Проблем с ЦС.
- Супер потребител
Проблем с ЦС.
Зарежда ми до Prechaching Resources и до там. Цялата игра ми забива и трябва да се изключи от Task Manager.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Супер потребител
Re: Проблем с ЦС.
Извинявам се за двойният пост, но моля някой да ми помогне защото стана почти един ден не ме пуска в затвора заради този проблем. Странното е, че само в Jail не ме пуска !
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
При мен пък първия път като конектна винаги е супер мудно и накрая ми казва Time out и на втория път вече влизам ама сега по твоя въпрос. Пробвай от cstrike/models да изтриеш малко файлове на JailBreak-a, ако не се получи преинсталация е най сигурния ремонт.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Супер потребител
С моделите пробвах, изтрих ги и ги изтеглих отново от сървъра, но не се получи, а за преинсталацията не те разбрах. Компютъра ли да се преинсталира или ЦС ? :Д
SMOKE WEED EVERYDAY!
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Супер потребител
Сега пробвам, като го инсталирам ще си редактирам мнението и ще ви кажа дали се е оправило.
Едит : За сега се оправи, но моля не заключвайте темата, защото ако се появи пак, пак ще пиша тук !
Едит : За сега се оправи, но моля не заключвайте темата, защото ако се появи пак, пак ще пиша тук !
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Напреднал
- Ник в играта: After Shock
- Скайп профил: m-power923
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Ако се появи същия проблем си изтегли този цс http://zamunda.net/details.php?id=380308