Въпрос за команда в JailBreak

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Birichka <3
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Въпрос за команда в JailBreak

Мнение от aHaJLruH »

Вие сте изградили странен идеал за командата "Freeze" тя е забранена в комбинация с "duck" не, защото задължава да си прав, а защото затворниците не могат да натискат един бутон толкова много време. Преди време когато играх беше така. Не виждам, защо всички си мислят, че тази дума означава задължително да си прав?
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: xBs` emilBG
Обратна връзка:

Мнение от emil »

Freez задължава играча да е прав затова е невъзможно Freez + duck,ако си я дал ти си направил грешка което админа има право да те метне отново Т freez е да си прав и да не мърдаш а duck е да си като патка/клекнал може от място duck ама fz+duck е вид нарушение на Ct
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Birichka <3
Обратна връзка:

Мнение от aHaJLruH »

Добре. Ясно.. начи е позволено "Duck + nemurdaite" а е забранено "Duck + Freeze". Деам шит логик. =.=
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

И аз като влязох за първи път имаше команда нещо с фрийз и аз си седя дъкнал такъв и не мърдам и ме килнаха. После се замислих и може би идва от това, че като си фрийз не трябва да пипаш нищо по клавиатурата, мишката и от там следва, че трябва да си прав.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

iv00 написа:И аз като влязох за първи път имаше команда нещо с фрийз и аз си седя дъкнал такъв и не мърдам и ме килнаха. После се замислих и може би идва от това, че като си фрийз не трябва да пипаш нищо по клавиатурата, мишката и от там следва, че трябва да си прав.
Не точно да не пипаш нищо по клавиатурата, защото +duck в конзолата те държи клекнал и без да пипаш пак ще си клекнал. Неписано правило е, че freeze, само и единствено тази дума, означава ПРАВ, не мърда мишката, нито променя позицията си. Както Ви обясни Tony, всички други команди, където са добавени условия за позволени.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”