Оплакване от Админ - pnk1

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: NoobernatoR
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ - pnk1

Мнение от NoobernatoR »

1. Ник на админа: pnk1
2. IP на админа: не го знам.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Гагва без причина. А да ми се покаже къде съм псувал, къде съм обидил някой или нещо такова, че да получа гаг.
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=e8daab3408
5. Сървър: HNS

ПП. На тоя ако тръгна да му реда измислените гагове дето ги наблъскал за един ден няма ми остане място в dox abv-то. Гагва за изсмукани от пръстите на краката му причини.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: ,

Re: Оплакване от Админ - pnk1

Мнение от kr0z »

За админа само мога да кажа,че не е трябвало да слага толкова дълъг гаг,а до това,че вие спамите тези "=]" е досадно и може да се наложи гаг,но не чак толкова дълъг.А и не си единствения който спами това "=]"
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от NoobernatoR »

Аз ако спама сървъра ще ми блокира чата автоматично. Имаше и друг админ в сървъра той не направи нищо. А тоя праска 10 мин. гаг за "=]". 10 мин. гаг слага и на псувните. Ми евала.
Каква е разликата ако напиша "=]" или си чата с някого ? Няма абсолютно никаква разлика.
Виждал ми чата докато съм играл и съм го дразнил с това... Много ясно, че като мина покрай някое CT и той не ме хване или не се усети, че съм бил до него ще му се изсмея. От горе на всичко няма такова правило в сървъра.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: .SpAM.
Скайп профил: ЛС ! ^^

Мнение от .SpAM. »

ма ти и тоя w3sp някои като умре или нещо own-e и се почва =] всеки рунд.. ма всеки и после админите били виновни
/mE by .SpAM.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от NoobernatoR »

.SpAM. написа:ма ти и тоя w3sp някои като умре или нещо own-e и се почва =] всеки рунд.. ма всеки и после админите били виновни
Я как ме подсети за тая тема. Ти н'дей дава акъл в тема дето не ти засяга. Дразнил съм админа с чата и за т'ва гаг - няма такива филми. Или има такова правило за чат или не. Тая работа по усмострение на админа не бива да я има. Това че тоя влиза по 2 пъти в седмицата в сървъра и няма никва активност не значи, че трябва си измисля правила като влезне. Кога ти трябва админа, ходи прави репорти като луд нищо, че в сайта бълва от сини никове, които имат права в хнс-то; когато влезне админ и всичко е мир и любов тоя вместо да си играе гледа да разваля играта и да слага няк'ва цензура за "бот" "смешник" "ламер" и усмивки ( какъвто е сегашния случай)
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: pnk1
Обратна връзка:

Мнение от pnk1 »

NoobernatoR написа:
.SpAM. написа:ма ти и тоя w3sp някои като умре или нещо own-e и се почва =] всеки рунд.. ма всеки и после админите били виновни
Я как ме подсети за тая тема. Ти н'дей дава акъл в тема дето не ти засяга. Дразнил съм админа с чата и за т'ва гаг - няма такива филми. Или има такова правило за чат или не. Тая работа по усмострение на админа не бива да я има. Това че тоя влиза по 2 пъти в седмицата в сървъра и няма никва активност не значи, че трябва си измисля правила като влезне. Кога ти трябва админа, ходи прави репорти като луд нищо, че в сайта бълва от сини никове, които имат права в хнс-то; когато влезне админ и всичко е мир и любов тоя вместо да си играе гледа да разваля играта и да слага няк'ва цензура за "бот" "смешник" "ламер" и усмивки ( какъвто е сегашния случай)
То бива да прекаляваш, ама чак толкова! Щом едно нещо е в повече си е чисто нарушение (бива един/два пъти, ама то nonstop да спамиш едно и също нещо е прекалено! Дай всички да почнете да спамите в чата, че няма правило за това!
Айде точка по въпроса!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от NoobernatoR »

А дей ми слагаш удивителните накрая на всяко изречение кат няква пуберка. Ти как го определи че е в повече ? И къде го виде този "nonstop spam" ?
Ужас бе. Видях, че съм пуснал "=]" цели 3 пъти за един рунд. Това си е за перманентен гаг, много спам и много дразни, някой като ползва чата за такива работи даааа. Чата е за т'ва, за да се ползва. И много ми е чудно по какъв начин ти "ПРЕЧИ" това при положение, че си DEAD.
Аватар
В Е Т Е Р А Н
В Е Т Е Р А Н

Ник в играта: u3HEHAga
Обратна връзка:

Мнение от u3HEHAga »

Спрете се и двамата, трети лица да не се обаждат...
Вярно е дразнещо, НО, не е причина за гаг, като се има предвид, ЧЕ дори и играчи нарушаващи правилата и такива които обиждат първо се предупреждават писмено и след първо нарушение админа е в право да сложи гаг, или по тежко наказание в зависимост от обстоятелствата.
Колкото до админа, няма да е лошо да обърне внимание на темата и да си вземе поука, че както е написал един ред за гаг команда, така може и да го предупреди писмено.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”