Проблем с играта
- Respected
- Ник в играта: LenuRioS a.k.a. VoJD
- Скайп профил: usmiritelya
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Проблем с играта
Значи от както ми върнаха компютъра ремонтиран нещо не ми харесва, уж само 1 вентилатор са сменили ама ме съмнява да не са барали и другите неща...Та, въпросът ми е не иска да ми пусне ЦС-a, дава ми само в D3D, а OpenGL и software въобще не ги зачита не знам защо ми дава този проблем, а и да добавя, че не съм инсталирал нищо, понеже прехвърлих всичко на лаптопа си.

- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
Re: Проблем с играта
Ако няма нищо общо с пре-инсталация/губене на файлове и данни. Бих ти препоръчал, както с мен стана, да ъпдейтнеш Driver-ите с е тая програма: http://driver-booster-free.en.softonic.com/
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Respected
- Ник в играта: LenuRioS a.k.a. VoJD
- Скайп профил: usmiritelya
- Обратна връзка:
Тоя ми е разбрицал компа, добре че преди да му го дам си взех видео картата и рама,че сигурно щеше да си ги дръпне за него, та преинсталирал го е изцяло с някаква бъгава версия на windows 7, явно нелегална и сега май пак ще се налага сам да го преинсталирам....

- Напреднал
- Ник в играта: NoobernatoR
- Обратна връзка:
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Ако е така,праскай му един Win 8.1 Pro(32 или 64 бита,според колко ти е рама,ако е до 3 -32 бита :x86: ) и си свиркай,ще видиш доста по добра пройзводителност и бързинаVojda написа:Тоя ми е разбрицал компа, добре че преди да му го дам си взех видео картата и рама,че сигурно щеше да си ги дръпне за него, та преинсталирал го е изцяло с някаква бъгава версия на windows 7, явно нелегална и сега май пак ще се налага сам да го преинсталирам....
Тая програма по смъртно не препоръчвам да се използваbeOnewithMe написа:Ако няма нищо общо с пре-инсталация/губене на файлове и данни. Бих ти препоръчал, както с мен стана, да ъпдейтнеш Driver-ите с е тая програма: http://driver-booster-free.en.softonic.com/

- Баннат
- Ник в играта: beyond
- Скайп профил: gucisan
- Обратна връзка:
При мен, програмата свърши повече От перфектна работа.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ ★ ฿£ý०ʼnЙ
- Баннат
- Ник в играта: SvetuLko>3
- Скайп профил: lizzard066
И аз сега съм с такъв проблем занесъх си копа да ми го преинсталират и така стана можели driver-ра
Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
Офтопик: