Оплакване от Админ

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Оплакване от Админ

Мнение от >sLk> »

1. Nick на Админа: Nikolova
2. IP на Админа: -
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Уникално арогантно поведение.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър).http://dox.bg/files/dw?a=7588d9110b
5. Сървър:Deathrun Xtreme

Така мапът е Deathrun_dojo когато се появява тарторката (мис госпожа или там както и харесва) Николова и решава ,че не и се играе този мап.Веднагически последва вот "дали искаме друг мап". Аз и Trading---- и напрвихме забележка ,че няма право да сменя мап , защото има РТВ.Както винаги на "Николова" не и изнася и започва да ни залива с обиди колко сме били ограничени , какви деца сме били и такива глупости.Накратко направиш ли и забележка ще получиш отговор "q ne mi kazwai be nmz" след което ще получиш обяснение в обема на 20 страници за това колко си тъп ограничен и така нататъка. Като цяло това е всичко другото е на демото.
Забравих да добавя,веднага след забележката която и направихме последва следният коментар :
(Nikolowa : "mnogo jalko che sum ti dala za"
Аз:"Nikoi ne te e karal , az ne smqtam che trqbwa da mi dawash za kato e protiw wolqta ti"
Nikolowa : "Abe q ne mi obqsnqwai aide nmz")

Получаваме бан за думата лигла , но http://prikachi.com/images.php?images/477/7366477T.png
Enjoy :)
Офтопик:
Не смятам ,че дори и админ има право да се държи толкова арогантно спрямо другите.
Последно промяна от >sLk> на 01 Юни 2014, 19:30, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuKOJLOBA
Скайп профил: lnxway
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ

Мнение от HuKOJLOBA »

Помисли си кой е ограничения :) Имам право да пускам вот, ако поискам. В сървъра имаше малко играчи и имаше 9 минути до края на мапа. Винаги се допитвам до играчите дали искат друг мап, понеже се играе на едни и същи мапове и сменям за да има разнообразие. Арогантно поведение? Извинявай първо, че ти ще ми казваш каква ми е преценката като админ да си върша работата, второ ИЗВИНЯВАЙ господин Тартор, че само се заяждахте с мен и без да си връщам думите назад си казвам, че сте прости и малоумни. Не виждам с какво съм сгрешила като ти го кажа. :) :) :)

И получаваш бан за всичко, което написа не се прави на ударен :) С прости хора не се разбирам, обиждай си се, аз не съм от тея където си мълчат и си извъртат думите след като кажат нещо да знаеш ;) Enjoy
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Постъпката ви и на двамата е точно детска. Нямам думи просто...
Нямам против нито теб, нито нея. Не мисля, че трябва да се държиш така, както и към Алекс не мисля, че трябва да се връзваш на простотиите които говорят. Заслужил си гаг-а, защото попринцип "ти знае много устата". Относно Алекс, просто му направи забележка и го гагни. Банна ти е заслужен изцяло и мисля че трябва да се спрете и двамката. :tongue:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Един сървър админ има право да пуска вот и да попита дали се иска друг мап по всяко време, само ако е пуснала директно вот за мап тогава ти може да ревеш и да се чудиш защо е сменила мапа ей така. За думи като лигла, тъп, неограничен и т.н. се слага гаг в този случай бана е излишен.
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

За какво е въобще този раздел ? Каквото и да става админите ви никога не са виновни и винаги са в правото си.Направиш ли им забележка значи се заяждаш.Заядът ли се с теб , отново ти си виновен ако им отвърнеш.

Към Марияна - Не се оплаквам от бана а от държанието на админа , който вечно е невинен.Пише оплакване от админ не от бан ама какво ви занимавам ↓
Моля да заключите темата, видяло се е че прогрес няма да има :) :lock:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

>sLk> написа:За какво е въобще този раздел ? Каквото и да става админите ви никога не са виновни и винаги са в правото си.Направиш ли им забележка значи се заяждаш.Заядът ли се с теб , отново ти си виновен ако им отвърнеш.

Никъде не съм написал нещо с което да я оправдавам, както казах бана е излишен което значи, че тя сгреши и може да се впише където трябва, а ти си като кибритена клечка затова и си заслужи гаг! сега, ако искаш ме разбирай или недей все ми е тая
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

Ianko написа:
>sLk> написа:За какво е въобще този раздел ? Каквото и да става админите ви никога не са виновни и винаги са в правото си.Направиш ли им забележка значи се заяждаш.Заядът ли се с теб , отново ти си виновен ако им отвърнеш.

Никъде не съм написал нещо с което да я оправдавам, както казах бана е излишен което значи, че тя сгреши и може да се впише където трябва, а ти си като кибритена клечка затова и си заслужи гаг! сега, ако искаш ме разбирай или недей все ми е тая
Постът ми беше "написан" преди твоя коментар ,но поради проблеми с интернета беше пратен по късно .
Изображение
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Неразбирам какъв прогрес искаш да има като когато няма админ ти постоянно се заяждаш с играчите, псуваш ги (може и да бавиш играта ) когато дойде админ в сървъра играчите му кажат кво си правил веднага почваш да отричаш и когато админа пак излезне пак почваш да псуваш,бавиш,съкращаваш. Но обаче когато на тебе някой те подразни веднага дай да се оплачиме в форума. Закакво ли изобщо се оплакваш.. Когато Николова влезне почваш понякога да я обиждаш, тя ти прави забележки но на тебе изобщо не ти пука.. Всеки човек си има граници. Имал съм случаи някой от играчите да ми пишат на скайп да влезна защото си псувал и т.н. Неразбирам толкова голямо удоволствие ли ти доставя да се дразниш с играчите.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

От демото ти нищо от написаното от теб не се вижда освен ,че ти и другият играч се заяждате с нея ( предполагам си дал ретри умишлено или не не знам) . Тя също си изпуска нервите за което не е права , а просто е трябвало гага и бана да са по- рано :)
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”