Въпрос относно PCU захранващата перка
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
- Новак
Въпрос относно PCU захранващата перка
Значи, от скоро се чудя. Имам 2 захранвания, едното му е спряло перката да работи (което ползвам сега) дали ще има някакъв проблем, ако заменя с друго захранване? Или ако може да ми кажете, дали би могла да се поправи перката?
#∆ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно PCU захранващата перка
Ще има проблем, ще стане така че захранването няма да запали. Перката мисля че работеше на 5v , възможно е по самото захранване да има проблем и да не е от перката. Ако имаш мултицет виш исходите на перката. Другият вариант е запрашеност не добро смазване на самата перка скъсани проводници и т.н. Добре е също да се оправи защото топлия въздух като отиде на-горе ще стане прегряване евентуално по платката. Може да разпоиш единия вентилатор и да го сложиш на захранването което ползваш стига да съвпадат, другото захранване ако е по-добро може направо него да сложиш.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Напреднал
- Ник в играта: Guardian Angel
- Обратна връзка:
Зависи какво ти е захранването. Перката може да се смени винаги, но ако захранването е някакво менте няма смисъл да даваш пари за нова перка. Сложи направо нов блок вместо да се занимаваш с глупости. Може да пробваш да почистиш и съответно смажеш перката, но проблема може изобщо да не е в самата перка !
Щом имаш друго слагай го направо няма какво да се чудиш.
Щом имаш друго слагай го направо няма какво да се чудиш.

It's your choice how to live !
- Новак
Захранването ми е Rexpower
6A - 3A
7A - 4A
7A - 4A
8A - 5A
10A - 5A
Казаха ми, че преди да извадя захранването, трябва да извадя и охлаждането под него. Ще има ли проблем, ако не бъде извадено?
6A - 3A
7A - 4A
7A - 4A
8A - 5A
10A - 5A
Казаха ми, че преди да извадя захранването, трябва да извадя и охлаждането под него. Ще има ли проблем, ако не бъде извадено?
#∆ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Зависи от кутията и от това дали позволява безопасното искарване на захранвашия блок.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]