Въпрос за команда в JailBreak
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за команда в JailBreak
Вие сте изградили странен идеал за командата "Freeze" тя е забранена в комбинация с "duck" не, защото задължава да си прав, а защото затворниците не могат да натискат един бутон толкова много време. Преди време когато играх беше така. Не виждам, защо всички си мислят, че тази дума означава задължително да си прав?

- Напреднал
- Ник в играта: xBs` emilBG
- Обратна връзка:
Freez задължава играча да е прав затова е невъзможно Freez + duck,ако си я дал ти си направил грешка което админа има право да те метне отново Т freez е да си прав и да не мърдаш а duck е да си като патка/клекнал може от място duck ама fz+duck е вид нарушение на Ct
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Обратна връзка:
Добре. Ясно.. начи е позволено "Duck + nemurdaite" а е забранено "Duck + Freeze". Деам шит логик. =.=

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
И аз като влязох за първи път имаше команда нещо с фрийз и аз си седя дъкнал такъв и не мърдам и ме килнаха. После се замислих и може би идва от това, че като си фрийз не трябва да пипаш нищо по клавиатурата, мишката и от там следва, че трябва да си прав.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Не точно да не пипаш нищо по клавиатурата, защото +duck в конзолата те държи клекнал и без да пипаш пак ще си клекнал. Неписано правило е, че freeze, само и единствено тази дума, означава ПРАВ, не мърда мишката, нито променя позицията си. Както Ви обясни Tony, всички други команди, където са добавени условия за позволени.iv00 написа:И аз като влязох за първи път имаше команда нещо с фрийз и аз си седя дъкнал такъв и не мърдам и ме килнаха. После се замислих и може би идва от това, че като си фрийз не трябва да пипаш нищо по клавиатурата, мишката и от там следва, че трябва да си прав.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.