Оплакване от несправедлив бан - iv0

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - iv0

Мнение от Truth »

Конфига винаги можеш да го редактираш, преди да го пратиш... . Не стига, че Нику се опитва да ти помогне, а и ирония вкарваш в коментарите си срещу него. Реално и сам можеш да си зададеш въпроса "как пък точно на него се случи?" който си го задават всички погледнали темата ти и пробвали да видят дали тях ще ги засече от "бъга".
Няколко съвета, ако искаш ги приемай, ако искаш и срещу мен вкарай ирония, ти си преценяваш.
1. Нику е автор ( въпреки,че има помощ от дедихост) той е главния инициатор на тази защита.
2. Защо се дърпаш като иска всякак да ти помогне, дори да се занимава и с цс-а ти само и само да открие дали реално защитата прави бъг.
3. Ако пък случайно си играл с нещо, по-добре си признай и не губи времето на хората. Винаги можеш да пратиш един смс и да си започнеш на чисто, стига да го искаш.
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

E какво да губя времето на хората като ..
То на всеки може да се случи, може и да се е случвало и преди просто никой да не се е оплаквал. Смисъл ако влизам за първи път в тоя сървър и ме банне ще му тегля едно определение по майчина линия и толкова или пък да ме банне за половин един час изобщо няма да си боля главата да се занимавам. Ама да го изям без да съм направил нищо и после да давам 5 лева :hmm: Kaква е гаранцията че аз в други ден като вляза няма да ме изтреска пак и после пак 5 лева :Х Пък и в банлиста като видят тоя перманентни банове това онова бягай тоя играе с хакове
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

iv00 написа:Според мен се получи така заради мишката. Пък нали ако играя с хакове се записва в конфига.
По-горе те попитах с каква мишка си,защото някой мишки имат опция,когато скрола им бъде завъртян,да не спре докато не загуби инерцията която си му дал и системата да те е засякла.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

kr0z написа:
iv00 написа:Според мен се получи така заради мишката. Пък нали ако играя с хакове се записва в конфига.
По-горе те попитах с каква мишка си,защото някой мишки имат опция,когато скрола им бъде завъртян,да не спре докато не загуби инерцията която си му дал и системата да те е засякла.
Е моята не е така по принцип ама й се ядосах 1 път и взе че стана :D
iv00 написа:мишката ми се посчупи и скрола ми се врътка свободно и така с едно завъртане се получава доста плътен +jump.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Мнение от kr0z »

Твърде дълго се обсъжда този бан,според мен трябва да се махне,но нека видим какво ще решат колегите.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Jiwkov*
Скайп профил: niki_roman
Обратна връзка:

Мнение от Jiwkov* »

Абе , като се загледам в бан листата има още 20 човека със същият бан риизън , което ме навежда на мисълта , че действително може да има бъг в античит защитата.Момчето може и да излезе право , въпреки че в началото ме съмняваше. :)
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от Nicky »

За мен лично докато не се открие от какво може да се получава този така наречен "бъг", играчите баннати с тази причина си остават хакери.
Отново ще повторя,че е тестват с няколко цс-а включващи
1. Нон-стеам - STEAM_ID_LAN
2. Стиим преди ъпдейта
3. Стиим след ъпдейта
4. Кракнат стиим
Пробвано е да се върни скрола като луд, както и да се държи спейс нон-стоп и нито веднъж не бъгна.
За това, ще помоля отново да ми пратиш цс-а си за да видим дали не е нещо от определен цс. Ако не искаш да е толкова голям можеш да си преместиш всички .dem файлове от cstrike папката, както и папката maps няма нужда да я архивираш. Така рара няма да е над 250-300 мб.

@Jiwkov*
По същата логика дай да махнат всички банове, които са с причина kyk_bhop ?
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Jiwkov*
Скайп профил: niki_roman
Обратна връзка:

Мнение от Jiwkov* »

Виж сега .. мога да ти кажа , че от бъгове не можеш да бъдеш застрахован НИКОГА ! А относно бана на човека установено ли е какво е било забраненото средство , което е използвал и изобщо има ли съществуващо такова ? До колкото въпроса ти този бан няма нищо общо със бхоп скриптовете и останалите фекалки. :)
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Jiwkov* а я ми обясни защо само определени играчи банва а като влезнахме няколко човека да пробваме да ни банне не ни банна?
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

бана ще го махна,защото на демото няма хак,но при повторен бан няма да го махна вече
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”