Малко помощ относно cfg.
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Малко помощ относно cfg.
Здравейте! Наскоро мисля че видях такава подобна тема, но сега немога да я намеря дори с Форум търсачката. Бих искал някой от вас да ми обясни как да си сложа cfg за стрелба като на bazookA. Много ще се радвам ако той пише тук в темата и ми обясни точно как да подходя. Благодаря 

- Напреднал
- Ник в играта: After Shock
- Скайп профил: m-power923
- Обратна връзка:
Re: Малко помощ относно cfg.
За какво служи това cfg за стрелба чувал съм за деатрън но за стрелба не.
- Активен
- Ник в играта: Jiwkov*
- Скайп профил: niki_roman
- Обратна връзка:

1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Аз знам че има ама не знам как се правят и неми и трябват знам че правило да стреляш много по лесно и точно подобно като на хак за тук не ти го препоръчвам.Jiwkov* написа:Такова нещо не съществува. Ако ме питаш мене свали си 1 изчистено цфг и си играй спокойно. С тези измислени цфг-та до никъде няма да стигнеш , които искаш да си слагаш , камоли пък по-добър.
- Активен
- Ник в играта: Jiwkov*
- Скайп профил: niki_roman
- Обратна връзка:
Ама, чувал си, че съществува или си виждал, че съществува? Щото има голема разлика. По-точно стреляне като хак?? Или си хак или не си .. тва са глупости на търкалета. Да .. има тук там някоя команда , но тя не променя тотално точността и умението.dqvola18 написа:Аз знам че има ама не знам как се правят и неми и трябват знам че правило да стреляш много по лесно и точно подобно като на хак за тук не ти го препоръчвам.

1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 47&t=12917
Както каза Jiwkov или си хак или не си, при промяна на config.cfg с команди от типа на Cheat.exe ти променя почти всички стойности на config.cfg и тогава си хак при всички положения.
Както каза Jiwkov или си хак или не си, при промяна на config.cfg с команди от типа на Cheat.exe ти променя почти всички стойности на config.cfg и тогава си хак при всички положения.

- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Обратна връзка:
Как така като за стрелба като моята? Аз си свалих едно cfg от SK за по - малко ping и повече fps и това беше. Потърси в google, свали си на добри, известни играчи или просто си стой с твоето, както ти е удобно.
Иначе има aim cfg- та, както каза dqvola18, но те не са към главния config.cfg файл и не за препоръчване, защото са един вид хак.
Иначе има aim cfg- та, както каза dqvola18, но те не са към главния config.cfg файл и не за препоръчване, защото са един вид хак.

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Именно този файл те прави хак и казват аз не съм хак със цфг съм а това е хак и е забранено това което правят но знам че има такива файловеu3HEHAga написа:http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 47&t=12917