Това не го разбирам, моля не нападайте мен.. Някой просто да излгеда демото ли, не знам какво се гледа там и ако е грешен бана да се маха, ако не да стои. Благодаря.
Последно промяна от shmatii ^^ ;dd на 08 Юни 2014, 14:51, променено общо 1 път.
Очакваше се след тобкова реване по скайпа:
1 снимка: http://prikachi.com/images/422/7382422x.jpg
преди това имаше още 4-5 проверки за да се убедя че е с дев ако ми се е запазило демото ще ви го покажа.
От много време си ме съмняваше и нищо чудно,вижте max speed-a
А за developer се счита,всичко от FPS по-високо от 99,5,/fps командата няма как да провери дали е 99,5 ,но до 100 ще покаже.От сорта 101,102... си е чист dev!
Последно промяна от kr0z на 08 Юни 2014, 15:04, променено общо 32 пъти.
kr0z написа:Нали за това аз съм човека който е проверил демото и позволения sv_maxpspeed е 320,а не 900,ако го видя ще го банна,защото темата не е приключена!
Писала съм ти на лс. какво ми каза Гошо ... Стига вече.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"
kr0z написа:Нали за това аз съм човека който е проверил демото и позволения sv_maxpspeed е 320,а не 900,ако го видя ще го банна,защото темата не е приключена!
Никой не говори за developer-a,а за sv_maxspeed-a ЗАБРАНЕНО Е да ползваш повече от 320,а той ползва 900?И кво подаръка му ще е unban?
Никой не говори за developer-a,а за sv_maxspeed-a ЗАБРАНЕНО Е да ползваш повече от 320,а той ползва 900?И кво подаръка му ще е unban?
Да това му е подаръка ...
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"
1. Командата /fps няма как да засече с точност клиентското FPS. По-разбиращият от целият слак, включително и от мен VeCo бе ми обяснил един път, че fps-то на клиента няма как да бъде изчислено с точност, а именно винаги ще има скокове и падове с около 10 единици (+/-). Командата е сложена, за да отмерва по-големи стойности, а именно над ~115 fps.
2. Относно спийда (sv_maxspeed) си е ОТ СЪРВЪРА (сървърна команда). Сървърите, на които трябват повече спийд, като catch мод, zombie и т.н. се слага командата sv_maxspeed на 999 (но в случая е на 900). Накратко това за maxspeed-а е от сървъра, както и sv_airaccelerat-а.
- Влезте в сървъра (deathrun-a), снимайте едно кратко демо и го проверете с fps death-а.
Дори и това да не е така, не означава, че играча не е влязъл в зомби сървър и да му е сменило командите ? Сървъри със слоухакинги бол !
Също така ще дам един съвет към админите в жъмп сървърите да не се палят толкова много като видят fps около 105. Изчакай го, наблюдавай го, направи му 10 проверки, ако е FPS-то е еднакво (повече от 105) банни с чиста съвест.