Накратко: на близък приятел се скапа iPhon 3G-16 Gb. Решили да си сменят версията от 4.1 на 4.2... и ядец.
Дойдоха при мен... като по "оправен"... с надеждата да помогна... но нещата бяха оплескани... и аз ги довърших ... културно... тотално се забърса.
В момента на дисплея се зарежда само иконата с USB кабелчето и иконката на iTunes, т.е. влязохме в режим на възстановяване!
Прочетох маса неща и нещата ми се изясниха... е може би не напълно, защото ако ни беше ясно... машинката щеше да се възстанови!
Пробвал съм всичко възможни варианти... джилбрейкови... червени снежинки и май имаше и още нещо... но на практика те сработват при реално работещ телефон... а в нашия случай... той е влязъл в режим на възстановяване през iTunes.!
Минава си успешно през всички процедури... и т.н. но накрая... при последната проверка изписва грешка 1015... естествено дават обяснения и разясняване като как да го преодолееш.... но ... нищо!
Питахме в сервиз и казаха че няма проблем.... но цената е твърде висока!
Ще Ви бъда ...Много...ама... много Благодарен ако можете да помогнете с нещо!
Разбрах, че има сервизна програма с която се преодолява този момент... но не мога да я намеря!