с мене ама да си архивирам целия цс /1гб /, че скайпове глупости .. достатъчно добре обясних какво се случи пратих ви цфгта мфгта там глупости казах с каква мишка играя /Canon CNR-MSL4/ .. после ще искате и у нас да дойдете на кафенце да пробвате от моя компютър :/ За нищо перманент бан ?! Не ми е за друго ама си изградих име и приятели в тая верига и ся ми е тъпо да ида някъде другаде да играя.

- Respected
- Обратна връзка:
Друг вариант аз не виждам. Не знам как при всички играчи този "бъг" не се получава и ти така безпричинно си получил бан.. За мен си играл с непозволени средства до доказване на противното. Прати си CS-а да видим дали и аз ще получа бан и ако е така да установим проблема дали е в защитата.
- Respected
- Обратна връзка:
Според мен се получи така заради мишката. Пък нали ако играя с хакове се записва в конфига.